V poslednej relácii Trikolóra na Slobodnom vysielači boli opäť hosťami najväčší doborníci na vakcíny a koronavírus

30.01.2021 Autor: Tono Kováč Výber z blogov

V poslednej relácii Trikolóra #57 na Slobodnom vysielači boli opäť hosťami najväčší odborníci na vakcíny, vírusy a koronavírus. Relácia bola opäť nevyvážená ako to zvykne bývať v poslednom čase na Slobodnom vysielač a v relácii si len utvrdzovali svoje tlsté egá Roman Michelko a nejaký slniečkár a liberálny fašista Vlk. Slobodný vysielač opäť plnil svoju úlohu propagandy vakcinácie a Koróní stále nenašiel svoje gule a neoponoval Vlkovi len aby mu to Vlk nenatrel svojimi akože argumentami, Koróni by sa nezmohol ani na mäkké “F”.

MUDr.c Michelko opäť dokazoval aký je veľký odborník na všetko a hlavne na koronavírus, vírusy a vakcináciu. Dostali naložené od poslucháčov, hlavne Vlk od Peťa z Námestova. 

Vlk sa pravidelne vyhovára a na všetko má odpoveď svojimi naučenými a zaužívanými frázami, používa nezmyselné alebo neadekvátnei argumenty, vyťahuje z kontextu a porovnáva hrušky s jablkami.

Väčšina čísel ktoré uvádza Vlk sú nezmysly, o spoločenskej zodpovednosti a nezodpovednosti sme počúvali desiatky rokov, ak je Vlkovi smutno za týmito časmi tak nech sa vysťahuje do USA tam sa diktatúra práve zavádza, vďaka bohu zatiaľ vyvádza viac Vlk a jemu podobní propagandisti než Covid sám, inak civilizovaná spoločnosť prijala v Norimbergu princíp, že bez súhlasu pacienta nemôže byť uskutočnený žiadny medicínsky úkon, a čo sa týka rozbíjania argumentov panom Vlkom, on rozbíja iba argumentami slabochov, pretože jeho argumenty nie sú tvrdé. Jeho argumenty su iba drzé a uplatňujú sa iba u slabochov. Suverénny človek by Vlka ľahko rozbil,  napísal Robert

Vlk tiež-samopasovný odborník na čokoľvek sa snažil obmedziť telefonovanie tváriac sa že sa nebojí a ako napísal Robert, Vlk je arogantný drzí a nadáva na poslucháčov. Trápny Michelko s Vlkom si len nahrávajú a evidentne sú na jednej lodi a jednej strane. Michelko sa v týchto reláciách otvorene identifikoval ako slniečkár

Michelko odborník na medicínu, vírusové infekcie a vakcíni nepochopil informáciu o akože novej vakcíne Centergan bez akože vedľajších účinkov a strapnil sa v priamom prenose.

Michelkovi odberatelia na Youtube sú pravdepodobne fanúšikovia Progresívneho Slovenska a SPOLU, bývali ovco-voliči OĽAJNO a komunisti. Človek čo ma aspoň jednu mozgovú bunku v poriadku ho nemôže brať vážne.

Ak sa nechcete zbytočne rozčuľovať a škodiť svojmu zdraviu, radšej si to ani nevypočujte. Ja osobne som sa síce na tom zabával, ale nie každý to tak môže brať.

Čo sme sa v relácii dozvedeli: 

  1. Vakcíny su super 
  2. Všetci čo sa nedajú zaočkovať su antivaxeri a nezodpovední
  3. Vakcína od Pfizer/BionTech nemá žiadne alebo minimálne nežiadúce účinky
  4. Po vakcíne zomrel len jeden človek
  5. Farmaceutické spoločnosti do s nami myslia len najlepšie
  6. Doktori to s nami myslia len najlepšie
  7. V dnešnej dobe už netreba testovať vakcínu 10-15 rokov ale už sa to dá aj za 5-6 mesiacoch na ľuďoch, ktorí zo strachu ochotne prijímajú vakcináciu
  8. Že v EU nie je žiaden prípad žaloby proti farmaceutickej spoločnosti
  9. Že všetky videá na sociálnych sieťach sú fake príbehy a videá o brutálnych nežiaducich účinkoch a smrtiach po vakcínach proti Korone
  10. Všetky arguenty poslucháčov nie sú validné

Romanko, Vlčko… dvaja egomaniaci.



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie