Ďalší lekár umrel po očkovaní

08.01.2021 Zdroj: Zem&Vek Koronavírus

Pomaly každý druhý deň sa možno z médií dozvedieť informáciu o smrteľnej reakcii na narýchlo vyvinutú vakcínu spoločnosti Pfizer-Biontech, ktorou sa momentálne očkujú zdravotníci po celom svete. Správy prichádzajú hlavne z USA. Aj pri jej testovaní zomrelo 6 ľudí, ale podľa MZ SR to s vakcínou nesúvisí. Na Nový rok umrela portugalská zdravotníčka, americká sestrička je stále nezvestná.

Najnovšie zomrel lekár z Floridy po podaní vakcíny proti COVID-19, ktorá mu bola aplikovaná 18. decembra 2020.

Dr. Gregory Michael (56), gynekológ, ktorý pracoval v lekárskom stredisku Mount Sinai v Miami Beach, zomrel po tom, čo utrpel hemoragickú mozgovú príhodu v dôsledku nedostatku krvných doštičiek. Posudkoví lekári v Miami vyšetrujú jeho smrť, uvádza sa vo vyhlásení floridského ministerstva zdravotníctva.

„CDC a FDA sú zodpovedné za preskúmanie bezpečnostných údajov vakcíny COVID-19,“ uviedol v e-maile riaditeľ pre komunikáciu Jason Mahon.

Na facebooku Michaelova manželka Heidi Neckelmann popisuje svoj obrovský žiaľ nad stratou manžela:

„Láska môjho života, môj manžel Gregory Michael MD, pôrodník, ktorý mal kanceláriu v lekárskom stredisku Mount Sinai v Miami Beach, predvčerom zomrel kvôli silnej reakcii na vakcínu COVID.

Prežil 56 rokov v zdraví, milovali ho všetci v komunite, bol pri narodení stoviek zdravých detí a neúnavne pracoval počas pandémie.
18. decembra bol v MSMC očkovaný vakcínou Pfizer, o 3 dni neskôr uvidel na nohách a rukách silné petechie (krvácanie z kapilár), ktoré ho prinútili kontaktovať pohotovosť CBC, ktorá urobila po jeho príchode krvné vyšetrenie. Ukázalo sa, že počet jeho krvných doštičiek je 0 (normálny počet krvných doštičiek sa pohybuje od 150 000 do 450 000 krvných doštičiek na mikroliter krvi).

Bol prijatý na JIS s diagnózou akútnej ITP, spôsobenej reakciou na vakcínu proti ochoreniu covid. (ITP je autoimunitné ochorenie, ktoré sa diagnostikuje identifikáciou nízkeho počtu krvných doštičiek v krvnom obraze – pozn. redakcie).

Tím odborných lekárov sa snažil 2 týždne zvyšovať počet krvných doštičiek, avšak bezvýsledne. Do starostlivosti oňho boli zapojení odborníci z celej krajiny.

Nech robili čokoľvek, počet krvných doštičiek sa nezvyšoval. Počas celého procesu bol pri vedomí a energický, ale 2 dni pred poslednou operáciou dostal hemoragickú cievnu mozgovú príhodu spôsobenú nedostatkom krvných doštičiek, ktorá mu vzala život v priebehu niekoľkých minút.
Bol zástancom vakcíny, preto si ju sám zaobstaral.

Som presvedčená, že ľudia by si mali uvedomiť, že sa môžu vyskytnúť vedľajšie účinky vakcíny, ktoré sú nebezpečné a v tomto prípade zničili krásny život, dokonalú rodinu a zasiahli toľko ľudí v komunite.

Nedovoľte, aby jeho smrť vyšla nazmar.“

Na záver svojho statusu apeluje na ostatných, aby šírili túto informáciu: „Zachráňte viac životov zverejnením tejto informácie!“

Zdroje:

  • Smrť floridského lekára po očkovaní vakcínou COVID-19, USA Today, 6.1.2020
  • Facebook Heidi Neckelmann, 6.1.2020

Zdroj: Zem&Vek



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie