Sadol pán „nikto“ medzi dve stoličky v Alamo?

15.01.2021 Zdroj: oracle911blog Výber z blogov

Mám na mysli globálne zákulisie (GP), ktoré je „nikto“. A aby som vás, milý čitatelia, uviedol do obrazu treba pripomenúť, že Alamo pre Texas a veľkú časť USA je symbolom spravodlivého boja proti obrovskej presile do posledného muža, ktorý inšpiroval tisícky mužov k boju. Je týmto symbolom, lebo správy o zverstvách armády Mexika a hrdinstvo obrancov dodali potrebný impulz k vyhratiu vojny – niečo ako výhra Červenej armády pri Stalingrade a obrana Moskvy. A ak niekto vypočul Trumpovu reč, tak v podstate tam štylizoval seba a hraničnú stráž (ozbrojené sily) do roly ochrancov vlasti a skutočných amerických hodnôt, ako je sloboda slova.

Prečo sadol GP medzi dve stoličky?

Trump sa im vymkol z kontroly a v podstate vymyslel a zaviedol „Trumpizmus“ (čo je americká obdoba „Putinizmu“) – a to je zas odpoveď nielen na vyčíňanie anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne, ale aj na de facto otrokársky koncept globalizácie a z toho vyplývajúcej politiky GP. Síce pochybujem, že Trump je konceptuálne vzdelaný, ale nadväzuje na duchovné dedičstvo pilgrimov a pionierov, ktorí svojou prácou budovali USA v pozadí. A zvolenie totálne skorumpovaného a nie príliš zdravého Bidena bola obrovská strategická chyba tak pre močiar (nenašli adekvátnu odpoveď na Trumpa a „Trumpizmus“), ako aj pre GP.

Prečo je to strategická chyba GP?

To, že sa Trump vymkne z kontroly – s tým rátali, nerátali ale s tým, že močiar bude klásť v podstate silnejší odpor (+Putinova politika, ktorá nielen využíva, ale aj nepriamo podporuje túto situáciu), a úplne podhodnotili faktory ľudskej biológie a zmeny v našej slnečnej sústave. Konkrétne ide o blúdivý nerv a oslabenie činnosti Slnka a zemskej magnetosféry, čo má za následok zvýšenú mieru prenikania vysokoenergetických častíc kozmického žiarenie na povrch a do plášťa Zeme, čo má dôležité dopady nielen na správanie ľudí, ale aj na geofyziku (článok tu) s tým, že v roku 2020 sa zvýšila rýchlosť rotácie Zeme (toľko o teóriách o spomaľovaní Zeme).

Pre tých, ktorí nechápu na čo narážam, tak vysvetlím: ide o to, že blúdivý nerv (u ľudí je to X. mozgový nerv) nielen zbiera údaje, ale aj riadi vnútorné prostredie človeka s tým, že to ľudské je viacnásobne sieťované a za normálnych okolností dobre izolované (súvisí to s designom človeka a podobne komplikované ako človek to majú len delfíny a veľryby). A kozmické žiarenie zas ionizuje. Takže ak blúdivý nerv nie je dosť dobre izolovaný, tak dochádza kvôli ionizácii vo zvýšenej miere k vzniku náhodných vzruchov (určitý šum kvôli ionizácii vzniká aj v prípade dobre izolovaného nervu), čo sa zas prejaví na činnosti blúdivého nervu, a tým pádom dochádza aj k výkyvom nálady (preto hovorím o potrebe konzumácie prírodných nasýtených tukov, t.j. žiadne stužené tuky a margaríny). To v praxi znamená, že ak aj GP predíde najhoršiemu scenáru v USA (nadvláda močiara a horúca fáza občianskej vojny), tak aj tak rieši prakticky neriaditeľnú situáciu, lebo ľudia budú reagovať živelne – prakticky bez možnosti predikcie zo strany GP. A to je jedným z dôsledkov dlhodobej politiky tak močiara, ako aj GP voči populácii USA.

S pozdravom
Oracle 911

Zdroj: oracle911blog



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie