Perestrojka ČR, SR a USA

25.01.2021 Zdroj: oracle911blog.wordpress.com Výber z blogov

Počul som názor, že Česká republika a Slovensko je polygónom na perestrojku USA. Táto myšlienka nie je úplne neopodstatnená, ale nesprávna z toho dôvodu, že naše národy sú v duchovnej oblasti dosť blízko Rusom, t.j. znesieme toho dosť veľa predtým, než potečie krv a aj tak robíme čo sa nám zachce z toho dôvodu, že papier znesie všetko. Chcem tým povedať, že keby Američania boli vystavení len zlomku toho, čo my, tak by u nich tiekla krv potokom.

Tak o čo ide?

Ide o to, že prestavba je globálna záležitosť spustená anglo-americkým močiarom s centrálou v Londýne na základe asi zámerne uniknutých plánov globálneho zákulisia (GP) s tým, že močiar zo seba urobil (zas) užitočného idiota, lebo na seba naviazal zbytočnú pozornosť (reči o resete tutu a tu), a medzitým skúsenejší a schopnejší chlapci prevzali riadenie nad kľúčovými procesmi, čo v praxi bude znamenať, že niekto iný zlíže smotanu, zatiaľ čo oni zmiznú v prepadlisku dejín. To však neznamená, že to bude GP, kto zlíže smotanu, lebo duch doby je taký, že veci, ktoré nie sú aspoň z 80% pravdoverné, potrebné a sú aj zastaralé pôjdu preč a budú nahradené potrebnými a pravdovernými novými vecami – na tom je aj postavená praktická časť politiky. Skrátka, všetko ide v rámci: „chytračili oni a chytračil aj Boh, ale Boh je spomedzi chytrákov ten najchytrejší“. Toľko vo všeobecnosti.

USA konkrétne

Američania nakupujú strelivo v masívnom meradle (dokonca sa na to aj dochádza), masívny je aj presun obyvateľstva zo štátov kontrolovaných demokratmi do štátov kontrolovaných republikánmi (článok tu) a perzekúcia politických oponentov s tým, že aj civilné obyvateľstvo je na rane (aj minule som to spomínal), t.j. maximum napätia, ktoré naozaj hrozí občianskou vojnou (článok tu). Ďalej, minimálna dôvera v mainstrem, naštvaní Texasania kvôli Bidenovi a jeho prepúšťaní ilegálnych imigrantov (čo nie je dobré znamenie – článok tu), odložená obžaloba Trumpa (odložili to z 26. januára na 8. február – článok tu), čierni sa začali obúvať do slniečkárov (asi pochopili, že slniečkárom ide o moc a nie o ich dobro), a začal rásť záujem o robotov na pizzu s tým, že aj Biden mal záujmy vo Wuhane. Keď k tomu pridáme príkaz na inváziu do Sýrie od Bidena v USA a prebývanie členov Národnej gardy v garáži, tak všetko je prichystané na „veľkú miešačku“.

Zvyšok sveta, EÚ a my

Tú istú „miešačku“ zažijeme aj my, len jej prejavy budú iné. Takže vieme, že slovenský a český sektor služieb zažíva ťažké časy, a Zeman v jednej svojej reči vyzval k návratu ku koreňom vo výrobnej sfére, a budeme to musieť urobiť za svoje peniaze, lebo EÚ nám peniaze nedá. Nedá, lebo bude musieť riešiť ten obrovský komerčný dlh, ktorý drží malá firmička. Keď k tomu prirátame, že obmedzenie pohybu nepomáha (viď Británia) a EÚ chystá vakcinačné víza, tak dôjdeme k tomu, že prežitie tejto „miešačky“ je naša hlavná priorita a vyčíňanie Matelka a jeho bandy je síce dosť pálčivý, ale náš najmenší problém.

S pozdravom
Oracle 911

Zdroj: oracle911blog.wordpress.com



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie