VIDEO: Vakcín na COVID-19 od firmy AstraZeneca obsahuje aj pľúcne tkanivo 14 týždňového potrateného europoidného mužského plodu

21.02.2021 Zdroj: otevrisvoumysl.cz / infovojna.sk Koronavírus

V tomto videu uvidíte obrázok z balenia vakcíny na COVID-19 a zistíte, akým spôsobom bola vyrábaná a čo obsahuje:

Prepis videa:

Vysielame naživo na We Are Vaxxed na Instagrame. Takže ľulia, máme tu pár informácií, ktoré si starostlivo vypočujte. Toto sú fakty. Chcem, aby ste to všade šírili, kopírovali. Čokoľvek bude potrebné, pretože sa to bude cenzurovať. Toto sú fakty, zdieľajte ich so všetkými svojimi skupinami, s kýmkoľvek, kto si do seba nechce dávať fragmenty tkanív z potratených ľudských plodov alebo nechať meniť svoju DNA. Toto sú fakty, toto je balenie vakcíny COVID-19 od firmy AstraZeneca. Priamo pred vami, pozrite sa na to. Pozrime sa na to - teraz sa nezaoberajme zložením.

Chcem, aby ste sa zamerali na toto. Toto je vakcína na COVID-19. Claire vám to zväčší. Toto číslo, ktoré tu vidíme, je ChAdOx1-S. COVID-19 vakcína. Môžeme ísť na ďalšie .. Malý moment. Potom si otvoríte researchsquare.com. Je to veľmi dôležité. Táto videa robíme, aby ste si urobili svoj vlastným prieskum. Nespoliehajte na nás, urobte si to sami. Takže si vyhľadajme tento ChAdOx1 nCoV-19. Než sa na to pozrieme, pozrime sa tu ... čo je rekombinantný? Čo to znamená? Pýtam sa Anua a on hovorí, že nevie.

Musíte si vygoogliť všetky jednotlivé slová. Nevynechávajte nič, len pretože vedeckému textu nerozumiete. Vyhľadajme si tento výraz na Wikipédii a hneď to vidíte. Molekuly rekombinantnej DNA (rDNA) sú molekuly DNA, vytvorené laboratórnymi metódami genetickej rekombinácie ako je molekulárne klonovanie, ktoré spájajú genetický materiál z viacerých zdrojov a vytvárajú sekvencie, ktoré by sa inak v genóme nenachádzali. Nájdite si to sami, ide mi o to, že je to opäť priamo pred vašou tvárou. Že toto je v tejto vakcíne. Môžu nás nazývať bláznami a hroznými výrazmi. Ale táto vec je priamo pred vami. Ale vráťme sa. To, čo po vás chcem, je urobiť si vlastný prieskum. Tu sme začali, späť k tomuto číslu. Toto je balenie tejto vakcíny od firmy AstraZeneca, a ako píšu tu, znovu využívame priame RNA sekvencovania na analýzu expresie transkriptov z genómu ChAd0x1 v ľudskej bunkovej línii MRC-5.

Zdroj: https://www.researchsquare.com/article/rs-94837/v1

MRC-5 je produktom výskumu pľúcneho tkaniva 14 týždňového potrateného mužského europoidného plodu

Poviete si, že to vynecháte. Je to trošku komplikované, musí to byť niečo vedeckého. Nie. Vyhľadajte si to. A čo potom nájdeme, až si to vyhľadáme? MRC-5 je produktom výskumu pľúcneho tkaniva 14 týždňového potrateného mužského europoidného plodu. Tú to máte, ľudkovia. Táto vakcína proti covidu-19, o ktorej všetci hovoria, že spasí svet, má v sebe veľa svinstva. Ale jednu vec, ktorú to má určite, je pľúcne tkanivo 14 týždňového potrateného europoidného mužského plodu. Ktorý bol replikovaný znovu a znovu po veľmi dlhú dobu. Takže toto pošlite každej život milujúci osobe. Zabudnite na vec vakcíny. Sú všetci ok s tým, že sa toto bude do nich pichať alebo do ich detí? Je to úplne nechutné. Takže to zdieľajte. Ale ešte vám ukážem jednu vec. Toto je to, čo chcú. Dám to na sociálnu sieť, môžete si to vyhľadať.

Regulačný úrad pre lieky a zdravotníctvo (MHRA) urgentne hľadá softvér na báze umelej inteligencie, ktorý by spracovával očakávané vysoké množstvo vedľajších účinkov vakcíny proti Covid-19.

Zdroj: https://ted.europa.eu

Oni vedia, že tieto vakcíny budú ľudí ťažko poškodzovať alebo zabíjať. Ľudia, je to priamo pred vašimi očami. Nájdite si to sami, zdieľajte to, stiahnite si to, a skúste si z toho urobiť svoje vlastné video. Neviem, ako to urobíte, nie som technický typ. Pretože oni to vymažú. Milujeme vás. Ste absolútne úplne milovaní. Modlite sa, proste. Vymodlite to a zdieľajte.

Zdroj: otevrisvoumysl.cz / infovojna.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie