Právo v okovách totality...

19.01.2021 Zdroj: Lukáš Machala Výber z blogov

Tak, ako mnohé trestné oznámenia a podania voči neľudským a protiprávnym praktikám tohto politického režimu právnikov, ktorí zápasíme s touto ABSURDNOU dobou, aj trestné oznámenia poslanca Národnej rady Slovenskej republiky Ľuboša Blahu, sú pre niektorých vyšetrovateľov a prokurátorov zrejme len zdrapom papiera...

Skutok sa nestal...

Je to jasný dôkaz toho, ako potupne slúži prokuratúra tomuto totalitnému režimu. Všetci policajti, prokurátori aj sudcovia čo napomáhajú tomuto antihumánnemu režimu sú spoluzodpovední za demontáž právneho štátu na Slovensku!

Rovnako tak sú za vznik novej totality zodpovední všetci občania, ktorí kolaborujú s totalitnou štátnou mocou kvôli svojim teplým miestečkám na rôznych úradoch... tiež všetci, ktorí si dávajú dobrovoľne nasilu špárať tyčinkou v nose a ospravedlňujú porušovanie vlastných ľudských a občianskych práv imaginárnou ochranou zdravia.

VŠETCI, ktorí súhlasia s takýmito zločinmi proti ľudskosti a všetci, ktorí to ticho tolerujú alebo ignorujú, sú SPOLUVINNÍCI totalitného režimu. Je to smutné konštatovanie, priatelia.

Pravda sa však nedá umlčať. Skôr alebo neskôr vyjde na svetlo Božie.

Za slobodu a právny štát!

Zdroj: Lukáš Machala



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie