Šéf kliniky v Chemnitze napísal: „Vakcína proti COVID-19 je genocída“ a spáchal samovraždu

29.11.2021 Zdroj: svobodnenoviny.eu Zahraničie

Šéf kliniky v nemeckom Chemnitze spáchal samovraždu. V liste nájdenom na mieste činu vysvetľuje, že už nemôže byť súčasťou genocídy. V utorok doktor Thomas Jendges, prednosta kliniky v Chemnitze, podľa denníka Bild spáchal samovraždu skokom z vrcholu budovy kliniky vo Flemmingstrasse v Nemecku. Mal 55 rokov.

Doktor na následky zranení na mieste zomrel. Jendges bol jediným výkonným riaditeľom kliniky v Chemnitze menovaný až od 1. októbra 2021. Od apríla zastával funkciu výkonného riaditeľa najväčšej východonemeckej mestskej nemocnice.

Sven Schulze v utorok popoludní na internetových stránkach mesta vysvetlil, že klinika v Chemnitze je aj napriek tragickú smrť doktora Thomasa Jendgesa stále schopná konať. Schulze: „Rozšírený manažérsky tím bude mať v nadchádzajúcich dňoch na starosti obchod.“

„S veľkým zdesením som sa práve dozvedel o tragickej smrti doktora Thomasa Jendgesa. Včera večer sme dlho hovorili o zložitej situácii korony,“ povedal v utorok ráno starosta Chemnitzu Sven Schulza.

Správy o liste, ktorý zomrelý údajne zanechal, kolujú. Jendges sa mimovoľne zabil, aby šiel príkladom proti očkovaniu proti covidu. Sú to „bojovníci za biologickú vojnu“, ako sa píše v záznamoch. Tiež vraj vo svojom liste označil vakcínu za genocídu a zločin proti ľudskosti“, ako uvádza Tag24.

Podľa denníka Las repúblicas v dlhom liste na rozlúčku, ktorý doktor Thomas Jendges napísal pred svojou samovraždou a žiadal jeho zverejnenie, vraj tvrdo kritizoval informačnú politiku vlád pri riešení nebezpečnosti vakcín proti Covidu. Neustále klamstvá a klamy na pacienta a očkované, že vakcíny sú údajne neškodné, už ich nemohol znášať, píše sa v liste.

Odsudzuje očkovanie obyvateľstva experimentálnou a smrtiacou vakcínou proti Covid-19, ktorá je v skutočnosti skôr biologickým bojovým prostriedkom vytvoreným a zmanipulovaným pre toto použitie, než pre akýkoľvek iný známy úžitok. Pre doktora Thomasa Jendgesa práve prebieha genocída a zločin proti ľudskosti.

Pretože sa mu starosta vyhrážal, že ho vyhodí, pokiaľ už nezostane v submisívnej línii nariadenej vládnym nariadením a odmietne očkovať pacientov na klinike, pravdepodobne už pre Jendgesa žiadne ďalšie možnosti neexistovali. Tento riaditeľ nechcel podporiť zločin federálnej vlády, štátnej správy a jeho verných nohsledov. Preto usúdil, že jeho samovražda je jediný spôsob, ako sa tomu postaviť.

Toto sú niektoré podrobnosti listu na rozlúčku, ktorý je práve v obehu:

Napriek tomu, že doktor Jendges nariadil, aby bol zverejnený celý jeho samovražedný list, podľa súčasného stavu znalostí starostu Chemnitzu, Svena Schulza z SPD, tomuto zverejneniu naďalej bráni. Na rôznych fórach sa vytvorili početné skupiny požadujúce, aby Schulz upustil od svojho blokujúceho postoja a konečne rešpektoval Jendgesovo posledné prianie.

Jendges po sebe zanechal ženu a syna.

Zdroj: svobodnenoviny.eu



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie