Vakcína proti COVID-19 nie je podľa definície vakcína

13.01.2021 Zdroj: otevrisvoumysl.cz Koronavírus

David Martin: Rocco, niečo si vyjasnime. Zhodneme sa na tom, že toto nie je vakcína. Áno. Musíme to povedať jasne. Používame výraz vakcína, aby sme túto vec dostali do výnimiek v rámci verejného zdravia. Toto nie je vakcína. Toto je mRNA zabalená v tukovom obálke, ktorá sa dostane do bunky. Je to lekárske zariadenia navrhnuté na stimulovanie ľudské bunky, aby začala tvoriť patogén. Nie je to vakcína ... vakcíny sú v skutočnosti právne definovaný výraz. Sú právne definovaným výrazom v rámci zákone o verejnom zdraví a v rámci štandardov CDC a FDA.

Konkrétne vakcína musí stimulovať ako imunitu u osoby, čo ju prijíma, ale tiež musí narušiť prenos. A to táto vakcína nerobí... jasne nám hovoria, že kmeň mRNA, ktorý putuje do bunky, nezabráni prenosu vírusu. Je to liečba. Ale ak by sa o tom hovorilo ako o liečbe, verejné zdravotnícke orgány by to tak ochotne neprijalo, pretože ľudia by sa potom pýtali: Aké ďalšie liečby existujú? Používanie výrazu vakcína je prehnané tak v rámci právnej definícii vakcíny, ale tiež pretože to potláča otvorenú a slobodnú diskusiu. Tým, že to označíte za vakcínu, zaškatulkujete to ako niečo, kedy ste "pre to" alebo "proti tomu".

Ak by ste ale o tom hovorili ako o liečbe ... a pamätajte na to, že firma Moderna začínala s chemoterapiami na rakovinu, nie ako výrobca vakcín pre SARS. Keby sme povedali, že dáme ľuďom preventívne chemoterapiu na rakovinu, ktorú nemajú, vysmiali by sa vám ... pretože je to stupídny predstava. A to je presne toto. Toto je mechanické zariadenie vo forme veľmi malého balíčka technológie, ktorý sa vpichuje do ľudského systému, aby aktivoval bunku, aby začala vyrábať patogén.

A ja odmietam, v akejkoľvek konverzácii, hovoriť, že toto je záležitosť vakcíny. Jediný dôvod, prečo ten výraz používajú, je ten, aby zneužili súdny prípad Jacobsona z roku 1905, ktorý bol od svojho spísania prekrútený. Ak by sme boli úprimní, nazvali by sme to podľa toho, čo to je. Je to prístroj chemického patogénu, ktorý má v bunke vyvolať výrobnú činnosť chemického patogénu. Je to lekárske zariadenie, nie liečivo. Spĺňa totiž CDRH definíciu zariadenia. Nie je to živý systém, nie je to biologický systém, je to fyzická technológia, ktorá má akurát veľkosť molekulárneho balíčka.

Musíme mať veľmi jasno a nenaletieť na ich hru, pretože ich hra je, že keď o tom budeme hovoriť ako o vakcíne, potom zabředáme do konverzácie o vakcínach. Ale toto, podľa ich vlastného priznania, nie je vakcína. Musia byť všetkým poslucháčom jasné, že nenaletíte na túto nesprávnu definíciu, tak ako nenaletíte na ich industriálne-chemické definíciu zdravia. Obe sú totiž funkčne mylné a priamo porušujú právne konštrukt, ktorý sa zneužíva.

Rocco: Judy, ako vedkyňa, mohla by si to povedať jednoduchými slovami pre chlapca z vidieka? Davide, tvoja definícia je skvelá a beriem ju, ale pre tých ľudí, ktorí ju treba nebudú schopní pochopiť ... a to nemyslím ako urážku, Davide.

David Martin: Jasne ... frustruje ma, keď počujem aktivistov, právnikov a ostatné hovoriť: Budeme bojovať proti vakcíne. Ak budete tvrdiť, že je to vakcína, už ste bitku prehrali. Nie je to vakcína.

Rocco: Ako by som tomu mal hovoriť? Chemikália?

Judy Mikovitsová: Áno. Je to syntetický patogén. Doslova používajú patogénne časť vírusu a ten vpichujú do tela.

Rocco: Keď hovoríš patogén, to si predstavujem, že ma to urobí chorým.

Judy Mikovitsová: Presne tak.

David Martin: Je to navrhnuté tak, aby ťa to urobilo chorým. Rocco, pamätaj, že 80% ľudí, čo je údajne vystavené údajnému SARS-CoV-2 ... do tej králičej nory nezabředávejme, ale 80% ľudí, čo je údajne vírusu SARS-CoV-2 vystavené, nemajú žiadne príznaky, hovorí sa im asymptomatickí nosiči. 80% ľudí, ktorí si toto do seba nechajú pichnúť, majú klinický nepriaznivý účinok.

Judy Mikovitsová: Presne tak.

David Martin: Dostávate injekciu s chemickou látkou, ktorá má vyvolať ochorenie. Nie, aby vyvolala imunitne-transmisný odpoveď. Inými slovami, nezabráni vám v prenášanie čohokoľvek. Toto je o tom, aby ste ochoreli, a aby vaše vlastné bunky boli to, čo vás urobí chorými.

Rocco: Takže to spustí auto-imunitnú odpoveď?

Judy Mikovitsová: Áno, a ...

David Martin: Mimo mnoho ďalších vecí ...

Judy Mikovitsvová: Áno. Môže to priamo spôsobiť sklerózu multiplex, Lou Gehrigova chorobu, Alzheimera, a bude to spôsobené vyjadrením / expresiou tej patogénne obálky .... môže to spôsobiť zrýchlenou rakovinu ... ide o vyjadrenie / expresiu toho kúsku vírusu ... o tomto mechanizme sa vie už desiatky rokov.

Preklad: David Formánek

Zdroj: otevrisvoumysl.cz



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie