Vakcína je “Sloboda”

30.01.2021 Zdroj: JUDr. Lukáš Machala Koronavírus

Za toto by sa nehanbila ani nacistická NSDAP alebo Komunistická strana Sovietskeho zväzu. Takto vymývať mozog obyvateľom sa naposledy darilo u nás komančom v 50.tych rokoch minulého storočia. Bravó OĽaNO, bravó pán minister zdravotníctva.

Zjavne nás všetkých považujete za tupé stádo baranov. Samozrejme v kampani nemôžu chýbať umelci a športovci, aby stádo pochopilo, že pchať ďalšiu chémiu do organizmu je spása nevídaná.

Zaujímalo by ma, či ste ku kampani “pribalili” aj podrobnú INFORMÁCIU o tom, že vakcíny sú stále v štádiu TESTOVANIA, že ich výrobcovia NEBERÚ žiadnu PRÁVNU ZODPOVEDNOSŤ za prípadné vedľajšie účinky - a vieme, že je tých nežiadúcich vedľajších účinkov neúrekom.

Kde je zverejnený celý a neskreslený legálny postup pri uvedení experimentálnych vakcín na Slovensko? Kde sú verejné diskusie o tom, čo tieto vakcíny môžu spôsobiť a čo už spôsobili? Kde sú vyjadrenia lekárov a farmaceutov, ktorí majú INÝ NÁZOR?

Nie sú... lebo toto celé je sprostá PROPAGANDA! Zaujímavé...

Ministerstvo zdravotníctva má 80000€ na prihlúplu kampaň, ale nemá peniaze na respirátory pre dôchodcov.

Táto spoločnosť sa dostáva do štádia, kde zdravý rozum už naozaj prestáva existovať.

Je tu len JEDNA pravda, JEDEN oficiálny a správny NÁZOR. Žijeme v dobe koronatotality, v dobe keď nie je dovolené inak premýšľať, nie to ešte sa odlišne verejne vyjadrovať, ako si vyžaduje diktátor a jeho bábková vláda.

“Vakcína je sloboda” - čoho? Že nám láskavo dovolíte ísť do obchodu? Alebo do druhého okresu? Alebo na dovolenku k moru? Aká sloboda, keď denne pošliapavate princípy právneho štátu? Keď porušujete Ústavu a zákony ako na bežiacom páse? Robíte si žarty? Vy slobodu a ľudskú dôstojnosť každý deň zadupávate do prachu. Šírite STRACH, nenávisť. Podporujete udavačstvo a bezprávie.

Je mi naozaj ZLE. Je mi nevoľno z tohto národa, že si nechá skákať po hlave. Že sa krčí v kúte a čaká kým ho niekto zvonku spasí.

Vakcína nie je sloboda. Mohla by byť, keby bola dlhoročne odskúšaná a keby sa ňou stále NEVYHRÁŽALI. Vakcína má byť dobrovoľný nástroj na zlepšenie zdravia - nie DONUCOVACÍ prostriedok na vynútenie si poslušnosti.

Táto vláda to s našou slobodou nikdy nemyslela vážne. Je to len slovná hračka v rukách psychopatických technokratov, ktorí nemajú zľutovanie.

Vakcína je ďalšie Owertonovo okno. Ďalší sociálny pokus, ďalší krok k vašej podriadenosti. Samotná vakcína NEZABEZPEČÍ trvalú imunitu voči chorobe. Nezabezpečí ani to, že naozaj pôjdete kam chcete... že prestanete trpieť depresiami zo straty sociálneho kontaktu, zo straty práce, zo straty sebaúcty. Verte, je to tak.

Kto chce, nech sa zaočkuje dostatočne neodskúšanými experimentálnymi vakcínami. Na to však nepotrebujeme masívne vymývanie mozgov za štátne - teda NAŠE peniaze!

Mám priateľov lekárov, ktorí sa týmito chemikáliami zaočkovať NEDALI a NEDAJÚ. Budem ich nasledovať - dôverujem im.

Čomu NEDÔVERUJEM, je táto hlúpa vakcinačná propaganda

Za slobodu a právny štát!

Zdroj: JUDr. Lukáš Machala



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie