Navrhujem premiéra Matoviča a jeho vládu, spolu s prezidentkou Čaputovou na ocenenie „Nobelova cena za mier“.

18.01.2021 Zdroj: devana.blog.pravda.sk Výber z blogov

Po včerajšom náročnom politickom dni, keď nám pani prezidentka Čaputová predviedla ako jej veľmi záleží na osude štátu a občanoch a vláda premiéra Matoviča prijala nové opatrenia za záchranu našich životov, musím konštatovať, že sú všetci vhodnými kandidátmi na Nobelovu cenu mieru.

A nás všetkých vyzývam, nemlčme, hovorme o ich úsilí zachraňovať naše životy, šírme posolstvo ich dobročinnosti a ľudskosti do celého sveta. Nech aj v tých najzaostalejších krajinách, v ktorých ešte ani nepočuli o našom štáte vedeli, akých odborníkov máme vo vláde a v čele štátu.

Je potrebné ukázať zaostalej komunistickej Číne, ktorej predstaviteľov naša pani prezidentka kritizovala za hrubé porušovanie ľudských práv, ako sa správne dodržiavajú ľudské práva v slobodnom a demokratickom štáte v strede demokratického raja s názvom Európska únia. A ešte dôležitejšie je ukázať im, ako sa má bojovať s „čínskou pliagou“.

Diktátora Putina je potrebné informovať a poučiť, akým spôsobom sa má postarať o politických väzňov. Pretože naša vláda a pani prezidentka bedlivo sledujú osud pána Navaľného, ktorého zatkli hneď po jeho návrate do Moskvy. Príkladné zaobchádzanie s generálom Lučanským , ale aj inými politickými väzňami na Slovensku je ukážkou, aké ľudské práva majú obvinení v slobodnom a demokratickom štáte a ako sa má správne dodržiavať zásada prezumpcie neviny.
Áno, nemlčme a ukážme celému svetu, ako fungujú orgány činné v trestnom konaní a nezávislá justícia v slobodnom a demokratickom štáte, akým je Slovenská republika.

Nehanbime sa za to, akí velikáni nám vládnu. Každý z nás má priateľov a známych, mnohí z nás sú na rôznych globálnych sociálnych sieťach a preto máme možnosť ukázať celému svetu, akí jedineční ľudia rozhodujú o našich životoch. Naša pani prezidentka za svoju prácu už dostala rôzne ocenenia. Dajme celému svetu vedieť, aké máme nezávislé médiá a statočných novinárov, ktorí nás denne pravdivo informujú o báječnom živote v našom štáte a sú strážnymi psami demokracie.
Nehanbime sa ukázať celému svetu, že napriek tomu že sme maličkým štátikom, stali sme sa prototypom novej slobodnej a demokratickej spoločnosti a jej skutočných hodnôt, ktoré budú onedlho zavedené a praktizované v celom demokratickom svete.

Áno, nemlčme a chváľme sa kým smieme, že sme sa vďaka našim vládnym predstaviteľom stali laboratóriom a pokusnými zvieratami vyspelej západnej civilizácie…Chváľme sa tým, ako naša vláda rozšafne vyhadzuje milióny na testovacie pokusy na ľuďoch, namiesto toho, aby pomohla prežiť obdobie coronakrízy tým ľuďom, ktorých pripravila svojimi geniálnymi opatrenia o základné ľudské práva, dôstojnosť a živobytie.

P.S. Nedávno som si znova pozrela mapu Zeme. Pozrite si ju aj vy a uvidíte, aký je v skutočnosti veľký svet, o ktorom vďaka našim médiám už skoro nič nevieme. Pozrite si aké veľká je napríklad Európska únia a aké veľké je Rusko. Nuž, vyspelá západná civilizácia aj s jej hodnotami nie je jedinou civilizáciou na svete…

Zdroj: devana.blog.pravda.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie