PayPal stopol účty nezávislej neziskovke National Vaccine Information Center

18.01.2022 Zdroj: nvic.org Zahraničie

Neziskové Národné centrum pre informácie o očkovaní (NVIC) je nezávislým strediskom pre informácie o chorobách a vede o očkovaní, politike, zákonoch a etickom princípe informovaného súhlasu. NVIC zverejňuje informácie o očkovaní a zdraví s cieľom podporiť kvalifikované rozhodovanie. NVIC nedáva odporúčania na použitie vakcíny. NVIC podporuje dostupnosť všetkých možností preventívnej zdravotnej starostlivosti a zákonné právo jednotlivcov robiť informované, dobrovoľné rozhodnutia o zdravotnom stave pre seba a svoje deti.

Big Tech a lobby núteného očkovania nezastavia NVIC!

Dňa 21. decembra po skončení pracovnej doby bolo NVIC upozornené, že PayPal už nebude s okamžitou platnosťou spracovávať dary od našich podporovateľov. V podstate chce PayPal kontrolovať vaše voľby a povedať vám, ktoré neziskové charitatívne organizácie môžete a nemôžete podporovať. Náhla a nevysvetlená akcia PayPal proti našim darcom prichádza uprostred našej každoročnej koncoročnej kampane na získavanie finančných prostriedkov.

Tento najnovší útok na NVIC ukončil rok, v ktorom bol NVIC odstránený zo štyroch najväčších platforiem sociálnych médií – Facebook, Instagram, Twitter a YouTube. Útok na našu malú charitatívnu organizáciu sa začal hneď po tom, čo sme v októbri 2020 zorganizovali úspešnú online piatu medzinárodnú verejnú konferenciu o očkovaní: Ochrana zdravia a autonómie v 21. storočí a boli sme okamžite napadnutí politickým činiteľom v Spojenom kráľovstve a hlavnými médiami pôsobiacimi ako reklamné firmy pre Big Pharma a lobby núteného očkovania.

Nová platforma bezpečného darcovstva NVIC pre nových a opakujúcich sa darcov

Tak ako sme sa začiatkom roka 2021 zamerali na zriadenie našej prítomnosti na nových platformách sociálnych médií, NVIC rýchlo vytvorilo bezpečnú alternatívu k PayPal na spracovanie vašich darov kreditnou kartou. 

Prispej teraz NVIC

NVIC bude pokračovať v našej misii

NVIC je silne cenzurovaná, pretože už 40 rokov hovoríme pravdu o očkovaní, zdraví a autonómii. Zatiaľ čo big tech a loby za nútené očkovanie šíria stály prísun autoritárskej propagandy propagujúcej strach a nenávisť voči tým, ktorí sa zapájajú do racionálneho myslenia, NVIC bude naďalej obhajovať zákonné právo robiť dobrovoľné rozhodnutia o očkovaní bez toho, aby bol za toto rozhodnutie potrestaný. Napredujeme v našom poslaní predchádzať zraneniam a úmrtiam spôsobeným očkovaním prostredníctvom verejného vzdelávania a brániť etiku informovaného súhlasu.

Najdôležitejšie udalosti roku 2021 dosiahnuté prostredníctvom darcovskej podpory NVIC

Nižšie sú uvedené niektoré najdôležitejšie udalosti z minulého roka, ktoré umožnili vaše dary pre NVIC:

  • Poradcovia NVIC odpovedali na viac ako 10 000 verejných otázok, vrátane správ o reakciách na očkovanie, a poskytli informačné zdroje, aby im pomohli;
  • Preskúmali a zverejnili videokomentáre, nové analýzy, špeciálne články a ďalšie referenčné informácie o vakcínach proti SARS-CoV-2 a COVID-19 s viac ako 1 000 citáciami;
  • Monitorovala a podávala správy o činnosti viac ako 20 stretnutí federálneho poradného výboru pre vakcíny, ktoré vydávajú a formujú politiku a zákony týkajúce sa vakcín;
  • Poskytli sme aktualizované školské požiadavky na očkovanie a informácie o výnimkách na NVIC.org, ako aj publikovali viac ako 200 článkov na našich troch webových stránkach o očkovaní, politike, zákonoch a etike.
  • Zverejnili sme informácie o distribúcii vakcín proti COVID-19 v rámci povolenia na núdzové použitie a ochrany občianskych práv proti mandátom zamestnávateľa;
  • Zabezpečili sme 50-percentný nárast čitateľov The Vaccine Reaction, týždenných novín NVIC, ktoré sa venujú podpore „osvietenej konverzácie o očkovaní, zdraví a autonómii“.
  • Monitorovali, analyzovali a vydávali sme diskusné body a stanoviská k rekordným 408 zákonom o očkovaní, z ktorých 278 podporilo NVIC;

Oveľa viac Američanov si teraz uvedomuje, že naša sloboda je ohrozená, ak si nemôžeme slobodne vybrať, ako chceme zostať zdraví, bez toho, aby sme stratili právo mať prácu, vzdelávať sa, dostávať zdravotnú starostlivosť, chodiť do reštaurácie alebo inak fungovať v spoločnosti. Teraz viac ako kedykoľvek predtým je čas porozprávať sa so svojimi priateľmi, vodcami komunít a volenými zástupcami o dôležitosti obrany slobody myslenia, prejavu a svedomia.

Ďakujeme vám za vašu lojálnu podporu misii NVIC. Nech je váš Nový rok naplnený pokojom a radosťou a nech je rok 2022 oslavou slobody pre všetkých.

Prispej teraz

So srdečným pozdravom

Barbara Loe Fisher,
Spoluzakladateľka a prezidentka

Kathi Williamsová,
Spoluzakladateľka a viceprezidentka

Theresa Wrangham,
Výkonná riaditeľka

Zdroj: nvic.org



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie