VIDEO: Nový normál alebo Svet sa striktnými tyranskými pravidlami ovládaný centralizovaným totalitným štátom

09.02.2021 Zdroj: otevrisvoumysl.cz Koronavírus

Dokument sumarizuje problematiku okolo súčasnej krízy, počnúc od striktných opatrení, demonštrácií po zavádzané vakcíny a štvrtú priemyselnú revolúciu.

Bol to pre veľa ľudí veľmi ťažký rok. A teraz môžeme so svojimi životmi pokračovať. Alebo uvidíme nový normál? Svet sa striktnými tyranskými pravidlami ovládaný centralizovaným totalitným štátom?

Od chvíle, kedy covid-19 bol vyhlásený pandémiou, mnoho ľudí špekuluje o tom, že to bolo plánované skupinou technologických elít, ktoré globálne riadia vlády. Ale majú tieto myšlienky nejakú váhu? A aká môžu byť ich motívy k vytvoreniu globálnej pandémie? Aby sme to pochopili, musíme najprv preskúmať zásadnú zmenu, ktorá prebieha v našej ekonomike, o ktorej vie len menšina ľudí. Hovorí sa tomu 4. priemyselná revolúcia.

Dodnes došlo k trom priemyselným revolúciám. Prvá sa stala koncom 18. storočia s vynálezom parného stroja, čo viedlo k stavbe tovární a prudko expandujícímu textilnému priemyslu. Koncom 19. storočia prebehla druhá priemyselná revolúcia s počiatkom masovej produkcie a tiež nových priemyslov ako oceliarsky a elektrárenský. A tretia sa stala koncom 20. storočia, kedy došlo k vynálezu počítačov a internetu. A teraz štvrtá priemyselná revolúcia, ktorá popisuje vznik umelej inteligencie, a ako sa integruje s ľuďmi.

Koronavirové kríza so sebou priniesla veľa drakonických opatrení. Kam to všetko speje?

Pozrite sa na dokument sumarizujúci problematiku okolo súčasnej krízy, počnúc od striktných opatrení, demonštrácií po zavádzané vakcíny a štvrtú priemyselnú revolúciu:

Zdroj: otevrisvoumysl.cz



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie