Pedofilné spôsoby Dalajlámu. Pobozkal dieťa na pery a potom ho vyzval aby mu cucal jazyk.

11.04.2023 Zdroj: Infovojna Zahraničie

Elity sú známe svojimi pedofilnými sklonmi. Aby mali voľný priestor na svoje úchylky, tak sa snažia dekriminalizovať pedofíliu. Svet sa dozvie ešte množstvo šokujúcich zistení a to bude doba, kedy ľudia pochopia, že niekto ku komu vzhliadali ako k morálnemu vzoru je pravým opakom toho, čo nám je prezentované.

Tibetský duchovný vodca dalajláma sa ospravedlnil za incident, pri ktorom pobozkal na pery maloletého chlapca. Mladík sa dalajlámu pôvodne spýtal, či ho môže objať, načo ho duchovný vodca pozval na pódium v indickom chráme v Dharamsale. Pri krátkom rozhovore chlapca pobozkal na pery a neskôr vyplazol jazyk a chlapca vyzval, aby mu ho „ocucal“. Informovala o tom v agentúra AP.

Incident sa odohral vo februári pri stretnutí so stovkou indických študentov. Sedemdesiatosemročný dalajláma v pondelok vydal v reakcii na verejnú kritiku vyhlásenie, v ktorom sa ospravedlňuje "chlapci aj jeho rodine a tiež priateľom na celom svete, ktorým mohli (dalajlámove) slová ublížiť".

V pondelkovom vyhlásení dalajláma uviedol, že "sa chce ospravedlniť chlapcovi a jeho rodine, rovnako ako jeho mnohým priateľom po celom svete, za zranenia, ktoré jeho slová mohli spôsobiť", a dodal, že incident "ľutuje", píše americký web CNN.

"Jeho Svätosť často provokuje ľudí, ktorých stretáva, nevinným a hravým spôsobom, dokonca aj na verejnosti a pred kamerami," uviedol vo vyhlásení úrad dalajlámu.

„Jeho Sviatosť často hravo a nevinne podpichuje ľudí, s ktorými sa stretáva, a to aj na verejnosti a pred kamerami. Je mu ľúto, že sa incident stal,“ stojí aj vo vyjadrení tibetského duchovného vodcu.

Jeho ospravedlnenie prichádza po tom, čo mnoho užívateľov následne kritizovalo dalajlámovo správanie.

Na videu je vidieť, ako sa chlapec blíži k nositeľovi Nobelovej ceny za mier a spýta sa ho: „Môžem ťa objať?“ Sedemdesiatosemročný duchovný vodca potom chlapca pozve na pódium, ukáže mu na tvár a povie: „Najskôr tu“ a prinúti chlapca, aby ho objal a pobozkal. Dalajláma potom ukáže na svoje pery a povie: „Tak si myslím, že konečne aj tu“. Potom potiahne chlapca za bradu a pobozká ho na ústa. „A teraz mi cucaj jazyk,“ povie po niekoľkých sekundách a vyplázne ho.

Centrum pre práva dieťaťa sídliace v Dillí uviedlo pre CNN, že odsudzuje „všetky formy zneužívania detí“. „Niekedy sa hovorí o tibetskej kultúre ukazovania jazyka, ale toto video rozhodne nie je o žiadnom kultúrnom prejave, a aj keby áno, také kultúrne prejavy nie sú prijateľné,“ dodala.

Súčasný dalajláma Tändzin Gjamccho je najznámejšou žijúcou budhistickou postavou na svete. Dalajláma, hlavný duchovný vodca školy tibetského budhizmu, je uctievaný milióny ľudí ako reinkarnácia svojich 13 predchodcov. Sídli v Indii od roku 1959 po neúspešnom tibetskom povstaní proti čínskym okupačným silám. Neskôr založil exilovú vládu v severoindickom meste Dharamshala a viedol tisíce Tibeťanov, ktorí ho tam nasledovali.

Dalajláma, považovaný za duchovného vodcu Tibetu, získal v roku 1989 Nobelovu cenu za mier za svoj nenásilný boj za oslobodenie Tibetu.

Odvtedy sa stal ekologickým aktivistom a spolupracuje so Svetovým ekonomickým fórom Klausa Schwaba na presadzovaní agendy klimatických zmien. Mnohokrát sa tiež objavil s Gretou Thunbergovou a podporil ju ako mladého proroka.

Dalajláma tiež vyjadril svoju vďaku Hillary Clintonovej a popovej hviezde Lady Gaga za blízke priateľstvo, ktoré s ním v posledných rokoch niekoľkokrát verejne vystúpili.

20-minútové stretnutie, ktoré sa uskutočnilo po vystúpení tibetského duchovného vodcu na 84. výročnej konferencii starostov v Indianapolis, bolo naživo prenášané na Facebooku a získalo 160 000 lajkov.

Elity sú známe svojimi pedofilnými sklonmi. Aby mali voľný priestor na svoje úchylky, tak sa snažia dekriminalizovať pedofíliu.

Svet sa dozvie ešte množstvo šokujúcich zistení a to bude doba, kedy ľudia pochopia, že niekto ku komu vzhliadali ako k morálnemu vzoru je pravým opakom toho, čo nám je prezentované.

https://aeronet.news/dalajlama-otrokar-a-tyran-aneb-pravda-o-tibetu/

Zdroj: Infovojna



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie