VIDEO: Zdravotník z Kalifornie zomrel po druhej dávke vakcíny Pfizer

28.01.2021 Zdroj: otevrisvoumysl.cz Koronavírus

Moderátorka: Rodina je v šoku. Nemajú odpovede na to, čo sa stalo ich blízkemu. Hovoria mi, že bol zdravý a v poriadku, kým si nevzal druhú dávku vakcíny Pfizer.

Rachelle: Nemôžem opísať bolesť, ktorú všetci zažívame. Nikomu to neprajem. Bol to tak dobrý človek.

Kyle: Nemal som poňatia, že prídem o svojho otca.

Moderátorka: Rodina Zookových je otrasená. Kyle prišiel o otca a Rochelle prišla o manžela po 37 rokoch. Tim Zook bol vo veku 60 rokov. Pracoval ako röntgenový technik v Santa Anna. Ako zdravotník sa tešil, že konečne bude mať ochranu proti koronavírusy. Toto bol jeho posledný facebookový príspevok, kde napísal: "Nikdy predtým som sa na vakcínu tak netešil. Teraz som po 2. dávke vakcíny Pfizer plne očkovaný. " Ale len dve hodiny po obdržaní vakcíny začal mať brušné bolesti a zrazu sa mu ťažko dýchalo. Od tej chvíle to išlo z kopca.

Rachelle: Lekári majú za to, že jeho telo na niečo reagovalo potom, čo si vzal vakcínu. Nazvali to zápalová reakcia. Telo snaží prísť na to, čo sa deje, a ochrániť sa, ale bolo to tak intenzívne, že to začalo napádať hlavné orgány. Nemal šancu sa zotaviť. A šlo to len z kopca dole a počas štyroch dní mu to vzalo život.

Moderátorka: Lekársky vyšetrovateľ povedal rodine, že príčina úmrtia je v túto chvíľu nerozhodná, ale že budú vykonané ďalšie testy. Napriek svojej obrovskej strate rodina Zookových je presvedčená, že ľudia by sa mali očkovať.

Rachelle: Ale odkaz je, zoberte si tú vakcínu, pretože je oveľa väčšia šanca zomrieť na covid než na výsledok vakcíny.

Zdroj: otevrisvoumysl.cz



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie