Sme ľudia, Sme slobodní: celosvetový nenásilný odpor voči kontrole elitami

12.02.2022 Zdroj: wearehumanwearefree.org Zahraničie

We Are Human, We Are Free je celosvetové hnutie nenásilného odporu, ktorého cieľom je oslobodiť sa spod kontroly elít a odolať silám strachu a dehumanizácie.

Naším cieľom je vybudovať masové hnutie občianskeho odporu s cieľom podkopať silu zločineckej globálnej elity kontrolovať nás a znovu získať slobody, vďaka ktorým stojí za to žiť. Pretože sme ľudia, môžeme sa slobodne rozhodovať. Nastal čas vybrať si – stojíme na strane lásky, života a slobody alebo strachu, sebauväznenia a tyranie?

Naša telegramová skupina: t.me/WeAreHumanWeAreFree

ČO MÔŽEME UROBIŤ? PREČO SI VYBRAŤ NENÁSILNÝ ODPOR?

We Are Human, We Are Free uznáva, že na obranu našich ľudských potrieb a práv je nevyhnutné nespolupracovať so silami strachu , čo zahŕňa mnoho druhov odvážnych a svedomitých individuálnych a kolektívnych akcií. Hoci právne a politické výzvy v rámci systému pomáhajú zvyšovať povedomie o nezdravej povahe tyranie, musíme si veriť, aby sme urobili konečné rozhodnutia o tom, ako uspokojiť svoje vlastné potreby, keď sú existujúce politické a právne systémy skorumpované a zlyhávajú. Keď sa nemôžeme brániť podľa zákonných alebo konvenčných politických pravidiel, musíme vyjsť z týchto pravidiel a využiť prirodzenejšie a základnejšie sily ľudskej solidarity, svedomia a odvahy.

Tu je niekoľko príkladov účinných opatrení, ktoré môžeme ako jednotlivci podniknúť, aby sme sa priamo bránili pred kontrolou Elite (stiahnite si tento jednostránkový plagát v rôznych jazykoch odtiaľto ):

Sme ľudia, Sme slobodní je celosvetové hnutie nenásilného odporu, ktorého cieľom je oslobodiť sa spod kontroly elitami a odolať silám strachu a dehumanizácie. Naším cieľom je vybudovať masové hnutie občianskeho odporu s cieľom podkopať moc zločineckej globalistickej elity ovládať nás a znovu získať slobody, vďaka ktorým stojí za to žiť. Pretože sme ľudia, môžeme sa slobodne rozhodovať. Nastal čas vybrať si – stojíme na strane lásky, života a slobody alebo strachu, sebauväznenia a tyranie?

ČO MÔŽEŠ UROBIŤ TY?

  1. Odmietni Covid-19 injekcie, testy a pasy! Farmaceutický priemysel nie je čestný ani bezpečný. Vyber si prirodzené zdravie.
  2. Nenos masky a nedodržuj odstup! Zostať človekom je dôležitejšie ako žiť v strachu.
  3. Nekupuj 5G ani inteligentné zariadenia/systémy. Odolaj štvrtej priemyselnej revolúcii. Bráň našu ľudskosť.
  4. Plať v hotovosti a prejdi na komunitné banky. Pestuj si vlastné jedlo. Zapoj sa do miestnych obchodných schém.
  5. Nechaj svoj malý podnik otvorený počas lockdownu. Nakupuj v malých obchodoch. Nepoužívaj aplikácie na sledovanie kontaktov.
  6. Bojkotuj korporátne a vládne médiá, ktoré dezinformujú a cenzurujú. Vyber si necenzurované médiá a sociálne médiá.
  7. Neplať pokuty súvisiace s COVID-19. Riskni, že sa staneš väzňom svedomia. Hľadaj podporu.
  8. Nos oranžovú pásku, šatku alebo stuhu, aby si prejavil solidaritu s hnutím.

PDF verzia tu: https://wearehumanwearefree.files.wordpress.com/2022/01/wahwaf-slovak-a4-27-dec-2021-1.pdf

VŠETCI SÚ VÍTANÍ

Každý môže konať pod hlavičkou Sme ľudia, sme slobodní, ak súhlasí s tromi základnými bodmi, ktoré toto hnutie zjednocujú:

1. Bez ohľadu na úroveň choroby vyskytujúcu sa v komunite a bez ohľadu na jej príčiny neexistujú žiadne skutočné dôkazy o existencii nákazlivej pandémie, ktorá zabíja štatisticky významný počet ľudí, a preto nie je opodstatnené žiadne z opatrení, ktoré sú vraj odpoveď na túto „krízu“.

2. Že falošná pandémia je jedným z nástrojov, ktorý používa Globálna elita na dosiahnutie Veľkého resetu, ktorý je navrhnutý tak, aby získal úplnú kontrolu nad svetovými prírodnými zdrojmi a celou ľudskou populáciou. Rôznym prvkom The Great Reset musíme spoločne odolať, ak chceme získať späť slobody, vďaka ktorým sa oplatí žiť.

3. Všetci účastníci tohto hnutia sú ochotní pri svojich kampaniach dodržiavať nenásilný kódex správania podrobne popísaný vyššie.

Dúfame, že vybudujeme ľahko rozpoznateľné celosvetové hnutie proti diktatúre elít, ktoré nás zjednotí, keď uskutočníme množstvo lokálne organizovaných nenásilných kampaní potrebných na získanie späť našej slobody.

Mnoho nenásilných akcií a kampaní už prebieha – vyzývame miestne kampane, aby zvážili pridanie bannera Sme ľudia, sme slobodní do svojich existujúcich identít ako celosvetového zjednocujúceho prvku vo svojej kampani.

Budeme sa aj naďalej spájať a spájať s ostatnými v hnutí za slobodu, ktorí si zvolili iné spôsoby boja – všetci sa snažíme dosiahnuť podobné ciele, aj keď zameraním tejto kampane sú nenásilné akcie na miestnej úrovni, a nie právne alebo konvenčné politické akcie.

Zdroj: wearehumanwearefree.org



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie