Po vakcíne proti COVID-19 malo zomrieť v tomto roku až 109 amerických pilotov! Počet úmrtí pilotov amerických aerolinek sa zvýšil o 1700%

15.12.2021 Zdroj: pokec24.cz Zahraničie

Vakcína proti COVID-19 mala byť spásou pre celý svet v boji s pandémiou, aká tu naposledy bola pred čosi viac ako sto rokmi. V rokoch 1918 až 1920 priniesla totiž Španielska chrípka smrť viac ako 50 miliónom ľudí. Koronavírusu podľahlo vo svete doteraz okolo 5,3 milión ľudí. Ich počet ale ešte nie je konečný.  

COVID-19 nekosí iba starých ľudí, ale aj mladých, rovnako ako experimentálna vakcína, ktorú proti nemu narýchlo vyvinuli. Smutné však je, že vakcína nemá za následok iba smrť, ale aj poškodenia zdravia. A po podaní vakcíny zomierajú aj zdraví ľudia či športovci. Exminsiter spravodlivosti Štefan Harabin zverejnil článok z portálu czechfreepress.cz, kde bol zverejnený status z twitteru ToTheLifeboats. V ňom sa píše o počte úmrtí pilotov amerických aeroliniek. Tie sa mali zvýšiť sa zvýšil o 1700%!!!

Piloti mali byť donútení k vakcínam proti COVID-19 pod hrozbou straty zamestnania

„Počet úmrtí pilotov amerických aeroliniek počas prvých deviatich mesiacov roku 2021 prudko vzrástol,“ píše v úvode portál, podľa ktorého od začiatku roku 2021 začali médiá stále častejšie informovať o rôznych incidentoch súvisiacich so zdravím pilotov aeroliniek. „Niekde sa ľuďom urobilo nevoľno a boli odvolaní z letu, niekde sa pilotovi urobilo nevoľno priamo vo vzduchu a niekto dokonca zomrel počas letu a letušky so strachom vyvalenými očami sa snažili s lietadlom pristáť,“ informuje ďalej portál, ktorý ešte dodáva, že počet úmrtí pilotov amerických aeroliniek počas prvých deviatich mesiacov roku 2021 raketovo vzrástol o sedemnásť stoviek percent (1700 %). Niektorí piloti v tomto odvetví vraj tvrdia, že je to spôsobené vakcínami COVID-19, ktoré spôsobujú krvné zrazeniny, čo vedie k mŕtvici a infarktu. Piloti však mali byť donútení k vakcínam proti COVID-19 pod hrozbou straty zamestnania.

 

Zdroj: pokec24.cz



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie