Sme NEO - chlapík z filmu Matrix, ktorý prezrel ilúziu sveta a našiel tak vlastnú ohromnú silu, ktorú nič nepremôže

16.11.2021 Zdroj: Vendula Šmídke Kociánová - labužnice života Výber z blogov

Predtým bolo znamenie Dávidovej hviezdy symbolom zahanbenia režimom. Ľudia vyčlenení zo spoločnosti nesmeli navštevovať úrady, plavárne a prevádzky takýchto vyčlenených občanov boli označené touto hviezdou.
Stalo sa to pred 80 rokmi. Susedia takýchto občanov si boli istí, že majú právo týchto občanov vyčleňovať. Udávali ich, kontrolovali a z pôvodných priateľov sa stali nepriatelia a často aj spoluvrahovia. Zrada bola považovaná za národnú česť.

Viete prečo sa história opakuje? Aby sme my, obyčajní ľudia dostali možnosť zachovať sa inak. Zmeniť to, čo sme vtedy síce považovali za správne, ale čo sa len o 3 roky neskôr ukázalo ako najväčšia nepríjemnosť v histórii ľudstva.

Máme možnosť prejaviť súcit a nekonať zo strachu, ktorý aj vtedy bol vyvolaný umelo, iba v prospech vysokých hodnostárov.

Našťastie aj tam karma zafungovala veľmi rýchlo, obetí bolo príliš veľa, ale nie toľko, aby sme ako ľudstvo nezabudli. Zabudli sme a stačilo nám iba 80 rokov.

Dnes je toto označenie iba imaginárne, ale v mnohých ľuďoch otvára ich karmické skúsenosti a môžu sa cítiť veľmi skľúčene. Očista prebieha ako u vtedajších obetí, tak u vtedajších zradcov.

Stále sme všetci v rovnakom príbehu. Príbehu, ktorý čaká na dokončenie a zaslúži si happyend.

Nie je to buričstvo, ale uvedomme si, prosím, že sme NEO! Chlapík z filmu Matrix, ktorý prezrel ilúziu sveta a našiel tak vlastnú ohromnú silu, ktorú nič nepremôže.

Sme NEOčkovaní, pretože poznáme a milujeme svoje telá, udržujeme svoje zdravie a nepotrebujeme zásahy zvonku.
Sme NEOdsudzujúci a rešpektujeme právo každej bytosti, zvoliť si svoju cestu.
Sme NEOhrozujúca spoločnosť, pretože naše pole je tvorené z lásky a tá vylieči všetko.
Sme NEOhrození, pretože sme dlhé roky boli pripravovaní na túto situáciu. Boli sme vyučovaní v nelipnutí, prijímaní v súcite, púšťaní všetkého, čo nám neslúžilo v otváraní sa dôvere vo vyššiu moc.

NEOčakávame zázraky, ale tentoraz už vieme, že boj sme skúsili. Vidíme dlhodobý horizont. Nie sme krátkozrakí. Teraz chceme vyskúšať cestu Lásky, pretože to na tomto ľudskom svete ešte nikto kolektívne neskúsil.

?BUĎ NEO?

Zdroj: Vendula Šmídke Kociánová - labužnice života



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie