Vitajte v Gulagu roka 2021!

17.01.2021 Zdroj: outsidermedia.cz Zahraničie

Mediálny priestor je plný povestí o "povstaní" Trumpových priaznivcov, tzv. "Úbožiakov (deplorables)", 6. januára 2021 pred Kapitolom. Od toho dňa všetky médiá establishmentu vykrikujú do sveta, že krajina stála toho dňa na okraji priepasti, že išlo o "zradu" a "povstanie", a vyslovujú absolútnu a neodvolateľnú požiadavku "potlačiť" a "zničiť" každého, kto by sa proti tejto ich likvidačnej túžbe postavil. A cieľom útoku nie sú len "úbožiaci", ale ktokoľvek, kto by sa odvážil túto pomstychtivú myšlienkovú schému akýmkoľvek spôsobom spochybniť.

Perzekúcie teda presiakla až k oným politickým vrstvám amerického ľudu, ktorý sa o politiku nezaujíma, ale odvažuje sa toho hriechu, že Trumpových povstalcov otvorene neodsudzuje. A najčerstvejšou novinkou tohto hnutia je, že stovky mužov a žien sú prepustení zo svojich zamestnaní, keď sa ich zamestnávatelia napríklad len o ich protrumpovskej orientácii dozvedeli. Priama účasť na proteste pred Kapitolom nebola a nie je teda už dnes pre vyhadzov z práce potrebná.

Pred pár dňami generálny prokurátor Severnej Karolíny Josh Stein žiadal, aby občania udávali tých svojich susedov, o ktorých vedia, že sa zúčastnili protestu "Stop the Steal" pred Kapitolom. A deti? Tie by mali udať svojich rodičov, hovorí Stein. Takto teda hovorí hlavný prosazovateľ práva Severnej Karolíny.

FBI vyšetruje úradníka, ktorý ako privátna osoba pomáhal skupine ľudí z okresu Moor zúčastniť sa protestu 6. januára. Ani jeden z nich nevstúpil do budovy Kapitolu, ale na to sa nikto nepozerá. Takže všetci členovia tejto skupiny sú tamojšími médií vláčaní ako najhorší zločinci, ich povesť je očierňovanie, vyhráža sa im trestným stíhaním - skrátka robí sa všetko s cieľom ich umlčať. A to tak rázne, aby sa už nikdy neodvážili vzniesť smerom k Veľkému bratovi jediný dotaz.

Odborový zväz pracovníkov letiskového personálu USA žiada, aby všetkým Trumpovým priaznivcom bolo odopreté právo letecky cestovať, a zdá sa, že jeho prianiu bude vyhovené. Takže ak ste jedným zo státisícov ľudí, ktorí boli predminulý týždeň vo Washingtone ako trebárs i len pokojný a vážený účastník protestu a niektorá z "prebudených" osôb o tom dá príslušným ušiam vedieť, klietka za vami zaklapne. Buď vás vyhodia z lietadla, alebo vás z letu vyradia už pri registrácii.

Tucty bánk a korporácií dnes "rušia" každého, kto sa odváži vysloviť aj tú najopatrnejšie otázku k tomu, čo sa v deň volieb v USA dialo. Volanie po krvi sprevádza v týchto dňoch každý krok senátora J. Hawleyho, ktorý odvážne bránil prezidenta a dovolil si vyhlásiť, že volebné podvody vo voľbách skutočne existovali.

Ako vidno, nikto so spoločenským profilom dnes nesmie otvorene vyhlásiť, že by snáď nejaké "otázky" o 3. novembri, čiže dni volieb, mohli existovať. Je to "verboten", a keby ste toho zákazu nedbali, môžu byť vaša manželka a deti zterorizované onými beztrestnými a väčšinou "mierumilovnými" týpkami z Antify.

Mediálny vedátor a publicista denníka National Washington Post E. Robinson vyhlasuje, že priazeň k Trumpovi je kultom, ktorý musí byť násilne "preprogramovaný". Ako a kde asi? Snáď v prevýchovných táboroch? Nu čo, s deťmi s tou prevýchovou vo verejných školách už začali. A my ostatní? Budeme v mene "obrany našej demokracie" poslaní do Gulagu? V ktorom skúsenosť Alexandra Solženicyna bude čosi ako letná dovolenka v porovnaní s tým, čo tam čaká nás?

Zdroj: outsidermedia.cz



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie