Sľúbili „bezpečné a efektívne“, dostali sme "náhle a neočakávané"

16.01.2023 Zdroj: zerohedge.com Koronavírus

V príbehu Watership Down skupina králikov uteká zo svojej domovskej králikárne v Sandleforde pred jej bezprostredným zničením v rukách realitných developerov. Vydajú sa hľadať bezpečný, nový domov a medzi svojimi dobrodružstvami natrafia na ďalšiu králikáreň s názvom Cowslip. Tam sú všetky králiky netypicky veľké, prívetivé a zdanlivo dobre kŕmené. Chvíľu si Sandlefordské králiky myslia, že našli bezpečné útočisko.

Je tu len jeden problém: raz za čas zmizne jeden z králikov. Ukáže sa, že celá králikáreň je na pozemku farmára, ktorý ich kŕmi a inak sa o nich stará, no potom im z času na čas nastraží nástrahy a chytá ich do pascí.

V králikárni Cowslip platí len jedno pravidlo — nikto sa nesmie pýtať ani hovoriť o žiadnom z chýbajúcich králikov.

Chcem, aby si každý, kto toto číta, pomyslel na dve čísla, keď vám položím dve otázky:

Otázka č. 1) Koľko ľudí poznáte, ktorí zomreli na COVID?

Prvýkrát som začal počuť besnenie o novom koronavíruse v januári 2020 (hoci to teraz vyzerá, že COVID už koloval po celom svete v polovici roka 2019).

Keď som sa o tom dozvedel, písal som priateľom a kolegom, aby nosili masky N95 a zásobili sa potravinami a liekmi. Vyzeralo to zle. Vo februári som bol pravdepodobne jedným z prvých ľudí, ktorých videli v meste v maske N95. V marci som začal spúšťať tabuľku s použitím R0, úmrtnosti a zdvojnásobenia prípadov, ktoré vychádzali z CDC, WHO a kričiacich hysterikov ako Eric Feigl-Ding.

Keď sa to všetko rozbehlo, spočiatku som sa bál. Môj hrubý model predpokladal, že do konca mája budeme mať 442 368 prípadov s až 22 118 obeťami, a to len v Toronte. Do konca júla 1,7 milióna prípadov a 88 473 úmrtí.

Už predtým som vysvetlil, čo sa stalo a čo zo mňa urobilo skeptika: každý deň som pripájal nové čísla prípadov a úmrtí na úrovni mesta, provincie a federálnej úrovne a do konca mája som si uvedomil, že môj model skrachoval. Na jeseň som vedel, že čísla prípadov sú nezmysly (nezáleží na tom, koľko ľudí malo pozitívny test na PCR) a že blokády boli väčší problém ako vírus.

V celej krajine nebude 88 000 obetí, nieto v Toronte (oficiálny počet obetí pre celú Kanadu je teraz 49,5 000 – a teraz tiež vieme, že väčšina z nich, viac ako 90 %, zomrelo s COVIDom  a nie na COVID. Toronto malo za viac ako dva roky celkovo asi 3,7 tisíc úmrtí).

Naivne som si myslel, že je to dobrá správa. určite Každý sa pozeral na dáta a určite si každý mohol do polovice leta všimnúť, že aj keď sa po zohľadnení sezónnosti a očakávaní ďalšej vlny na jeseň ani zďaleka nepribližovalo TERMONUKLEÁRNEJ ÚROVNI, ktorú niektorí prognostici propagovali.

Všetci vieme, čo sa namiesto toho stalo: na jeseň sa z neho stalo plnohodnotné náboženstvo a je na dobrej ceste k masovej formačnej psychóze.

1. januára 2022 som sa domnieval, že pandémia je už väčšinou za nami . Počas hlavného behu COVID som stratil asi štyroch ľudí v rámci môjho sociálneho okruhu, žiadny na COVID alebo dokonca s COVID-om. Toto číslo neráta ďalších dvoch ľudí, o ktorých som vedel vo svojom okolí a ktorí spáchali samovraždu počas blokovania.

Takže bez toho, aby som znížil tragédiu ktoréhokoľvek z tých 49 000 Kanaďanov, ktorí podľahli COVID- u, moje číslo pre prvú otázku je nula.

Otázka č. 2) Koľko ľudí poznáte, ktorí zomreli „náhle a nečakane“ za posledných 18 mesiacov?

Spomeňte si, ako som očakával, že budem aspoň raz týždenne počuť o príbuzných, známych a kolegoch, ktorí zomreli na COVID, ale namiesto toho som nič nepočul.

Avšak, pokiaľ ide o príbuzných, priateľov a známych, ktorí náhle a nečakane zomreli na infarkt alebo inú neočakávanú zdravotnú príhodu, za posledný rok až 18 mesiacov... tak to je iný príbeh.

Tri. To sú ľudia v mojich telefónnych kontaktoch. Ľudia, s ktorými som sa jeden deň alebo týždeň rozprával a ktorí boli na druhý mŕtvi, pridajte ešte jednu za niekoho, koho poznám z minulosti a ktorý bol zrazu a nečakane trendovým hashtagom na Twitteri. Nikto z týchto ľudí nebojoval s terminálnou diagnózou ani sa nezaoberal „veľkým C“. Len tak pobehovali, žili si svoj život a potom už neboli.

Pred COVIDom, pred vakcínami, vždy existovala zvláštna správa o tom, že niekto nečakane zomrel – možno raz za pár rokov. Ako starnete, viac ľudí, ktorých poznáte, zomiera, ale zvyčajne je v tom určitý okruh: diagnóza, liečba a potom odchod. Poznal som jednu osobu, ktorá zomrela „náhle a nečakane“ v januári 2020, a bola to prvá náhla smrť v mojom okruhu po rokoch.

Nie som žiadny štatistik, ale štyria ľudia, ktorých osobne poznám, sa pripojili k radom „náhle a neočakávane“ (tri z nich sú koronári) v rozpätí niečo vyše roka... no zdá sa mi to trochu divné. Dôvod, prečo si myslím, že všetci majú spoločnú niť, sú traja zo štyroch týchto ľudí, ktorých by som označil za ideologicky oddaných COVID. Všetci mali svoje dávky a vo väčšine prípadov aj posilňovače. Jedným si nie som istý, takže jediné, čo tam mám, je náhly masívny infarkt.

V mojom prípade je číslo na druhú otázku štyri.

Ktoré z vašich čísel je väčšie?

Kedy budú korporátne médiá čeliť hudbe?

V kurióznom prípade korporátnych médií máme inverziu, ktorá poukazuje na typ hypernormálnosti vo svete (prevládajúci oficiálny naratív je taký absurdný a zjavne nepravdivý, že na to, aby sme tomu uverili, je potrebný akt úmyselnej neurózy).

Pamätám si, keď zasiahol COVID, tu v Kanade bol jeden videoklip s telom, ktoré bolo vynášané z domu, keď hlásatelia bez dychu hyperventilovali o šírení vírusu. Bol to jeden a ten istý videoklip a opakovane ho používali týždne, dokonca mesiace.

Čo MSM nezosilňuje?

Poslušne ignorujú vlnu náhlych úmrtí medzi našimi mladými ľuďmi, deťmi a dokonca aj dospelými v strednom veku. Na Youtube a Rumble kolujú videomontáže o nekonečnej hromade ľudí, ktorí padajú počas priamych prenosov a športových podujatí, ale z nejakého dôvodu ich MSM nepúšťa v nekonečnej slučke.

Zdá sa, že v posledných mesiacoch sa tempo náhleho umierania mladých dospelých zrýchlilo a požiadavka očkovania alebo dokonca posilnenia sa zdá byť bežným faktorom u mnohých z nich.

Fenomén padania športovcov na ihrisku nám dáva trochu Petriho misky, pretože takmer všetky organizované športové ligy zaviedli požiadavku očkovania svojich športovcov, aby sa mohli zúčastniť.

Nechcem prechádzať litániami obetí týchto tragédií. Ak ich vyhľadáte cez Google, dostanete na prvej stránke výsledky „overení faktov“ financovaných agentúrou Reuters, ktoré vysvetľujú, prečo s tým vakcíny nemajú nič spoločné, alebo kúsky MSM, ktoré obviňujú túto epidémiu „Syndrómu náhleho úmrtia dospelých“ zo zmeny klímy. a deti, ktoré majú infarkty z hrania videohier .

Ak sa dokážete prevŕtať všetkými overeniami faktov a odhaľovaním, môžete nájsť zvláštny mainstreamový kúsok, ktorý sa skutočne zaoberá touto možnosťou. V septembri Science Magazine takmer neochotne priznal:

„Vakcíny proti COVID-19 majú zriedkavý, ale znepokojujúci srdcový vedľajší účinok. Myokarditída, zápal srdcového svalu, ktorý môže spôsobiť bolesť na hrudníku a dýchavičnosť, neúmerne zasiahla starších chlapcov a mladých mužov, ktorí dostali injekcie. Postihnutý je iba jeden z niekoľkých tisíc v týchto vekových skupinách a väčšina z nich sa rýchlo cíti lepšie. Malý počet úmrtí bol predbežne spojený s vakcinačnou myokarditídou na celom svete. Niekoľko nových štúdií však naznačuje, že liečenie srdcového svalu môže trvať mesiace a niektorí vedci sa obávajú, čo to znamená pre pacientov z dlhodobého hľadiska. Americký úrad pre potraviny a liečivá (FDA) nariadil výrobcom vakcín Pfizer a Moderna vykonať množstvo štúdií na posúdenie týchto rizík.

Ak sa chcete pozrieť na nejaké skutočné údaje o hlásení nežiaducich udalostí očkovania alebo poistno-matematické údaje pochádzajúce z poisťovacích spoločností, alebo aktuálne recenzované výskumné práce, alebo údaje o absolútnej nadmernej úmrtnosti porovnávajúce Covid s nasadením vakcíny, odporučil by som Edwarda Dowda „Cause Unknown“ , čo je depresívne čítanie. Z toho môžeme vytiahnuť niekoľko nespracovaných údajov, ktoré predstavujú dosť presvedčivý prípad, že bez ohľadu na to, čo sa skutočne deje, ignorovanie toho je čin novinárskeho pochybenia:

Zaujímalo by ma, či je možné, že vnímaný nárast týchto správ o náhlych úmrtiach je výsledkom neustále sa opakujúcej slučky zvýšeného zamerania sa na tieto udalosti. Akási vlastná hystéria. To je dôvod, prečo som sa od začiatku ochorenia COVID vždy snažil nájsť čísla a údaje – potom tieto údaje sledujem tam, kam ma vedú. Často to nie je to isté miesto ako to, čo vidím na televíznej obrazovke.

Ktokoľvek sa môže pozrieť na graf a za predpokladu, že údaje sú kóšer, vidieť, keď niečo nie je v poriadku. Vynikajú dve veci:

#1) Nadmerná miera úmrtnosti stúpa s nasadením vakcín a dosahuje maximum, keď sa začnú uplatňovať mandáty

#2) Trendová čiara ide nesprávnym smerom.

Odkedy sa začalo zavádzanie vakcín, príbeh okolo nich sa dosť radikálne zmenil. Ide o úmrtia pripisované COVID pred a po zavedení. Vakcíny to mali účinne vytlačiť na nulu. Tieto výstrely boli prezentované verejnosti ako magická strela, pôvodné oznámenia boli „účinné na 95 %“ (na vírus, o ktorom sme dovtedy vedeli, mal 99,95 % mieru prežitia). Teraz sa ukazuje, že vakcína nielenže neprináša imunitu, dokonca ani netestovali, či znižuje prenos. Celý zmysel očkovacích mandátov spočíval v tom, že „ vakcíny mali zastaviť prenos“. Všetci to povedali. Teraz vám hovoria, že to nepovedali, a médiá vám so spoluúčasťou Big Tech hovoria, že na tom nikdy nezáležalo.

Zdá sa, že tempo náhlych úmrtí a tragédií sa kvantifikovateľne zvyšuje, ale politici, odborníci a médiá väčšinou očkovanie zdvojnásobujú. Tento článok tvrdí, že pred rokom 2021 bol priemerný ročný počet športovcov, ktorí skolabovali na ihrisku, 29, a že od roku 2021 to stúplo na 1 652 (a stále pribúda).

Sme len jedna tragédia

Rozpor medzi tým, čo priemerný človek na ulici vidí, že sa deje priamo pred jeho očami, a tým, čo im hovoria paternalistickí mediálni propagandisti overujúci fakty, čoskoro príde k bodu zlomu.

Jediná vec, ktorá to môže zastaviť, je, že niektorí politici a učenci začnú brzdiť a pokúsia sa dostať von z toho, čo bude nevyhnutným odporom verejnosti. Obávam sa, že sa to nestane.

Investovalo sa príliš veľa: celý režim digitálnych ID a zdravotných pasov mal byť postavený na vrchole nasadenia vakcíny proti COVID. Vaxports mal byť oficiálnym mazivom The Great Reset. Ak sa ukáže, že tieto veci sú nielen neúčinné, ale aj škodlivé, štvrtú priemyselnú revolúciu to vráti o desaťročia späť.

Bude trvať dlho, kým sa obnoví dôvera verejnosti, a pravdepodobne nie, kým budú niektorí úradníci ešte vo funkcii.

Vracajú sa záblesky racionality, kde začíname vidieť, že niektoré inštitúcie obrátia kurz namiesto toho, aby ho zdvojnásobili:

  • Moja alma mater, University of Western Ontario, nečakane zrušila svoj mandát na očkovanie niekoľko týždňov po tom, čo dvaja študenti náhle zomreli v októbri a novembri. UWO nielenže vyžadovalo, aby študenti boli očkovaní, aby mohli navštevovať kurzy v areáli školy, dokonca vyžadovali aspoň jednu posilňovaciu dávku.

  • Americká armáda minulý týždeň ukončila všetky mandáty na očkovanie.

  • Aj región York (časť oblasti Veľkého Toronta) minulý týždeň ukončil svoj mandát na očkovanie. Mesto Toronto minulý november.

Dúfam, že tempo tohto návratu k racionalite sa zrýchli a povinné očkovanie je minulosťou. V opačnom prípade sa zvyšuje riziko, že ako prvý nastane nejaký moment „George Floyda“. Vtedy zasiahne mimoriadne živá tragédia, aby ju všetci videli, a roznieti zadržiavaný odpor, nedôveru a nevraživosť do úplného hnevu.

To nebude dobré pre nikoho. Dnes máme na výber medzi úplným moratóriom na očkovacie mandáty a nejakým druhom procesu „pravdy a zmierenia“, ktorý sa pokúsi získať späť dôveru verejnosti, alebo niečím, čo sa viac podobá vidlám a pochodniam (nehovoriac o gilotínach).

Myslím, že všetci by sme preferovali to prvé.

Zdroj: zerohedge.com



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie