Radovan Vávra: Očkovať, očkovať a očkovať, vôbec by som nikomu nič nevysvetľoval, buď sa budeš očkovať, alebo každý druhý deň PCR testovať za svoje peniaze

03.11.2021 Zdroj: cnn.prima.cz / noviny.cz Koronavírus

Nejde o debatu, kto bude môcť ísť na pivo. Tu do prdele umierajú ľudia, obhajuje očkovanie investor, ekonóm a primitívny antikomunista.

Téma očkovania vyvolala ostrú debatu medzi bývalým generálnym riaditeľom Komerčnej banky Radovanom Vávrom a muzikálovým spevákom Marianom Vojtkom. Umelec totiž v programe Čo Čech, to politik! spomenul, že ešte nepodstúpil vakcináciu, pretože ešte nebol úplne presvedčený a je „prírodne založený“. Vávra v programe ale rozčúlene zdôraznil, že je očkovanie potrebné – predovšetkým preto, že ide o životy ľudí. „Tu už nie je čo objavovať,“ podotkol rezolútne na CNN Prima NEWS. Viac o debate tu.

Očkovaných v nemocniciach pribúda

V utorok bolo do nemocníc prijatých 242 ľudí s Covid-19, druhýkrát za posledný týždeň prevažovali očkovaní nad neočkovanými. Podľa imunológa Václava Hořejšího to ale nemožno chápať ako zlyhanie vakcíny, pretože sa porovnáva neporovnateľné - skupina očkovaných je totiž väčšia ako neočkovaných. Podľa neho do budúcna začnú očkovaní v nemocniciach bežne prevažovať, nie je to ale argument, že by vakcíny nefungovali, ba naopak.

Celý článok nájdete tu.



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie