Zákon príťažlivosti hovorí o tom, že si do života priťahujeme to, čomu venujeme najviac pozornosti, prestaňme hovoriť o vakcínach, o korone o pandémii a začnime myslieť a uvažovať pozitívne, žiť slobodne, radostne

06.11.2021 Autor: Redakcia Koronavírus

Nad čím premýšľame, to sa premietne do nášho života. Takže, ak sa zameriavame na problémy, budeme ich mať stále viac. Ak sa sústredíme na riešenia a dobré veci, nájdeme príležitosti. Naše myšlienky vždy vytvárajú našu realitu.

O tomto už hovorím nejaký čas. Nakoniec som bol milo prekvapený, že ako prvý z ľudí, ktorých počúvam alebo čítam na alternatívnych média, sa rozhodol doktor Jozef Čuha vystúpiť z tohto koronavírusového kolotoča a ukončil tak v jeho relácii, konkrétne v 224. časti relácie Okno do duše na rádiu Slobodný vysielač, debatu na túto tému.

Priatelia, toto moje antré, tento môj vstup bol posledným, kde sa budem vyjadrovať k danej problematike čo sa týka kovidu, pandémie a podobne. Rozhodol som sa neprispievať ďalej k šíreniu čohokoľvek, rozprávať o tom, aby som ja nerozmýšľal nad tým, aby ste to vy ľudia nepočúvali, lebo je to všade, všade je toho neskutočne veľa. Treba sa zastaviť a začať žiť. Musíme začať žiť, pracovať, fungovať slobodne bez obmedzení.

Nesnažiť sa druhých presviedčať - určite neuspejeme. Ja určite nepresvedčím očkovaného, že spravil hlúposť ak na to sám neprišiel. Očkovaný mňa nepresvedčí, že spravil dobre, že sa dal zaočkovať a nepresvedčí ma aby som išiel sa dať zaočkovať, zvlášť keď licencia na tieto experimentálne vakcíny končí koncom roka.

Vráťme sa späť k zákonu príťažlivosti

Zákon príťažlivosti hovorí o tom, že si do života priťahujeme to, čomu venujeme najviac pozornosti, prestaňme hovoriť o vakcínach, o korone o pandémii a začnime myslieť a uvažovať pozitívne, žiť slobodne, radostne. Nad čím premýšľame, to sa premietne do nášho života. Takže, ak sa zameriavame na problémy, budeme ich mať stále viac. Ak sa sústredíme na riešenia a dobré veci, nájdeme príležitosti. Naše myšlienky vždy vytvárajú našu realitu.

Každá myšlienka vysiela určité vibrácie, frekvencie. Sú myšlienky, ktorým venujeme naozaj veľkú pozornosť. A kam ide pozornosť, tam prúdi energia. O čom dlhodobo a emotívne premýšľate, to sa vám v živote aj reálne deje.
- Andy Winson

Viac o zákone príťažlivosti sa dočítate tu.

Preto si želám a vyzývam všetkých, aby doktora Čuhu nasledovali ďalší v reláciách na Slobodnom vysielači alebo v Infovojne. Skúsme to, vyskúšajme aspôň týždeň nehovoriť o korone, o vakcínach, očkovaní, rúškach. Je to tak jednoduché ako si len vieme predstaviť. Alebo jednoducho vypnite na týždeň, nepozerajte, nepočúvajte a nečítajte ani mainstream ani alternatívu. Zoberte napríklad do ruky knihu, ktorú ste nedočítali, alebo sa už nejaký čas chystáte prečítať. Pustite si namiesto Infovojny alebo Slobodného vysielača vašu obľúbenú kapelu, alebo len počúvajte relaxačnú, meditačnú hudbu na frekvencii 528 Hz a 432 Hz.

Skúste to, relaxujte, meditujte a napíšte mi po týždni, či ste to dokázali, ako sa cítite, ako vám to pomohlo.

Tono Kováč.
dolezite@protonmail.com



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie