Viedenský nevestinec Fun Palast očkuje klientov, odmenou je polhodinka zadarmo!

11.11.2021 Autor: Redakcia Zahraničie

Svojráznou reklamnou akciou sa rozhodol prispieť k verejnému zdraviu manažér jedného z viedenských nevestincov. Mužom, ktorí sa nechajú priamo v podniku naočkovať, ponúka bezplatne 30 minút s prostitútkou podľa vlastného výberu. Upozornila na to agentúra Reuters a zverejnila zábery štylizovanej kliniky v erotickom salóne.

Dočítal som sa, že aby sme dosiahli kolektívnu imunitu, treba naočkovať 70 až 75 percent ľudí, ale teraz máme zaočkovaných len asi 63 percent. Potom som si uvedomil, že mnoho mužov odmieta vakcínu alebo nevie, že na ňu má nárok, a my tú cieľovú skupinu máme tu. Rozhodol som sa teda zriadiť vakcinačné miesto priamo u nás.

- cituje Reuters manažéra nevestinca Fun Palast Petra Laskarisa.

Na videu je vidieť, ako jeden z klientov dostáva vakcínu, a následne je platenou spoločníčkou v kostýme zdravotnej sestry sprevádzaný do útrob erotického salónu. Tam môže v priestoroch privátnej sauny čerpať svojich 30 minút gratis. Bežne by za to zaplatí 40 eur.

Počty nakazených v Rakúsku podobne ako v Česku v posledných dňoch a týždňoch rýchlo stúpajú. Pohybujú sa okolo 8 tisíc nových prípadov denne. Úrady sa snažia s nákazou bojovať sprísňovaním opatrení. Tí, ktorí nie sú naočkovaní alebo nepreukážu bezinfekčnosť, nesmú u našich južných susedov navštevovať verejné akcie, bary, reštaurácie ani využívať služby typu kaderníctva.



Fotogaléria k článku

Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie