Desať predpovedí, ako teroristické vlády využijú omicronovú hystériu na urýchlenie svojej vražednej genocídy proti ľudstvu

05.12.2021 Zdroj: Mike Adams / NaturalNews.com / czechfreepress Koronavírus

Mediálna hystéria okolo mutácie Omikron je čistá fikcia. Nejde o nič iné ako o orwellovskú operáciu psychologického terorizmu z roku 1984, ktorá bola skonštruovaná s cieľom udržať obyvateľstvo sveta v otroctve a poslušnosti, zatiaľ čo teroristické vlády vykonávajú svoje programy globálnej depopulácie.

Genialita tohto rozprávania spočíva v tom, že nevyžaduje žiadne dôkazy. Pretože nikto nemôže mutáciu skutočne vidieť. A pretože nikde na svete neexistujú žiadne izolované vzorky vírusov, ktoré by sa dali potvrdiť laboratórnymi testami – koordinovaná kampaň masovej mediálnej hystérie jednoducho implantuje do ľudského vedomia ilúziu variantu omikrón, sprevádzanú extrémnym strachom.

Predpoveď č.1: Omikronová hystéria bude použitá na vyresetovanie covid pasov

Po vyresetovaní covid pasov na nulu budú ľudia nútení podstupovať ďalšie kolá očkovania, pravdepodobne sa zavedú aktualizované vakcíny na tento nový variant (Moderna sa nechala počuť, že s prácami už začali).

Hlupáci sa budú prihlasovať na nikdy nekončiace „posilňovacie“ dávky biologických zbraní hrotového proteínu, čo ich skôr či neskôr zabije.

Predpoveď č.2: Omikronová hystéria sa využije na zavedenie povinného očkovania

Bude požadované, aby tento nový „stav núdze“ prepísal všetky doterajšie ľudské práva, medicínske slobody a právo na telesnú intergitu.

Povinné očkovanie porušujúce všetkých 10 bodov Norimerského kódexu je už len otázka času (poznámka: a aj šibenice pre tých, čo ho zavedú).

Predpoveď č.3: Vina sa zvalí na neočkovaných

Hoci všetky doterajšie „varianty“ omikronu boli nájdené u plne zaočkovaných, propaganda vlády a korporátnych médií bude pôvod omikronu zvaľovať na neočkovaných.

Predpoveď č.4: Omikronom budú zakrývať ADE syndróm u očkovaných

Propaganda bude tvrdiť, že úmrtia, v skutočnosti spôsobené vakcínami vyvolaným ADE syndrómom u zaočkvaných, spôsobuje nový variant omikron.

O ADE syndróme sme podrobne písali pred časom. V krátkosti to znamená, že vakcíny ochorenie nezmiernia, ale naopak zosilnia. Je to častý jav u vakcín proti meniacim sa respiračným vírusom.

Hoci očkovanci budú masovo umierať, mediálnej propagande to nebude brániť v hádzaní viny na neočkovaných. Budú žiadať, aby na neočkovaných platil tvrdý lockdown a bol im odopretý prístup do spoločnosti.

Predpoveď č.5: Omikronová hystéria sa zneužije na kriminalizáciu disidentov

To sa už na Slovensku sčasti deje, keď Kolíková pred pár dňami ohlásila nové trestné činy „šírenia nepravdivých informácií“ za ktoré chce dávať až 10 ročné tresty odňatia slobody.

(Poznámka: len aby sa to napokon neobrátilo proti médiám hlavného prúdu.)

Trestať budú chcieť každého, kto bude vyjadrovať iný názor, než covidoví zločinci stojaci za zakázaným výskumom vírusov typu Anthony Fauci (americký mix Mikasa, Mengelengvarského a Krčméryho).

Každý disidentský hlas bude označený ako „hrozba pre spoločnosť“ a disidenti budú obviňovaní, že zabíjajú ľudí.

Predpoveď č.6: Masová hystéria zapredaných médií povedie k novým lockdownom

To môžeme už vidieť aj u nás, keď novinári a redaktori televízií doslova nabádajú politikov k lockdownom, zatváraniu škôl, väčšej diskriminácii neočkovaných či zavádzaniu povinného očkovania.

Nové lockdowny, ktoré prídu, spôsobia zlyhania v dodávateľských reťazcoch, nedostatok tovarov a cenovú infláciu.

Predpoveď č.7: Zrušia sa voľby

Ak budú hysterické skorumpované médiá tlačiť dostatočne silno, môže dochádzať k rušeniu volieb v mnohých krajinách, napríklad prekleňovacích volieb v USA.

Citovaním „extrémneho nebezpečenstva“ pre každého, kto by vyšiel von, budú tiež vzrastať požiadavky na volenie poštou, ktoré je však náchylné na volebné podvody.

Predpoveď č.8: Vina za každé zlyhanie nekompetentných vlád sa zvalí na omikron

Tento imaginárny „variant“ sa okamžite stane obetným baránkom zodpovedným za vysoké ceny energií, výpadky zásobovania či prázdne regály v obchodoch.

Média budú za všetko viniť omikron a vinu za omikron budú zasa zvaľovať na neočkovaných.

Predpoveď č.9: Omikron, prípadne ďalší variant za ním, bude zneužitý pre násilné očkovanie od dverí k dverám

Bude tiež dochádzať k medicínskym únosom každého, kto by sa násilnému očkovaniu bránil. Títo ľudia budú potom odvážaní do koncentračných táborov, kde dôjde k ich exterminácii.

Mimochodom, prax odvážania ľudí do „karanténnych“ táborov sa už vykonáva v Austrálii, kde vojaci násilne so zbraňami v ruke odchytávajú a odvádzajú pôvodných obyvateľov.

Predpoveď č.10: Omikron nebude posledný variant na vyvolanie masovej hystérie

Jediný, kto na tom celom neskutočne zarobí, je Big Farma.

Podvodná pandémia s novým variantom sa bude opakovať dokola každý rok dovtedy, dokým ľudia budú pohltení strachom a budú sa tejto hry zúčastňovať.

Zdroj: Mike Adams / NaturalNews.com / czechfreepress



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie