MUDr.c Michelko a propaganda Slobodného vysielača

15.01.2021 Autor: Tono Kováč Výber z blogov

Na úvod by som rád uviedol, že nie som žiaden blogger ani spisovateľ takže tak bude aj vyzerať môj článok. Ako som to cítil tak som to napísal. Budem hlavne stručný.

Už dlho som sa chystal napísať kritický článok na adresu Romana Michelka a Slobodného vysielača a po vypočutí včerajšej relácie Trikolóra #56 som sa definitívne rozhodol, že niečo stručné zbúcham.

To, že chronický astmatik Intibo namiesto vyváženia relácie o jednom hosťovi, keďže sa Vlk nemohol zúčastniť, reláciu rovno nezrušil radšej nebudem komentovať. Keďže je Michelko predposratý konfrontovať Vlka a povedať svoj názor, vlastne sa nič na vyvážení nezmenilo.

Včerajšia relácia bola ako inak o propagande očkovania v podaní Slobodného vysielača a konkrétne Intiba a MUDr.ca Michelka. Ten je snáď už odborník na všetko.

Tento užitočný idiot je najnovšie odborník na vakcíny a očkovanie. O tom, že Michelkove politické komentáre stoja za hovno a len opakuje dokolečka to čo už všetci dávno vieme, netreba viac hovoriť. Ale, že si trúfa byť odborníkom na vakcíny a očkovanie proti koronavírusu, to už je z jeho strany nehorázna drzosť. V relácii zaškatulkoval ľudí čo sa nedajú zaočkovať ako nezodpovedných. Čo si to tento politický parazit vôbec dovoľuje? Keby bol korektný, tak povie, že vakcíny sa bežne vyvíjajú niekoľko rokov, že tieto novodobé vakcíny proti Covidu neboli dostatočne testované čo malo za následok úmrtia a trvalé následky u ľudí. Čo si to dovoľuje spochybňovať nešťastia týchto ľudí?

O obhajovaní Čekana, ktorý chce všetkých čo sa nedajú zaočkovať poslať do rozvojových krajín ani nehovorím. Michelko sa definitívne zaradil ako propagátor a podporovateľ súčasného systému.

Vôbec nepochybujem, že je Michelko inteligentný, len potom sa naskytá otázka, komu slúži a či ho niekto za tú propagandu platí. Inak si to neviem vysvetliť.

K Slobodnému vysielaču. V poslednom čase sledujem ako srdcervúco Boris Koróni bráni svojho milovaného Vlka v relácii Hodina Vlka až tak, že začne hrubo urážať poslucháčov, ktorí napíšu svoj názor. Na jednej strane obhajuje pluralitu rádia a na druhej strane nerešpektuje názory iných. Jeho tvrdenia, že Slobodný vysielač dáva alebo dá priestor každému z princípu slobody slova sú len obyčajnou výhovorkou alebo zásterkou na šírenie propagandy jeho kamarátov.

Podporovatelia a prispievatelia tomuto rádiu si dúfam uvedomujú, že platia za liberálnu a neomarxistickú propagandu v podaní niektorých moderátorov a hostí. A v poslednom čase tiež podporujete propagandu očkovania proti koronavírusu. Myslím si, že Michelka a Vlka počúva tak 80% liberálov v týchto propagandistických reláciách Trikolóra a Hodina Vlka. Tým nechcem povedať, že všetky relácia na SV sú zlé. Kvalitné relácie samozrejme prevládajú a rád ich počúvam. Ale nemienim ďalej podporovať SV pokiaľ bude SV podporovať propagandu aktuálneho prúdu.



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie