Globalizácia a epidémia covidu našej doby z pohľadu biblických proroctiev

11.11.2021 Zdroj: www.tarot.72.sk Výber z blogov

(Vakcína a Biblia)

21. storočie prinieslo dôležité zmeny, ktoré si musíme uvedomiť, aby sme pochopili problémy a obrovskú dôležitosť kresťanskej morálky. Žijeme vo veku naplnenia proroctiev obsiahnutých v knihe Zjavenie od apoštola Jána. Žiadna náboženská alebo mystická literatúra nedáva také stručné proroctvo o budúcich udalostiach ako toto zjavenie.


Zjavenie 6: Štvrtý jazdec privádza smrť

V poslednej dobe sa čoraz viac ukazuje obrovská úloha globalizácie bez túžby zostať na úrovni medzinárodných vzťahov a problémov, ale mať stále väčší vplyv na vnútorné záležitosti. národné štáty. Toto všetko bolo počas epidémie covidu všetkým ľuďom čoraz zreteľnejšie. V konečnom dôsledku sa dostaneme do bodu, kedy to bude v čoraz väčšej miere ovplyvňovať životy všetkých ľudí. Nie je to nič nové, pretože globalizačné snahy majú veľmi vážnu históriu, od Veľkého Babylonu cez Egypt až po súčasnosť.

Známy bankár James Warburg 17.2.1950 Americkému senátu povedal: "Budeme mať svetovú vládu, či sa vám to páči alebo nie. Jedinou otázkou je, či táto svetová vláda bude vytvorená konsenzom alebo násilím. "

John F. Kennedy , 1961: Pred smrťou zavraždeného amerického prezidenta prehovorilo video o existencii tajnej, vysoko postavenej, globálnej zločineckej organizácie .

David Rockefeller v roku 1991 vyhlásil," Svet je pripravený na svetovú vládu. Nadnárodná suverenita intelektuálnej elity a svetových bankárov je určite lepšia ako národné sebaurčenie uplatňované v posledných storočiach[1] V

Káhira (2021) - globalisti oslavovali získanie moci nad svetom.

Biblia hovorí o jeho príchode na viacerých miestach. Toto všetko možno najlepšie súvisí so šelmou prorokovanou v knihe Zjavenie , ktorá na konci časov získa globálnu svetovú moc. Dosahuje, že ho budú uctievať všetci „králi“ a národy. Z toho vidno, že zverou nebude krajina, ale niečo iné, nad čím nebudú mať národné štáty žiadnu moc. Biblia jasne bez tieňa pochybností identifikuje šelmu (globálny nový svetový poriadok) ako vykonávateľa Satanovej vôle.

Samozrejme, všetci nad tým len mávnu rukou, pretože si ani neviete predstaviť týchto bankárov, mocných obchodníkov a filantropov či politikov, ktorí konajú podľa vôle Satana. Väčšina ľudí je presvedčená, že každý chce dobro aj pre ostatných. Bohužiaľ to vôbec nie je pravda. Nie každý vyznáva Kristove princípy a často je to opak zisku a túžby po moci, čo inšpiruje jeho myslenie a činy. Žiaľ, tieto sily vzniknú ako organizácie a časom zájdeme tak ďaleko, že budeme formovať právo rozhodovať o tom, ktorí ľudia sú hodnotní a ktorí sú pre spoločnosť bezcenní podľa názorov, ktoré vyznávajú.
Biblia to celé vyjadruje len tak, že táto globálna moc si bude predstavovať, že je Boh. Viac podrobností nájdete tu.

Prosíme vás, bratia, aby ste sa pre príchod nášho Pána Ježiša Krista a pre naše zhromaždenie k nemu nedali znepokojovať žiadnym duchom, ani rečou, ani rečou od nás, ako deň Pána je na dosah ruky . Nech vás nikto nezvedie, lebo najprv musí prísť smrť viery a zjaviť sa musí človek neprávosti ., syn zatratenia, ktorý činí pokánie a stavia sa nad všetko, čo sa nazýva Boh alebo božská úcta, vstupuje do Božieho chrámu a ukazuje sa, akoby bol Bohom. Nepamätal si si, že som ti to povedal, keď som bol s tebou? A tiež viete, čo vás brzdí, kým sa to neobjaví vo svojom čase. Lebo tajomstvo nezákonnosti už funguje, ale iba v skrytosti , kým nebude odstránený ten, kto ho brzdí. Vtedy sa zjaví bezbožník, ktorého Pán Ježiš zahubí dychom svojich úst a zahubí jasom svojho príchodu. To, čo prichádza vplyvom Satana so všetkou jeho mocou, je sprevádzané všetkými druhmi znamení a falošných zázrakov azvedie to tých, ktorí zahynú so všetkými druhmi nezákonnosti, pretože neprijali lásku k pravde, aby boli spasení. Preto im Boh dáva moc podvodu, aby uverili lži a odsúdili všetkých, ktorí neuverili pravde, ale milovali nezákonnosť . (2. Tesaloničanom 2:1-12)

V 2.Tesalonickým 2:1-12 čítame, že druhý príchod Ježiša sa uskutoční až potom, čo málokto bude považovať Boha za dôležitého (odpadlíctvo, bezbožnosť) a príde človekom nezákonnosti (hriech).

Každý by sa tu spýtal, kto bude tento muž?

Je však lepšie sa opýtať, podľa čoho rozpoznáme vašu prítomnosť, pretože to nie je o konkrétnej osobe. Prítomnosť
na "človek neprávosti" bude uznaný za to nezákonné veci alebo inšpirovať ľudí na celom svete robiť nelegálne veci. (Tu je dôležité, aby sa to objavilo globálne.)
Ak teraz použijeme tieto slová na epidémiu Covid-19, môžeme objaviť veľmi vážne analógie. Pod zámienkou epidémie boli všade (veriac im) „vnucované“ veci, ktoré neboli legálne. Ľuďom bolo povedané, že jediným riešením je očkovanie, hoci existuje mnoho iných účinných spôsobov liečby [*]a vedľajšie účinky vakcín boli bagatelizované. Nikto za nič neniesol zodpovednosť. Toto je typická satanská taktika, pretože Satan robí s ostatnými všetko, aby sa vyhol božskej zodpovednosti. [*]

Všeobecné používanie experimentálnych vakcín je v skutočnosti tiež nezákonné.

Vo väčšine miest dostali nemocnice finančnú podporu za každého mŕtveho COVID-19. Počul som o niekoľkých prípadoch, keď bol príbuzný požiadaný nemocnicou, či môže vstúpiť, že COVID-19 bol príčinou smrti (keďže zosnulému to už bolo jedno). Týmto si „ človek bezprávia “ vlastne za peniaze kúpil falošné štatistiky, ktoré potom použil na ešte silnejší tlak na očkovanie. [*] Franz Bardon: Frabato vo svojom autobiografickom románe opisuje aj to, aké tajné lóže existujú, členmi ktorých sú zvyčajne veľmi vplyvní ľudia, ktorí uzavreli pakt (zmluvu) s Pánom temnoty a vytvorili celosvetovú organizáciu v mnohých častiach sveta.

Satan je okrem paktu ďalším spôsobom, ako môžu ľudia získať nejaký druh daru(darček). Akonáhle niekto tento dar prijme, začne sa v ňom lavínovitý proces (pocit zaviazanosti alebo z iných dôvodov). Väčšinou si nezachováte objektivitu a budete robiť čiastkové rozhodnutia. To bude mať za následok, že sa vydá na cestu, na ktorú by sa sám nikdy nevybral, no už nemôže nič robiť, pretože ten, kto povedal á, musí povedať aj áno. Tento typ darovania je dnes veľmi v móde – filantropické a lobistické – sú skvelými prostriedkami na ovplyvňovanie. [Lobing] by som rád spomenul len dva príklady tu. Obe organizácie sú oficiálne financované zo súkromných individuálnych darov: Cato Institute (32 miliónov dolárov v roku 2015), The Heritage Foundation (72 miliónov dolárov v roku 2011).

Zjavenie 13:4,7,15-17 4. A uctievali draka, ktorý dal moc šelme; A klaňali sa šelme a hovorili: Kto je podobný šelme? s kým môže bojovať? 7. A bolo mu dané viesť vojnu so svätými a premôcť ich; a bola mu daná moc v každom národe, jazyku a ľude. 15. A bolo jej dané dať život obrazu šelmy, aby obraz šelmy hovoril a aby zabili tých, ktorí sa neklaňajú obrazu šelmy, s chudobnými. slobodní a sluhovia, aby si dali pečiatku na pravú ruku alebo na čelo; 17. A aby nikto nemohol kupovať ani predávať, iba ten, kto má znamenie šelmy alebo jej meno alebo číslo jej mena.

V posledných dňoch pred druhým príchodom Ježiša Boh pošle dvoch prorokov, aby ich zabila šelma.
Zjavenie 11:7-8
7 A stane sa, keď sa splnia ich svedectvá, že šelma, ktorá vystúpi z priepasti, bude proti nim bojovať, zvíťazí nad nimi a zabije ich.
8 A ich mŕtve telá budú ležať na uliciach veľkého mesta, ktoré je povolané Duchom Sodomy a Egypta, kde je náš Pán ukrižovaný.


Sodoma sa tu v tomto verši vzťahuje na homosexualitu a Egypt na globalizovaný svetový poriadok. V tomto smere už snáď každý chápe, prečo je potrebné dať homosexualite právny základ na celom svete a modifikovať tradičný model rodiny. [Putin, 2021]

Ešte zaujímavejšia je migračná politika EÚ. Väčšina ľudí je z toho úplne zmätená, keďže Európa by mohla poskytnúť pomoc v krajinách migrantov alebo v susedných krajinách. Žiadna z bohatých arabských a islamských krajín však nie je ochotná masovo prijímať migrantov, tak prečo by to mala Európa robiť? Je to preto, že ideológia islamu je veľmi v súlade s cieľmi „ šelmy “, keďže je v ostrom protiklade s Kristovým učením. V tejto súvislosti pozri „ Inšpirácia a nebezpečenstvo Koránu “ . [*]

V skutočnosti „ človek bezprávia"Vyvíja nátlak na ľudí úplne podobným spôsobom, aký robil a robí islam, čo viedlo k šíreniu islamu. Tých, ktorí nie sú moslimami, drží pod neustálym tlakom, diskrimináciou a šikanovaním. Túto prax možno vidieť v kontext očkovania proti covidu. aj vo svete. [0] , [1] , [2] , [3] , [4] , [5!]
Spočiatku bola vakcína úplne dobrovoľná. Postupne bol čoraz väčší tlak na tých, ktorí neboli očkovaní. Veľmi dobre vedia, že keď je zaočkovaných 60% ľudí, môžu sa dostať pod čoraz agresívnejší tlak, pretože tí, ktorí sú už zaočkovaní, nebudú protestovať. Pomaly sa dávame očkovať všade, alebo kto to odmietne, príde o prácu a zostane bez finančných prostriedkov . Niekoľko príkladov: [6] , [7] , [8] , [9] , [10]
Je to taktika klamstva a viery, ktorá sa odohráva „všade na svete“ podľa rovnakého scenára. Toto všetko je vynucované nezákonnými zákonmi, ktoré nemajú ústavný, právny základ, pozri článok 7.3.1 nariadenia EÚ . (Opäť sa riadia vzorom islamu, pretože podľa Mohameda tam, kde je islam silnejší, možno uplatniť iné „normy“, ktoré sú oveľa radikálnejšie.)

Zdá sa, že biblické proroctvo sa naplnilo (Zjavenie 13:16,17), keďže ľudia budú zbavení svojho finančného príjmu, ak nezaočkovania. Takže každý je nútený (vrátane firiem) pomocou peňazí (nikto nemôže kupovať a dávať), kto nenesie znak alebo meno šelmy.Toto je možná interpretácia udalostí, pretože už teraz je jasné, že nejde o zdravie a epidémiu (keďže očkovaní ľudia ju môžu šíriť a test PCR ukáže infekciu až po 4-5 dňoch, ale môže sa šíriť dovtedy [ Lacent] ). [11] , [12] / [13] , [14] , [15] , [16 !!!] , [17!] Je tiež možné, že tieto proroctvá budú mať ešte silnejšie naplnenie, keďže nie je nezvyčajné že proroctvo má viacnásobné splnenie na viacerých úrovniach v čase. (Toto môže byť len začiatok.)

Pre mňa to všetko znamená nielen obmedzovanie mojej ľudskej slobody, ale aj ovplyvňovanie môjho náboženského presvedčenia ako diskriminácia.

Za zmienku tiež stojí , že „ človek nezákonnosti “ tiež prišiel na to, ako sa vyhnúť následkom karmy (t. j. neniesť zodpovednosť za svoje činy). Jedným zo spôsobov, ako to urobiť, je jednoducho inšpirovať ostatných, aby konali svoju vôľu, zatiaľ čo on alebo ona iba niečo odporúča, ale konečnú prácu vykonáva niekto iný alebo iní namiesto toho, aby bola „dobrovoľne“ odovzdaná viacerým úrovniam. Preto je veľmi ťažké povedať, že zlo, ktoré sa objavilo vo svete, je koho hriech (kolektivizovaný hriech). Ale Kristus sa tým zaoberal vo svojom učení a apoštoli si boli vedomí tohto tajomstva.
("Človek nezákonnosti" si myslí, že sa môže vyhnúť negatívnym následkom, ale nepozná posvätné veci, ktoré Otec zachoval pre tých, ktorí ich úprimne hľadajú. Pravdou je, že dôsledky tohto javu sú oveľa závažnejšie ako karma, preto hovorí : Pán zástupov a Kráľ kráľov.)

Len pre zaujímavosť uvádzam nasledovné:

1. Číslo šelmy je 666, binárne: 001010011010, čo zodpovedá 2 hexagramom v systéme I-ťing: KUN 011010 a 001010 . Každý si môže prečítať, čo o nich I-ťing píše , čo to pre nás znamená.

2. Prvé prikázanie v Biblii znie: „Rozmnožte sa a naplňte zem“. Nie je náhoda, že negatívne sily sú proti tomu (naznačujúce prerastanie na zemi). Existujú na to vážnejšie dôvody, pretože božské bytosti by boli schopné kedykoľvek zastaviť reprodukciu. Ale ako sa ľudia množia, Satanove klamstvá sa stávajú zjavnejšími a dôležitosť kresťanskej morálky sa stáva pochopiteľnou a nevyhnutnou pre všetkých. Je o čom písať, ale to stačí.

3. Najjemnejším vyžarovaním božského princípu je Akáša, ktorej pôsobenie v ľudskom tele sa na fyzickej úrovni najlepšie prejaví v krvi a v jadre. Nežiaduce účinky vakcín sú naopak najvýraznejšie „náhodou“. Citát od Franza Barona"Vynára sa otázka, kde a ako sa v hmotnom tele prejavuje princíp Akasha alebo ETER. Pri hlbšom uvažovaní je na každom, či dá odpoveď. interakcia, život materiál alebo vitalita."

Zdroj: www.tarot.72.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie