Nemecký Inštitút Paula Ehrlicha priznal: Viacerí ľudia v Nemecku zomreli hneď po očkovaní!

16.01.2021 Zdroj: romanbednar.blog.pravda.sk Výber z blogov

Vo viacerých článkoch som už v priebehu roku 2020 varoval pred Covid-očkovaním. Aj v článku: Prečo sa nedám očkovať – 18. decembra. V Nemecku okrem iných aj niekoľkí umelci už dávno verejne kritizovali vakcínu i očkovanie. Teraz majú problém vo svojom povolaní – médía z nich urobili konšpirátorov.

Prišlo však teraz oficiálne priznanie – po vakcíne smrť

Včera musel priznať renomovaný Paul Ehrlich Institut (P-E-I), ktorý je v hessenskom Langene, okamžitú smrť viacerých ľudí v Nemecku po očkovani vakcínou  od BioNTech Mainz. Oficiálne oznámenie znelo veľmi stručne – pravda sa však už nedala zamlčať. Teraz sa budú urýchlene hľadať upokojujúce „argumenty“, prečo sa to stalo (inak povedané – nepravdivé prekrúcanie a vytáčanie a finálne ubezpečovania).

Informácia od Inštitútu – ktorá nebola v mainstreame – znela: 

Corona-Impfung: Menschen nach Injektion gestorben – Institut prüft Zusammenhang – Korona-očkovanie: Ľudia zomreli po injekcii – Inštitút skúma súvislosti. Informácie sú veľmi krátke a nič podrobnejšie neprezrádzajú. Je to predsa aj „pochopiteľné“ – veď ak by vznikla panika a masová hystéria a vzbura más proti podávaniu „smrtiacej“ vakcíny, tak by to bola katastrofa pre obrovský biznis i pre politikov, ktorí všade presviedčali o jej neškodnosti a vysokej účinnosti.

Zomreli po očkovaní naozaj „len“ desiati?

P-E-I uvádza, že 90 ročná žena, krátko po vstreknutí vakcíny v mestečku Weyhe pri Brémach zomrela. Podotýka aj to, že v Nemecku je medzičasom známych desať takých prípadov (tomu uveria naozaj len naivní – ak by bolo uvedené, že ich už zomrelo napr. viac ako 100, tak to by už budilo veľkú hrôzu občanov a už vôbec netreba povedať, ako by zapôsobilo na ľudí, ak by Inštitút uviedol, že ich na vakcínu zomrelo 500). P-E-I vôbec nerozvádza ani len to, kto boli tí zvyšní mŕtvi – údajne len – deviati, kde žili a v akom boli veku. Ešte jedna veľmi skromná informácia o vraždiacom očkovaní prišla z P-E-I. Na zmienenú vakcínu zomrel 28. decembra po dvoch hodinách 75 ročný muž v Izraeli. Kde všade ešte zomreli ľudia na „skvelú“ vakcínu z Mainzu, o tom P-E-I mlčí.

Čím nás budú teraz uisťovať, že vakcína je neškodná?

Veľmi nápadné je ale to, že z P-E-I neprišlo ubezpečenie, že viac mŕtvych po vakcíne nebolo. Z toho ale vyplýva, že sa tu zo strategických dôvodov veľa zamlčuje! P-E-I samozrejme urobí všetko preto, aby bola objavená (vymyslená) nejaká príčina, ktorá bola „dôvodom“ toho, že tí, ktorí zomreli hneď po prijatí vakcíny, zomreli na niečo iné a nie na účinok vakcíny.

Nebude ale jednoduché takú príčinu „skonštruovať“, a to tak, aby vyznela aspoň trochu „dôveryhodne“.

Je totiž veľa expertov – o niekoľkých som už dávnejšie písal – ktorí pred touto vakcínou varovali (oficiálni virológovia a politici ich preto označovali za konšpirátorov), a tí si „argumenty,“ ktoré vyjdu z P-E-I veľmi podrobne pozrú a ich  zanalyzujú a tak možno očakávať ich zničujúcu kritiku.

Ja vychádzam z toho, že vedci z P-E-I veľmi pravdepodobne vyhlásia, že dotyční zomreli na nejakú veľmi ťažkú chorobu, alebo na nejakú dlhodobú chorobu, ktorá náhodne vyvrcholila kriticky práve krátko po prijatí vakcíny. Niečo také možno tvrdiť, ak je mŕtvych po vakcíne relatívne málo – už pri  niekoľko sto a či dokonca tisíc, by  takémuto tvrdeniu neveril nikto.

Tisíc takých „náhod“  by už neuveril ani ten najväčší hlupák.

Preto je dôležité pre ďalšie „úspechy“ vakcíny  mať len malý počet mŕtvych po očkovaní – a s tými desatimi to ešte ide. Už len dodám, že P-E-I odrazu oznámil (zrejme je už v panike), že bude pravidelne raz do týždňa informovať aj o tom, koľko nebezpečných sprievodných účinkov po vakcínovaní mu bolo nahlásených a informoval teraz, že dosiaľ ich registroval 913 a z toho 51 veľmi ťažkých.

Zdroj: romanbednar.blog.pravda.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie