V opatrovateľskom dome v Košiciach začali 2 dni po začatí očkovania hromadne umierať seniori, Slovenský Covid Automat falšuje štatistiky

11.02.2021 Zdroj: aeronet.cz Koronavírus

V opatrovateľskom dome v Košiciach začali 2 dni po začatí očkovania hromadne umierať seniori, ktorí do tej doby boli negatívni a celý čas boli v izolácii! Celými Košicami sa šíri správa, že zabíjala vakcína a vedenie zariadenia rozhodlo okamžite očkovanie prerušiť potom, čo zomrelo už 36 klientov v opatrovateľskom centre! Slovenský Covid Automat falšuje štatistiky a jedného pozitívneho človeka vo veku 65+ počíta ako 4 nakazených! Potvrdzuje to oficiálny dokument! Takto sa vyrába pandémie na Slovensku v priamom prenose, zatiaľ čo starí a často opustení ľudia v domovoch dôchodcov zomierajú ako laboratórne myši len pár dní po vakcinácii! Len zhoda náhod?

Nemecké opatrovateľské domy pre seniorov nie sú jediným miestom, kde sa odohrávajú záhady a tragédie, kedy bez akéhokoľvek vysvetlenia izolovaní seniori, ktorí boli donedávna stále negatívni, sa len pár dní po začiatku očkovania stávajú nielen pozitívne testovanými, ale dokonca aj hromadne umierajú. Pred 2 dňami sme priniesli článok o škandále v nemeckom Osnabrücku, kde seniori v opatrovateľskom dome, ktorý ich drží už 3 mesiace v izolácii na izbách, ochoreli britským variantom vírusu, a to len pár dní potom, čo dostali druhú dávku vakcíny Pfizer-BioNTech.

V tomto prípade majú dôchodcovia šťastie, pretože priebeh choroby je u nich mierny. Ovšem úplná tragédia a masaker sa odohráva v Košiciach na Slovensku. V tamojšom opatrovateľskom centre pre seniorov Arcus totiž len 2 dni po začiatku očkovania začali hromadne umierať klienti spôsobom, že to nakoniec vedenie zariadenia donútilo očkovanie prerušiť a v režime utajenia celý incident vyšetruje operatívny tím ministerstva zdravotníctva.

Na celú udalosť je vyhlásené informačné embargo a Facebook bol už inštruovaný, že má monitorovať slovenského užívateľa a mazať "nekorektné" informácie o tejto udalosti. V tomto opatrovateľskom dome zahájili 21. januára očkovania seniorov, podľa našich informácií ide o vakcínu Comirnaty 500 od Pfizer-BioNTech. Hneď potom začali seniori umierať a 23. januára všetci zamestnanci a klienti centra podstúpili PCR test, pričom do tej doby boli všetci negatívni.

Dňa 26. januára prišli výsledky a bolo zistené, že 51 zamestnancov a 102 klientov opatrovateľského centra je pozitívnych. Od tej chvíle v centre zomrelo v rozmedzí pár dní 36 seniorov a situácia je natoľko dramatická, že vedenie centra sa rozhodlo, že s okamžitou platnosťou zastavuje proces očkovania, podľa našich informácií hlavne kvôli tomu, že seniori sa boja, že zomrú a vedenie Košického kraja, ktoré je zriaďovateľom centra, má obavy z politických dôsledkov celej kauzy. Podľa informácií českých médií sa prvé prípady pozitívnych testov a nákazy objavili v zariadení už 10. januára pred začiatkom vakcinácie, ale kríza a hromadné úmrtia sa spustili až po 21. januári po začatí očkovania.

V opatrovateľskom dome v Košiciach zomrelo pár dní po začiatku očkovania už 36 seniorov, desiatky ďalších seniorov sú nakazených, to isté zamestnanci

Informácia sa v centre medzi klientmi rozšírila aj napriek tomu, že jednotliví seniori sú na izbách izolovaní, podľa informácií českých médií niekoľko klientov už pohrozilo, že z centra odídu, ak budú nútení k vakcinácii, že sa nenechajú vakcínou zabiť. Celá situácia v centre je podľa našich informácií kritická a v Košiciach sa medzi ľuďmi už otvorene šíri a špekuluje, že seniorov v zariadení Arcus zabíja práve vakcína. Dôkazy pre takéto tvrdenie zatiaľ neexistujú, ale pravdou je fakt, že kým sa nezačalo očkovať, všetci v centre, ako zamestnanci, tak seniori, boli negatívni a hlavne, tých 36 obetí bolo vtedy ešte nažive. Teraz je už 36 seniorov po smrti, a to len pár dní po začiatku očkovania.

V zariadení prebieha kontrola z ministerstva zdravotníctva, preveruje sa, či nedošlo niekde k pochybeniu zamestnancov, či niekto nákazu do zariadenia nepriniesol zvonku, avšak klienti sú už veľmi dlho na izbách izolovaní, takže rozšírenie na klientov z personálu je veľmi nepravdepodobné, a to hlavne kvôli tomu, že personál je pravidelne testovaný, a ak by sa niekto zo zamestnancov nakazil, bol by to jeden človek, a nie 51 zamestnancov a s nimi 102 seniorov, a to len pár dní po začiatku očkovania. Znovu je potrebné poukázať na to, že ako v centre Arkus v Košiciach, tak aj v nemeckom Osnabrücku, ide o rovnaké zariadenia, teda o opatrovateľské domy pre seniorov, ktorí sú opustení svojimi dospelými deťmi, ktoré o ne nejavia záujem. A práve títo opustení ľudia, a bude to znieť tvrdo, proste nikomu chýbať nebudú.

Farmaceutické firmy testujú vakcíny najprv na senioroch v opatrovateľských domoch, nie kvôli prednosti a starostlivosť o ich zdravie, ale kvôli tomu, že za ich prípadnú smrť nebude nikto farma firmy žalovať

Práve preto farmaceutické spoločnosti podmienili, že 3. fáza klinických testov ich vakcín prebehne v prvom rade najprv na senioroch v domovoch dôchodcov. A viete prečo? Pretože keď zomrú, nebude nikto, kto by farmaceutickú spoločnosť žaloval! Seniori v domovoch dôchodcov sú totiž osamelí a keď zomrú, nikto sa pre ich smrť súdiť nebude. A to je ten dôvod, prečo si Pfizer, Moderna a ďalšie farmaceutické firmy s jednotlivými vládami dohodli, že prvá vlna očkovanie nevyskúšanými vakcínami bude vykonaná na senioroch v domovoch dôchodcov, aby sa eliminovalo riziko litigácie, teda súdnych žalôb pozostalých proti farmaceutickým spoločnostiam.

Opustení ľudia v centrách pre seniorov sú najzraniteľnejší, pretože nemajú nikoho kto sa ich  zastane, nikto ich nemiluje, nikto ich nezahŕňa láskou, žiadne z detí sa o ne nestarajú, svojim deťom sú na obtiaž. Takže Big Pharma vidí tieto osoby ako ideálnych kandidátov pre 3. fázu klinických štúdií účinkov vakcín. Ak totiž títo kandidáti zomrú, nič sa nestane, naopak, veľmi často deti týchto seniorov to oslávia, že budú dediť. V mnohých prípadoch to totiž funguje tak, že seniori disponujú bankovými účtami, nehnuteľnosťami, pozemkami, a práve na túto pozostalosť deti čakajú. Utrácať peniaze za žaloby proti Big Pharma rozhodne nebudú, to v žiadnom prípade nehrozí. To hrozí iba u milujúcich detí, ktoré však svojich rodičov do domovov dôchodcov a opatrovateľských domov nikdy neodložia.

Nórsko začalo vyšetrovanie hromadných úmrtí seniorov potom, čo boli očkovaní vakcínou Comirnaty 500 od Pfizer-BioNTech

Veľké obavy, že v Košiciach naozaj seniori môžu umierať v dôsledku vakcinácie, totiž posilňujú informácie z Nórska. Tamojšie úrady začali vyšetrovať hromadné úmrtia 23 seniorov krátko potom, čo boli očkovaní práve vakcínou od Pfizeru. Informácie priniesli všetky svetové médiá a nie je to tak zďaleka ojedinelý prípad. Experimentálna vakcína Comirnaty 500 neprešla 3. fázou klinických skúšok, bola na základe výnimky EMEA aj bez 3. fázy pustená na európsky trh, a práve podivné ochorenia seniorov novým kmeňom, tzv. Britskou mutáciou, alebo dokonca úmrtia seniorov krátko po vakcinácii, vyvolávajú veľké otázniky nad bezpečnosťou vakcíny, a to najmä pre seniorov.

Dôchodcov sa nikto v opatrovateľských domoch nepýta, proste príde sestra alebo lekár a už sa vakcinuje, autorita lekára je pre seniorov rozkazom

Seniori v opatrovateľských domoch sú v tejto dobe ako vo väzeniach, nachádzajú sa v izolácii, nesmú sa s nikým stýkať, sú zavretí na izbách, navštevujú ich len dozorcovia, teda pardon, zamestnanci opatrovateľského centra, keď im nesú jedlo, prípadne prídu upratať, a nemajú na výber, keď za nimi prídu s táckou, na ktorej leží injekčná striekačka a fľaštička s vakcínou. Budeme očkovať, babi! Tak dedo, už je to tu, budeme očkovať! A seniori direktivnému príkazu nemajú silu odporovať. Akonáhle vidia pána doktora, alebo sestričku v zdravotníckom oblečení, žiadny senior vakcínu neodmietne, pretože pána doktora alebo pani doktorku je potreba počúvať.

Títo seniori nemajú ani žiadne informácie, nie je nikto, kto by ich varoval a informoval, že vakcína je pre ľudí nad 65 rokov veku naozaj riziková, že môžu po vakcíne zomrieť. Nikto im nič nepovie. A výsledkom je, že keď sa začne v jednom takom zariadení očkovať, tak za pár dní zomrie 36 seniorov v rozmedzí niekoľkých dní, resp. dokonca niekoľkých hodín. A nemyslite si, že sa to seniori v izolácii na izbách nedozvedia. Dozvedia sa to z televízie, z internetu, ale aj od zamestnancov, že ten a ten kamarát vám zomrel, dedo. Tu vedľa, ako ste s ním hral karty, druhý deň po vakcinácii zomrel.

Všetky očkovania prebiehajú experimentálnymi vakcínami, ktoré nemajú dokončenú 3. fázu klinických štúdií. Európska EMEA požaduje, aby farma spoločnosti štúdie preukázali dodatočne do konca roka 2023!

Znovu je potrebné zopakovať, že vakcíny od firiem Pfizer, Moderna, AstraZeneca a ďalších nemajú dokončenú 3. fázu klinických štúdií a európska lieková agentúra EMEA vydala ich vakcínam len časovo podmienečné povolenie na použitie na území EÚ z dôvodov vírusovej núdze, pričom farmaceutické spoločnosti musia dodať záverečnej správy o 3. kole klinických štúdií do 31. decembra 2023. Priniesli sme o tom správu.

Inými slovami, súčasné vakcíny, ktorými sa očkuje, sú stále vakcínami experimentálnymi v štádiu klinických testov na dobrovoľníkoch, v tomto prípade na senioroch, ktorí ani netušia, že sa stávajú účastníkmi plošnej klinické štúdie. A na Slovensku sa navyše vláda rozhodla, že covidovu hystériu ľahko vylepší. Aktuálne manipulácia s číslami Covid automatu, ktorá vykresľujú celé Slovensko ako jedno “Veľké Zlé”, nájdete tu.

Ako nás do redakcie upozornil náš pravidelný čitateľ zo Slovenska, slovenská vláda sa rozhodla, že bude umelo navyšovať vírusové čísla pozitívnych ľudí na Slovensku, a to byrokratickým zásahom do štatistík. Priamo v oficiálnom dokumente Ministerstva zdravotníctva SR o fungovaní tzv. Covidového automatu sa píše, že pozitívne otestovaná osoba s vekom 65+ sa bude do štatistiky Covidového automatu započítavať ako 4 osoby s pozitívnymi testami. Áno, čítate správne, to nie je vtip a ani aprílový žart, to je priamo uvedené v dokumente ministerstva zdravotníctva. Ak teda v centre Arcus v Košiciach je teraz evidovaných 102 pozitívnych seniorov, potom na Covidovom automate pribudlo 408 nových pozitívne otestovaných osôb! Panečku, to sa oplatí!

Na Slovensku sa s tým ministerstvo zdravotníctva nepára, každého dôchodcu vo veku 65+ s pozitívnym testom započítava do Covidového automatu 4x ako 4 rôzne pozitívne osoby

Takto sa robia štatistiky, za bieleho dňa, priamo oficiálne v dokumentácii ministerstva zdravotníctva, bez známky hanby a hanby, natvrdo sa falšujú a nafukujú čísla Covidového automatu. Nie dvakrát, nie trikrát, ale rovno štyrikrát sa násobia pozitívne otestovaní seniori, ktorí práve teraz sú na Slovensku očkovaní vakcínami, ktoré ako zázrakom a zhodou náhod, ako inak, u seniorov len pár dní potom vyvolávajú pozitivitu, následne chorobu a v najhoršom prípade i smrť. Takto sa robia štatistiky. Kým klienti opatrovateľských domov neboli očkovaní a boli v izolácii, tak žili a boli negatívni.

Potom ich naočkovali, ďalší deň už boli pozitívni, a krátko nato zomreli. A ešte napriek tomu sa nájde dosť tupých ľudí, nielen na Slovensku, ktorí budú aj naďalej tvrdiť, že tí seniori ochoreli a zomreli, pretože ich možno niekto, náhle a zrazu nakazil z personálu. Nemyslite si, že dôchodcovia dostali prednosť len tak pre nič za nič pri vakcinácii. Big Pharma to má moc dobre spočítané od koho najmenej hrozia žaloby a litigácie - od opustených seniorov, ktorí už nikoho nemajú. A falšovanie Covidového automatu, počítanie jedného pozitívneho seniora 65+ celkom 4x do štatistiky? To je jednoducho súčasť plánu globalistov na budovanie hystérie pri realizácii Veľkého resetu a s ním spojeného modelu Total Control na riadenie a brutálne obmedzenie slobody pohybu a práv populácie.

Zdroj: aeronet.cz



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie