Noosferické otrasy, Joxov guláš na obed

25.01.2021 Zdroj: oracle911blog.wordpress.com Výber z blogov

Po mojom článku o Donaldovi Johnovi a Johnovi Fitzgeraldovi a ich paralelách sa strhla zaujímavá noosferická búrka. Priletel starý známy Július, priletel kopec gulášu ale hlavne, strhla sa búrka diskusie. Nečakaná. Niečo sa deje v noosfére a reflektuje sa to vo svetovom dianí. Nasledovné tvrdenia sú čisto Joxova mozaika, pre niekoho guláš na obed, pre niekoho pucle na skladanie do vlastnej skladačky. Dnes naozaj bude len pár linkov, pretože svoje poznania okrem veľa iného čerpám z tohto blogu, teda od Vás vážení čitatelia a prispievajúci, začo Vám úprimne ďakujem a z ksbforum.eu. Plus samozrejme z vlastných zdrojov… Tak poďme na to, nasadím si kuchársku čiapku a začnem krájať:

Zavalilo baňu v Číne. 22 našťastných baníkov. Čínskym silám sa zatiaľ podarilo vytiahnuť jedného. Žeby Čína sa snažila vytiahnuť z brindy GP, ktoré do tohto stavu dostala strata riadenia a egregoriálna spolupráca VVP a DJT?

Inaugurácia pána Joe B. natočená v Číne? Letel pán Biden do domu veľkého bieleho otca súkromným lietadlom? Lebo pre neho nikto neposlal vládny špeciál? Neotvorili mu dvere pri vstupe do bieleho vigvamu? A čo tie jednotky národnej gardy, ktoré boli otočené chrbtom motokolóne? Kam zmizol Donald John? lademir Putin doteraz nezagratuloval novemu bielemu otcovi.

Aktualizacia 23:51 ďakujem Hoxovi za zaujimavy sumár diania okolo pána Trumpa , tu je odkaz. V skratke pán Trump využíva lietadlo Air Force 2 aj po “inaugurácii” a je rozkaz na povolanie dalších 25 000 vojakov do Washington D.C.

A čo tá správa, že WHO teraz hovorí, že RT-PCR testy platia len s klinickou diagnózou? Odkaz tu. Deň po “inaugurácii” nového bieleho otca vo Washingtone. A naše ministerstvo zdravotníctva? Vydalo dokument o liečbe ivermectínom, intravenóznym vitamínom C a D3. Viac tu. Pravda zatiaľ len pre pacientov oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny, ale je to tu. Máme liek. Oficiálne. A v svetle tohto, antigénové testovanie Slovákov spolufinancoval Gates cez jeho nadáciu a britské ministerstvo. Vonku je zima. Ľudia sú čim ďalej, tým viac bez práce. No stoja v radoch. A sedia v autách, keď pred testovacími miestnosťami prší. A Pelle uz nezbiera podpisy počas refe…teda testovania (ktoré je neplatné bez klinických diagnóz podľa WHO). WHO is lying?  Slinové testy boli v piatok uvoľnené cez colnice, dnes konečne schneider lekáreň zasiela objednane testy ešte zo začiatku roka. A Vlademir Mečiar? Vypočujte si to celé, očividne číta aj naše fórum.

Hovory M 34

Buďte zdraví, nenechajte si špárať v nose (môj osobný názor a presvedčenie) a otváram diskusiu k nedeľnému obedu.

Jox.

Zdroj: oracle911blog.wordpress.com



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie