Slovenská lekárnická komora klame o Ivermectine

14.02.2021 Zdroj: Zem&Vek Koronavírus

Dr. Pierre Kory, prezident aliancie FLCCC (skupina svetovo uznávaných lekárov a vedcov zostavujúca protokoly na liečbu covidu) informoval vo videu o 27 kontrolovaných štúdiách lieku Ivermectin. Päť z nich dvojito zaslepených, ktoré na vzorke viac ako 6500 pacientov potvrdili pozoruhodné výsledky v liečení ochorenia COVID-19. Krátke video: (tu).

Tento liek bol podľa WHO podaný celosvetovo 3,7 miliárd krát. Používa sa 40 rokov! Je veľmi bezpečný a patrí k najviac používaným liekom na svete. „V Argentíne 788 zdravotníkov užilo Ivermectin raz týždenne, ani jeden z nich neochorel. Zo 400 zdravotníkov, ktorí ho neužili sa 58% nakazilo,“ uviedol Dr. Kory.

Slovenská lekárnická komora na tlačovej konferencii klamala v priamom prenose. Tvrdili, že neexistujú dostatočné klinické dôkazy, aby sa mohli začať pacienti s covid masovo liečiť Ivermectinom. Relevantné štúdie, ktoré by účinnosť lieku preukázali, boli podľa nich robené na „zopár jednotlivcoch“, konkrétne na pár desiatkach ľudí. Uviedli, že po podaní lieku hrozí riziko poškodenia zdravia. „Aby sa ľudia nechytali takejto slamky a nedúfali, že keď si zabezpečia Ivermectin, môže im významne pomôcť. Zopár štúdií, ktoré boli robené majú nízku kvalitu dôkazu,“ upozornili.

SLeK vyzýva verejnosť, aby sa v lekárňach nedopytovala na lieky obsahujúce liečivo ivermektín. Ako v stredu (10.2.2021) na tlačovej konferencii povedal prezident SLeK Ondrej Sukeľ, tieto liečivá sú dostupné len na lekársky predpis a mali by byť v lekárňach najskôr na konci budúceho týždňa. „Považujeme za nebezpečné, aby si pacienti teraz zabezpečovali Ivermectin alebo obťažovali všeobecných lekárov!“ povedal.

„Chceli by sme verejnosť poprosiť, aby neobchádzala lekárne, pretože keď lekárnik denne zažije 20 pacientov, ktorí sa dožadujú či už osobne, alebo telefonicky ivermektínu, vyrušuje ho to pri bežnej práci, ktorú je potrebné realizovať pre iných štandardných pacientov,“ informoval Sukeľ.

O FLCCC sa dočítate: TU.

Celá tlačová konferencia:

Zdroj: Zem&Vek



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie