Boris Koróni z rádia Slobodný vysielač ako užitočný idiot Matelkovej vlády

13.02.2021 Autor: Tono Kováč Výber z blogov

Prepis časti relácie Hodina Vlka #197 kde preposratý užitočný idiot Borisko Koróni ovplyvnený "inkognito virológom, pandemickým a vakcinačným expertom" Vlkom údajne z Plzne reaguje na údajne preplnené nemocničné lôžka a nedostupné pľúcne ventilácie.

Napriek tomu že v rádiu Slobodný vysielač počúvame v iných reláciach, že hrozbou pre ľudí je "strach", tak Borisko Koróni s Vlkom ho pravidelne šíria spoločne s ich pandemicko-vakcinačnou propagandou a arogantným spôsobom občas nakladajú aj svojim poslucháčom.

Poslucháči, ktorí finančne podporujú toto rádio nepriamo podporujú šírenie pandémie strachu a nezmyslov týchto dvoch užitočných idiotov.

Touto cestou by som rád požiadal pána Mariána Filla a Petra Tuharského, aby na rádiu Slobodný vysielač pozvali do diskusie Borisa Koróniho a Romana Michelka s témou o akože pandémii a rizikách očkovania. Prípadne ďalšieho hosťa, ktorým im tento likvidačný nudzový stav, lockdown a s ním spojené uzatvárania obchodných prevádzok vysvetlí po ekonomickej stránke.

Borisko, problém nie je korona, problém je porušovanie ľudských práv, falšovanie štatisík, predaj predraženého ochranného zdravotníckeho materiálu samosprávam s viac ako 100% maržou, orwellovská jednostranná propaganda vakcinácie z dielne Ministerstav zdravotnícvta, infiltrácia členov siekt do vlády SR, štatistiky úmrtností v ČR aj SR.

Strach zabíja ľudí a nie korona, ľudia sú manipulovaní mainstreamom, nosia neustále rúška, ktoré im poškodzujú dýchacie cesty a spôsobujú ďalšie ochorenia. Aj ja mám v rodine úmrtie len takmer 50 ročného bratranca, ale trpel veľkou obezitou čoho následkom je zvýšené kardiovaskulárne riziko, veľa pil alkoholu, nezdravo sa stravoval. Ľudia sa zabíjajú sami svojim doterajším zlým a nezdravým spôsobom života a ochrániť sa pred chrípkou očkovaním je len ich pohodlnosť namiesto toho aby sa začali o seba zdravo starať. Brať vitamíny C a D, pohybovať sa na čerstvom vzduchu, športovať a hlavne zmeniť stravu. Títo ľudia si sami sposobili svoje zdravotné problémy. Chceš Borisko nebodaj pomáhať aj fajčiarom aj alkoholikom? Veď prečo nie, že? Oni si za to nemôžu. Mali by sme byť ohľaduplní voči nim?

Namiesto toho chcú byť spasení vakcínou alebo Ivermektínom, ktorý tú záhadne začal propagovať manžel Oľgy Pietruchovej! Cui bono? Neprotestujem, ak Ivermektin pomáha nech ho aplikujú starým ľuďom, ale nech je obmedzený povedzme vekovo. Dával si snáď niekto v minulosti na chrípku Ivermektín? No ja takého človeka nepoznám a myslím, že takého nepozná nikto.

Boris Koróni a Vlk, doložte tie vaše štúdie o ktorých hovoríte v relácii! Ktorých doktorov, odborníkov sledujete a počúvate? Kajčiho, Krčméryho, Jarčušku, ktorí sú súčasťou tejto covid-mašinérie? Spochybňujete ozajstných odborníkov ako sú doktorka Peková, alebo doktorka Hana Zelená a stovky nezkorumpovaných odborníkov v zahraničí! Hanbite sa!

Užitočný idiot Borisko namiesto toho číta denník SME,  Denník Nenávisti a iné mienkotvorné média hlavného prúdu! Takže toto je jeho relevantný zdroj zaručene pravdivých informácií? Boriskovi posielam zdroje, ktoré by si mal rozhodne prečítať:

Vypočujte si zostrih relácie, prepis je pod prehrávačom:

Prepis audionahrávky:

Vlk
No tak ja myslím, že poslucháč, by mal rozprávať sám za seba, nie za všetkých svojich vrstevníkov, mnohí z nich to vidia úplne inak. To za prvé.

Za druhé. Ono to nie je o slobode. Ja mám za to, že termín sloboda je nepatričný, a že miesto neho by mali používať všetci títo termín sobectvo, sobectvo a moje záujmi a moja pohodlnost.

Za tretie. Ich sloboda bude znamenať ďaleko jednoduchšie šírenie vírusu a nepochybne roznášanie nákazy.

Za ďalšie.
Tie nové mutácie, ktoré sem prichádzajú, tak už zabíjajú nielen moju vekovú skupinu a predovšetkým ešte tých starších než som ja, ale začínajú zabíjať aj v ďaleko mladších ročníkoch. Za ďalšie, kde berie istotu, že proste bude pár týždňov vo vysokých horúčkach ako on hovorí a potom sa uzdraví a uzdraví sa bez následkov. Začínajú sa čím ďalej tým viac objavovať štúdie, že ľudia ktorí prekonali koronavírus, značné percento, tak si nesú určité vážne zdravotné hendikepy a dokonca sa to týka aj malých detí. Tam sa píše o nejakom predtým naprosto vzácnom syndróme, ktorý teraz začína bujariť aj medzi deťmi, ktoré sa dostali do styku s koronavírusom. Jo, takže kde má istotu... Vari tento poslucháč nevie ako sa plnia nemocnice, ako sú narvané kovidovými pacientami, nemocnice rušia rôzne oddelenia, špecializované oddelenia nemocníc typu ústné, ušné, nosné, krčné, pediatrie, gynekologie, ja neviem proste neurogirurgie a ako sa prerábajú na Covid jednotky.

Dnes prehlásil český námestník ministra zdravotníctva, že už začínajú uvažovať o prevozoch pacientov z českých nemocníc do zahraničných nemocníc, a že tak urobia v okmažiku, keď sa nemocničné kapacity naplnia na 90%. To znamená, že už nebude žiadna rezerva, skoro žiadna rezerva na to keď niekto dostane akútny zápal slepého čreva. O infarkte, alebo dopravnej nehode, alebo pracovnom úraze nehovorím. Skrátka u nás už začínajú premýšľať pri našich číslach o tom, že budú voziť kvôli naplnenosti českých nemocníc pacientov do zahraničia. A Slovensko na tom nie je tak zle ako sme na tom my, ale kľudne, ak by prišlo uvolnenie (opatrení) tak veľmi rýchlo sa na tie české čísla dostanete. Takže tá vaša sloboda bude mať dôsledky. To je to čo som chcel povedať.

Borisk Koróni
No ja k tomu len dodám, že článok taký vám prečítam z 10.2. to je dva dni dozadu, "Nemocnice, odpočítavajú posledné lôžka na ARO oddeleniach. Žilinská fakultná nemocnica má všetky umelé pľúcne ventilácie obsadené". To znamená, že ak má všetky pľúcne ventilácie obsadené, tak tí ďalší sa už nemajú kam dostať. A to znamená okrem iného nie len to, že na Covid, ale aj takých viete, že sú situácie že vám rodinný príslušník doma odpadne, vy ho povedzme preberiete, alebo nepreberiete, treba ho rýchlo napojiť na nejaký dýchací prístroj v nemocnici na ARE. A už neni kam.

Čiže, naozaj, ja rozumiem, ani si nerobím nejakú tú nádej ani nechcem tu niekoho presviedčať, ja rozumiem že toto bude donekonečna vždy ten spor, že budú ľudia, ktorí vravia že je to hrozné, budú tu druhí ktorí vravia, že je to celé vymyslené, rozumiem tomu, ja sa tu nechcem s nikým hádať, len naozaj už tú realitu aspoň trochu refelktujme. Ak sú naozaj už posledné lôžka na ARO oddeleniach pomali, že už sa už idú minúť úplne posledné, tak naozaj máme problém.

A to nie len vo vzťahu k tomu, že tak ako to Vlk povedal, nielen vo vzťahu k tomu, že či vám sa niečo stane alebo nestane v súvislosti s Covidom, ale sú tu predsa aj iné zdravotné riziká a vy nedostanete adekvátnu lekársku pomoc, pretože jednoducho ak nie sú už voľné miesta tak sa na ne nedostanete. Nakoniec už vyšli aj štúdie, nakoniec lekári varujú aj mnohí iní ako sa nám zhoršil zdravotný stav Slovákov práve cez zanedbané ochorenia,ktoré dnes sa nemôžu riešiť pretože lekári už nestíhajú. A to sú úplne iné ochorenia, ktoré s Covidom ani nesúvisia.

Všetky tie zanedbané, ktoré sa nakoniec prejavia v tom, že človek buď skôr zomrie, alebo má ďalšie chronické ochorenia, potom k tomu zanedbané ochorenia nám raketovo stúpajú. Čiže mi reálne, naozaj, vážne máme problém. A či to teraz budeme riešiť rúškami, respirátormi alebo testovaním, ja teraz nechcem o tomto hovoriť, len teda naozaj skúsme chápať, alebo už naozaj možno aspoň v tomto by sme sa niekde mohli posunúť, že tak ako sa vytratila debata o tom či je Covid obyčajná chrípka, lebo veď ešte donedávna o tomto bola debata, tu niektorí ľudia presviedčali, že Covid ani zďaleka nie je tak nebezpečný ako chrípka. Tak už vieme, že je nebezpečnejší, a všetci tí ktorí tvrdili, že je to tak, že kdeže Covid to sa nedá ani s chripkou porovnať, to je úplná, to je nič, tak sa stratili všetci tí ľudia, už tu nie sú. Ja neviem kde zmizli, ale nepočul som nikoho z nich, že by sa teda nejak buď ospravedlnil alebo povedal, viete čo mýlil som sa. Tí ľudia sa vyparili.

No tak ono sa tá téma niekde posúva, tak ja by som len to jedno chcel, že už nejako aspoň začnime trošku tú realitu reflektovať, a nebujujeme s ňou v zmysle, že sa budeme silou mocou tváriť, že to tu nie je. Je to tu a máme vážny problém.

 



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie