Kto vlastní patent na Koronavírusy už od roku 2007?

03.02.2021 Zdroj: Radio SV - studio Tapin-radio Koronavírus

V roku 2007 bol v USA vydaný patent US 7220852 B1 s názvom koronavírus izolovaný z ľudí, ktorý si v tomto roku patentovalo americké Centrum pre kontrolu chorôb (CDC). Ide o patent na všetky koronavírusy ako také. Nikto iný, kto nemá povolenie, ich nemôže skúmať, študovať ich, a teda ani proti nim vyvíjať obranu. Pfizer, Moderna či AstraZeneca musia mať povolenie od CDC, aby mohli vyvíjať vakcíny na akékoľvek koronavírusy. CDC má tým pádom veľmi významnú finančnú províziu z týchto patentov. Vlastnia tiež patenty na mnoho vakcín a liečiv.

Ide o dekády dlhé preteky o to, kto konečne vymyslí fungujúcu vakcínu proti chrípke. Anthony Faucci napríklad berie provízie z veľkej časti farmaceutických prípravkov predávaných v USA. Majú to v kapse, včas si dali spolu patentovať koronavírusy. Pokiaľ od nich nezískate povolenie, nemáte šancu koronavírusy zušľachťovať, kultivovať, a vyvíjať vakcíny. Ak povolenie získate, je to za obrovské provízie, a iba pre tie najväčšie big farma korporácie. Znepokojujúcou otázkou zostáva, ako dlho bola vakcína proti súčasnému COVID-19 pripravovaná? Vydajte sa spolu s nami skladať ďalšie kamienky mozaiky monopolov farmácie a zdravotníctva. Jednota a spojenie týchto dvoch sektorov znamená zabetónovanú korupciu.

Pozrieme sa tiež na Anthony Fauciho, ktorý sám predniesol v rozhovore, že spôsob, akým sa prifukujú/replikujú PCR testy dnes, je úplne nezmyselný. To vysvetľuje aj býv. vedecký pracovník Pfizeru Dr. Michael Yadon. Pustíme si tiež Billa Gatesa, ktorý lamentoval nad tým, že sme nič také nenacvičovali, nič sme nepripravili, ale teraz sme zaskočení. Pozrieme sa tiež na tvorcov PCR testov Karyho Mullis, ktorý sám predniesol, že tieto testy nemožno používať na určovanie pozitivity a detekciu COVID-19.

PCR testy len 25-35x znásobia molekuly koronavírusu, ktorý máme takmer každý z nás vo svojom tele, aby sa dosiahlo na hladinu pozitívnej identifikácie. Týmto umelým zosilnením môžete vykresať akýkoľvek vírus, a vytvoriť okolo neho obrovskú falošnú bublinu. Zo všetkých stoviek koronavírusov sa vybrala jedna konkrétna mutácie. Tá bola spočiatku smrteľná najmä v Číne, ale v ďalších rýchlych mutáciách značne oslabuje. Je to ale skvelá zámienka k tomu, aby sa okolo tejto konkrétnej vetvy COVID-19 vytvorilo scénické divadlo. Emócie, strach, hystéria. Zdraví ako rukojemníci. Do toho umelo zosilňované PCR testy, a pandémia je na svete. Ostatné núdzové stavy, krízy a opatrenia prídu samé.

Kapitoly a zdroje

0:03:41​ Patent Koronavirus izolovaný z lidí (2007)
https://patents.google.com/patent/US7...

0:24:27​ Vynálezce PCR testů Kary Mullis
https://www.youtube.com/watch?v=iWOJK...​

0:32:40​ Anthony Fauci o PCR testech (čas 4:23​)
https://www.youtube.com/watch?v=a_Vy6...​

0:38:11​ Bývalý vědecký pracovník Pfizeru Dr. Michael Yadon
https://www.bitchute.com/video/faVw9y...​

0:55:45​ Christian Drosten, německý lékař, který povýšil PCR testy na světovou úroveň. Mezin. vědecká obec mohutně protestuje
https://cormandrostenreview.com/

1:06:54​ Německý advokát Dr. Reiner Fuellmich, se svým mezinárodním týmem, podal nedávno hromadnou žalobu na PCR test u amerického soudu.
https://www.youtube.com/watch?v=B2rEb...​

1:14:29​ Bill Gates (čas 36:43​)
https://naturallyhealthynews.info/pla...

1:18:18​ "Zelený" Kill Bill masivně investoval do ropných společností
https://www.mic.com/articles/7522/gat...

https://www.theguardian.com/environme...​

1:25:08​ Rakouský politik namočil antigenní test do Coca-Coly. Byl pozitivní
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicn...

Řada záhadných úmrtí vědců a lékařů nesouhlasících s oficiální COVID agendou:
1:31:20​ Brandy Vaughanová, whistleblowerka proti očkování (organizace Learn the Risk)
https://www.the-sun.com/news/1940981/...​

1:33:39​ Mezinárodně uznávaný biolog Alexander Kaganský, bodnutý a vyskočil ze 14. patra v ruském Petrohradu
https://www.interfax.ru/russia/742161​

1:34:09​ Frank Plummer, pracoval v Kanadě na výzkumu Koronaviru, zemřel v Keni
https://www.cbc.ca/amp/1.5451624​

1:35:36​ Profesor Bing Liu, zastřelen dvěma ranami
https://pittsburgh.cbslocal.com/2020/...​

1:37:51​ Gita Ramjeeová, zemřela po návratu z Londýna do JAR prý na COVID-19
https://greatgameindia.com/gita-ramje...

Zdroj: Radio SV - studio Tapin-radio



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie