Nahradí v ROKU NULA vírusovú pandémiu kybernetická?

15.01.2021 Zdroj: christianitas.sk Výber z blogov

Bolo to už trochu monotónne. Či už išlo o riadenú masovú migráciu a propagáciu multikulturalizmu, nahradenie prirodzenej rodiny perverzným komunitami všetkého druhu, či ochromenie národných štátov, vždy za tým číhal starý dobrý George Soros. To sa vážne nenájde niekto mladší (Sorosovi bolo vlani rovných 90 rokov), kto by od neho mohol prevziať prápor revolúcie? Začnime preto hneď z úvodu radostnou správou, že sa to podarilo. Novou hviezdou na poli globálneho sociálneho inžinierstva je o 8 rokov mladší Klaus Schwab. Nemecký ekonóm, inak tiež führer Svetového ekonomického fóra (WEF), združujúceho vplyvné osoby z radov našich postmoderných elít a nadnárodné korporácie, ktoré túto „dobročinnú“ a pochopiteľne čisto neziskovú organizáciu financujú.

O projekte tzv. Veľkého resetu písal nedávno Branislav Michalka tu: https://www.christianitas.sk/velky-reset-v-dymovej-clone-covidu-co-nas-asi-caka-v-roku-2021/. Ohlásený bol Schwabom, princom Charlesom, šéfom OSN či prezidentkou MMF v polovici minulého roka a od tej doby bol do detailov rozpracovaný snáď v každom odbore ľudskej činnosti (po pravde povedané sa na kompletnej rekonštrukcii sveta pracuje už dlhšiu dobu a priebežne, nové je vlastne len heslo).

Aký by to teda bol vstup do nového roka, keby nám ho svojou epištolou neotvoril práve Herr Schwab. Rodiaci sa rok 2021 neoznačil len rokom Veľkého resetu, pre svet „po Covide“, kedy zavládne režim „novej normality“, zvolil úplne nový letopočet – rok 2021 je v skutočnosti rokom nultým – YEAR ZERO. Prirovnáva dnešnú situáciu k prvým mesiacom po skončení druhej svetovej vojny, a tvrdí, že „rokom nula“ bol nazývaný aj rok 1946. Kde sú teraz tzv. fact-checkeri, keď ich najviac potrebujeme? Tento termín je v povojnových politických dejinách spájaný s iným rokom. Schwab mal vtedy len 37 rokov, keď hlavný architekt vtedajšieho Veľkého resetu v Kambodži, súdruh Pol Pot, označil ako „nultý rok“ rok 1975, kedy Červení Khméri obsadili hlavné mesto Phnom Penh a zahájili zrejme najhoršiu hrôzovládu, akú kedy ľudské dejiny zažili. 

Klaus Schwab snáď podobné ambície nemá, napriek tomu sa máme na čo tešiť. Tento rok vraj bude mať tri piliere: 1) úsilie dostať Covid-19 pod kontrolu 2) veľký skok v dekarbonizácii na ceste k uhlíkovej neutralite a 3) metrika zainteresovaného kapitalizmu. Na dosiahnutie prvého cieľa máme po ruke vakcíny, ale pozor! – skrotenie nového koronavírusu experimentálnymi vakcínami (genetické inžinierstvo od toho sociálneho nemá zas až tak ďaleko) nestačí, čaká nás vraj „oprava štrukturálnych chýb“ v systéme zdravotnej starostlivosti. Nič bližšie nám z tejto vízie neprezradil, ale vzhľadom k tomu, že Klaus Schwab je transhumanista, snívajúci o „fúzii našej telesnej, biologickej a digitálnej identity“, tak sa asi máme na čo tešiť.

Pokiaľ ide o druhý cieľ, Schwab neskrýva radosť z toho, že Joe Biden privedie USA späť pod diktát Parížskej klimatickej dohody, takže keď práve nepovedieme vojnu proti SARS-Cov2, tak si to budeme rozdávať s uhlíkom. Pre dosiahnutie tretieho cieľa získal Veľkú štvorku, tzn. štyri najväčšie poradenské firmy, dominujúce na globálnom trhu audítorských služieb, ktoré všetkým korporáciám nastavia nové hodnotiace parametre, zohľadňujúce ich prínos pre Veľký reset. A finančne na to všetko dohliadnu obrie finančné inštitúcie, z ktorých Schwab výslovne menuje len dve – Bank of America a najväčší svetový investičný fond BlackRock, ktorý od minulého roka fakticky určuje finančnú politiku USA.

Základy pre novú éru sú teda položené, usudzuje Schwab. O to pálčivejšie vyznieva otázka, prečo v inom svojom nedávnom streamovanom vyhlásení upozorňoval na nebezpečenstvo „desivého scenára otvoreného kybernetického útoku, v porovnaní s ktorým bude dnešná tzv. Covidová kríza vnímaná len ako malá nehoda“? A prečo na záver tohto svojho vystúpenia použil nemenej desivý novotvar „kyberpandémia“? Nezabúdajme, že Schwabovo WEF spoluorganizovalo simuláciu globálnej koronavírusovej pandémie v októbri 2019, teda iba pár mesiacov pred oficiálnym ohlásením reálnej pandémie, ktorej priebeh sa až nápadne podobá tej zo simulácie…

Chce nám snáď Schwab touto cestou oznámiť, že onen ROK NULA by mohol mať aj iné vyznenie, ako to, ktoré je z jeho pohľadu optimistické?

Napokon – nepoznáte niekoho, kto tohto švába do pozície riaditeľa globálnej perestrojky volil?

Autor: Michal Semín

Zdroj: christianitas.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie