Dr. Vernon Coleman: Medicínsky dôkaz, že očkovanie proti covidu je „vražda“ (nová štúdia z časopisu Circulation)

24.11.2021 Zdroj: otevrisvoumysl.cz Koronavírus

Je 22. novembra 2021 a toto je chvíľa, kedy očkovanie musí prestať. Daron Smith, redaktor Light Paper, mi pred pár hodinami poslal štúdiu z lekárskeho časopisu Circulation, ktorá dokazuje, že očkovací experiment covid-19 sa musí dnes zastaviť. Som presvedčený, že akýkoľvek lekár alebo sestra, ktorí po dnešku budú podávať jednu z mRNA covid injekcií, budú v náležitý čas vyhodení zo svojich pozícií a zatknutí.

Časopis Circulation je uznávaný časopis, je 71 rokov starý, jeho články sú recenzované av jednom prieskume bol hodnotený ako najlepší časopis na svete v kategórii „srdcové a kardiovaskulárne systémy”. Budem citovať poslednú vedu abstraktu, ktorý sa objavuje na začiatku štúdie. Toto je všetko, čo ja, vy alebo ktokoľvek iný, musí poznať.

Citácia zo štúdie: „Došli sme k záveru, že mRNA vakcíny dramaticky zvyšujú zápal na endoteli a infiltrácii srdcového svalu T bunkami, a môžu byť príčinou pozorovania zvýšenej trombózy, kardiomyopatie a ďalších cievnych príhod po vakcinácii.”

To je všetko. To je zvon smrti pre mRNA injekcie na Covid-19. Endotel je bunková výstelka ciev. Vždy sme vedeli, že tieto injekcie sú experimentálne. Vo videu z decembra 2020 som hovoril konkrétne o týchto rizikách. Došiel mi zoznam všetkých možných nepriaznivých udalostí, ktorý bol oficiálne publikovaný americkou vládou. Ale teraz máme dôkaz pre tieto informácie.

Pamätajte, že sa vie, že mRNA injekcie nezabraňujú ochoreniu covidom-19, a vie sa, že nezabraňujú šíreniu covidu. Asi nikto toto teraz nepopiera. A napriek tomu došlo k obrovskému počtu úmrtí a vážnych poškodení medzi ľuďmi, ktorí boli očkovaní. Pozrite sa na zoznam na mojom webe: „Ako veľa vakcíny zabíja?” Je to otrasný zoznam.

Teraz máme potrebné dôkazy na zastavenie očkovacej kampane. Bol vykonaný prieskum 566 pacientov vo vekovom rozmedzí od 28-97 rokov. Toto neboli deti, ale dospelí. Počet pacientov bol rovnomerne rozdelený medzi mužov a ženy. Citujem autora štúdie, ktorý hovorí: „V čase tejto štúdie tieto zmeny trvali aspoň 2,5 mesiacov po druhej dávke očkovania.” Ďalšie používanie týchto injekcií sa musí prinajmenšom zastaviť… a to okamžite, pokiaľ sa nevykoná viac dlhodobých testov.

Pokiaľ v mainstreamových médiách sú ešte nejakí novinári, tieto správy by zazneli v hlavnom vysielačom čase všetkých televíz a rádií a boli na popredných stranách všetkých novín. Ďakujem platformách podporujúce slobodu slova ako BNT, ktoré mi umožňujú vám prinášať tieto správy. Celú dobu hovorím, už viac ako rok, že toto očkovanie je experiment, ktorý bez pochyby bude zabíjať a poškodzovať.

Vždy sme vedeli, že experimentovať na ľuďoch bez ich plného súhlasu a chápania, po odhalení všetkých rizík a potenciálnych vedľajších účinkov, je zločin. Teraz existujú dôkazy, že tento experiment musíme ukončiť. Pokiaľ experiment s covid očkovaním bude po dnešku pokračovať, tak vieme s úplnou istotou, že toto nie je lekárske ošetrenie, ale že ide o redukciu (počtu obyvateľov). Prosím, okamžite toto video zdieľajte so všetkými, ktorých poznáte. Ďakujem.

Preklad: David Formánek

Zdroj: otevrisvoumysl.cz



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie