VIDEO: Scenár pandémie SPARS v rokoch 2025 - 2028

16.02.2021 Zdroj: otevrisvoumysl.cz Koronavírus

Tak ako bola vykonaná simulácia pre pandémiu koronavírusu v roku 2019, rovnako sa vykonáva scenár pre budúcu pandémiu SPARS. Je toto ďalšia snaha ukázať všetkým, čo plánujú globálne elity do budúcnosti, a že počítajú s ďalšími pandémiami?

Začíname žiť v dobe dr. Mengeleho a Gestapo sestričiek. To sa bude diať v tejto krajine, a už sa to začína diať. Toto - koronavírus Covid-19 - nikdy nezmizne! Toto je váš "Nový normál" po zvyšok vášho života. Videl niekto z vás trailer filmu, ktorý vyjde na konci roka 2021? Volá sa Songbird.

Hovoria v ňom o Covid-21, Covid-22, Covid-23. Nikdy to nezmizne. Covid-19 začal ako scenár v roku 2019 ... 18. októbra, univerzita Johnsa Hopkinson, Udalosť 21. Je tiež známa ako EVENT 2021. Vtedy sa tam odohrala. Bol vytvorený scenár, v ktorom sa koronavírus rozšíril z Wuchanu z Číny. A potom zrazu, sotva o mesiac neskôr, to začína byť realitou po celom svete. Už vám to dochádza?

Tak ako bola vykonaná simulácia pre pandémiu koronavírusu v roku 2019, rovnako sa vykonáva scenár pre budúcu pandémiu SPARS. Je toto ďalšia snaha ukázať všetkým, čo plánujú do budúcnosti globálne elity, a že počítajú s ďalšími pandémiami? Viac vo videu.

Zdroj: otevrisvoumysl.cz



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie