Modrá "revolúcia": Nástup diktatúry pod nadvládou "Demokratov"

12.01.2021 Zdroj: nwoo.org Zahraničie

Demokratura v USA postupuje veľmi rýchlo. Posilnila cenzúra zablokovaním prístupu k verejnosti nepohodlným politikom na čele s prezidentom Trumpom, pokračuje zatýkanie a výzvy k sankciám.

V USA je to v celoštátnom meradle nové. Kariéristov a ľudí pripravených si vybaviť účty je vždy dosť. Z videí, ktoré sa doteraz nepodarilo zablokovať je jasné, že demonštranti sa nevlámali do Kapitolu, ako je nám predkladané, ale boli priamo pozvaní dovnútra bočnými vchodmi za asistencie polície. Samozrejme vrátane provokatérov. Do ulíc nastúpi skutočná agresívna spodina, nie váhaví chaotičtí demonštranti s prápory. Nastupuje tradičné americký sudca lynč. Farebná revolúcia v plnom prúde. Navrhujem hovoriť jej "modrá" podľa farby "Demokratov".

Nikdy som nebol nekritických priaznivcom Trumpa, ale v porovnaní s tým, čo teraz nastupuje...

Ten proces pôjde ťažko zastaviť, tak ako sa ťažko vracia džin do fľaše. Rabujúcí agresori, ktorých sme videli na záberoch v akciách BLM hneď tak niekto nezastaví. Uvidíme, čomu sa v USA hovorí antifa. Rozbíjajú policajné autá a hádžu do nich "molotovov kokteil". Zastaví ich len streľba. Policajti sa boja brániť, ale aj vláda "Demokratov" bude musieť zastaviť vyčíňanie. Každá akcia vedie k reakcii, idem strieľať, zabili ste mi bráchu ... Ďalšia špirála zatýkania. USA má už teraz najviac občanov vo väzení na počet obyvateľov. Budú sa stavať ďalšie, provizórne provizorné.

A samozrejme cenzúra bude musieť pritvrdzovať. Médiá sú v rukách miliardárov napojených na deep state. Ostatní budú zatváraní. Niektoré knihy už nebudú môcť vychádzať, tak, ako sa to deje už dnes. Reštriktívne opatrenia sa ťažko uvoľňujú, pretože príliš veľa ľudí by mohlo hovoriť, trvať na odvete, na odškodnení. Bude obava z vypustenia politických väzňov. Odohrá sa všetko, čo nastáva pri prevracaní demokracie do diktatúry. Dosiahnuť perverzných cieľov nejde po dobrom.

Čo na to Európska únia? Bude sa môcť hlásiť k "pozitívnemu príkladu" z USA? Určite to urobí a už začala. "Štátnici" sa predháňajú v prejavoch lojality. Čo nám to pripomína? Kam to smeruje? Aká bude reakcia? Na cenzúre sa pracuje. Pozriem sa znovu, ktorí europoslanci za SR pre ňu hlasovali. Na Jourovu je spoľahnutie.

Koľko "politikov" sa bude triasť o kreslá? Statočnosť je občianska povinnosť. Koľko občanov si ju splní?

Autor: MUDr. Ivan David, europoslanec SPD
Preklad: Redakcia

Zdroj: nwoo.org



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie