Predseda strany Patriot europoslanec Radačovský sa posťažoval na muža, ktorý do košickej električky nastúpil bez rúška

04.04.2021 Zdroj: infovojna.sk Výber z blogov

Svedkovia covidovi sa proti správaniu muža v električke ohradili. Na ich stranu sa pridal aj bývalý sudca Miroslav Radačovský. Argumenty odporcu rúšok o tom, že žiaden zákon mu ich nosenie neprikazuje, označil za nevkusné. Europoslanec Miroslav Radačovský sa začal pod statusmi na Facebooku podpisovať ako predseda strany Patriot. Nie je to však jediná zmena. S novou funkciou akoby ochabol v boji za občiansku slobodu. Aj za slobodu nenosiť rúška.

„Vzájomná úcta, rešpekt človeka k človeku, k názoru iného, bez nenávisti a urážania je základom ľudského bytia. Nielen na Slovensku, ale aj v celom svete, a to aj bez výkladu niekoľkostranovej ústavy. Stačí len ľudskosť a vzájomná úcta,“ píše Radačovský.

Vybrané z diskusie pod článkom

 

Pasak JUDr. Lasakovej..., JUDr. Radacovsky..., zbabelec, hulvat , degenerat, strachoput sa uz viac X jasne vyjadril...! Ked raz po sude s Kiskom verejne tvrdil ze pocas procesu s "Kiskom a pozemkami" sa dozvedel take veci ze radsej nebude o nich hovorit aby neskoncil ako "Catani" s vybuchnutym autom na dialnici pred Popradom! Wuaw..! No nie je to ta najkrajsia a nadherna ukazka tupeho, zbabeleho a duteho BUTA TOTHa..?! Dnes ked tato krajina potrebuje ludi ktori budu ochotni padnut a polozit zivot a aj dusu (MOR HO!) za "narod" a za vlast..., tak teraz si "narod" voli za svojich najvyssich zastupcov do EU parlamentu a coskoro aj do NR SR zbabelych degeneratov ktori otvorene hlasaju ze 1,5 miliona EUR za 5 rokov sluzenia "narodu" v Bruselskom parlamente je OK, ale polozit zivot za narod v dochodkovom veku..., tak to radsej NIE! Ak su sZL0vaci vobec narod..., tak su pekne v prdeli..!

- Juraj Mordechai Krčmárik

 

Radačovský sa už viackrát ukázal ako pokrytec a farizej, neskutočne ma sklamal

- Antónia Pavlovičová

 

Radacovsky, Radacovsky... Ked uz chces komentovat prispevky na svojej FB stranke, odporucal by som ti zamerat sa skor na obsah prispevku a nie na jeho formu, dobre ti ta Hlivakova napisala, v zivote si nezil so 400€ na mesiac, o tom som presvedceny...
Cim dalej sa tento "pan" prezentuje tym dalej chapem Milana Mazureka a jeho názory na tohto cloveka.
A dalsia vec, je nie som ako osoba povinny chranit zdravie niekoho ineho, kazdy si za svoje zdravie zodpovedame sami. Takze pokial ma niekto strach treba sa navliect do skafandra a chodit tak, mam tu jeden po Gagarinovi ak by niekto chcel predam za 1000€ :D
Kazdopadne aby odomna niekto vyzadoval aby som ja chranil jeho zdravie? Co sa pomiatol?

- Michal ONDRÁČEK

 

Radačovský ukázal svoju pravú tvár . Je to pojeba...eurohujer . Mňa skôr zaujíma názor jeho asistentky Judity premúdrej

- Boris Mesár

 

Už niekoľkokrát som sa zarazila na vyjadrenia JUDr. Radačovského, ešte predtým ako vzniklo hnutie na čiernych životoch záleží, keď povedal, že by pobozkal nohy už nepamätám komu. To ma načisto odpálilo.

- Oľga Zacherová

 

Takže patriot. To je aj názov RAMiek, SSD diskov a USB klúčov :-)
Som zvedavý, kedy pani Judith el dostane v relácii na IV od redaktorov otázku, či jej toto všetko okolo jej zamestnávateľa nevadí? Či sa ona s tým stotožňuje, či chodí na špajdle a či sa dá očkovať? Väčšina Radačovského vyjadrení od začiatku jeho pôsobenia v europarlamente je prinajmenšom divných. Tiež je na zamyslenie jej permanentka v infovojne. Hovorím to dávno, že Judith el je do infovojny nasadený trojan bez morálnych zábran.

- Chu Yo

 

Pani Judita je už s najväčšou pravdepodobnosťou zaočkovaná, keďže EU inštitúcie v Bruseli zriadili pre svojich zamestnancov očkovacie centrá 22 marca 2021.

- Hogo Fogo

 

Celý článok a diskusiu si môžete prečítať na tomto odkaze:
https://www.infovojna.sk/article/predseda-strany-patriot-europoslanec-radacovsky-sa-postazoval-na-muza-ktory-do-kosickej-elektricky-nastupil-bez-ruska

Príspevok údajného slovenského patriota JUDr. Radačovského

 

Zdroj: infovojna.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie