Očkovanie detí: Sú to rodičia, ktorí majú vymyté mozgy médiami za posledné dva roky. Astra Zeneca test bol zastavený kvôli krvým zrazeninám a nežiadúcim účinkom.

26.11.2021 Zdroj: lianalaga.com / Jeremy Vine Koronavírus

"Veda nie je na tejto strane, je to čistá politika", Martin Daubney reaguje na správy, že deti vo veku 12-15 rokov môžu začať dostávať jednorazové dávky očkovacích látok proti Covid v priebehu niekoľkých týždňov:

Moderátorka: Mali by všetci tínedžeri dosať vakcínu, čo si myslíte?

Martin Daubney:

Toto si myslím, je vrcholom hory, na ktorej budú mnohí rodičia pripravení zomrieť. S očkovaním detí zachádzame príliš ďaleko, najmä s prihliadnutím na dôkazy. Od kedy začala pandémia v UK, na COVID-19 ich zomrelo 10 pod osemnásť rokov a každý z nich mal INÉ veľmi vážne zdravotné problémy. Takže tu hrozba pre deti nie je na mieste. Potom nastáva otázka, je to vôbec bezpečné? My jednoducho vôbec nepoznáme vedľajšie účinky z dlhodobého hľadiska. Neboli dostatočne testované na ďeťoch. Faktom je, že keď sa testovala na ďeťoch Astra Zeneca, test bol zastavený kvôli krvým zrazeninám a nežiadúcim účinkom. A oveľa viac...

Myslím, že je našou povinnosťou chrániť deti. Toto je podávané deťom, aby sme ochránili dospelých pre dosiahnutie kolektívnej imunity, ale to je veľmi zlá, na hlavu postavené cesta.

Moderátorka: Vy máte deti, áno? Koľko majú rokov?

Martin Daubney:

Mám dvanásť ročného chlapca a sedem ročnú dcéru. Takže môj chlapec spadá do tejto kategórie, a ja hovorím len cez moju mŕtvolu.

Moderátorka: Čo keď povie, že oci ja sa chcem dať očkovať?

Martin Daubney:

Nemyslím si, že by to povedal. A keď si pozriete typ detí, ktoré boli očkované, a s viacerými boli tento týždeň rozhovory, bolo to pod nátlakom rodičov, ktorí to spôsobili. Sú to rodičia, ktorí majú vymyté mozgy médiami za posledné dva roky.

Zdroj: lianalaga.com / Jeremy Vine



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie