Medicína je obzvlášť horká

09.02.2021 Zdroj: oracle911blog.wordpress.com Výber z blogov

Mám na mysli vyčíňanie Matelka a jeho vlády. Vidím dva hlavné dôvody, prečo je tomu tak. Prvý dôvod je ten, že ľudia spoliehajú na to, že niečo s tým niekto urobí, a preto namiesto toho, aby si zisťovali veci a vzdelávali sa, tak sedia na zadku resp. skáču ako Matelko píska. Druhý dôvod je, že pre niekoho stále platí „leboFico“ a Matelko je záchranca, lebo médiá klamú a namiesto toho aby priznali, že sa zmýlili, naďalej sa točia v infernálnom kruhu. Na vykynoženie tohto javu v masovom merítku by pomohla obdoba kauzy amerického GameStop, lenže kedykoľvek sa k tomu naskytla možnosť zo strany opozície, tak nabehla NAKA a zbalili nejakého opozičníka a následne to médiá zakryli akože argumentom „leboFico“.

Ako sa tvorí lavína?

Myslím toho z ťažkého snehu a nie z prašného. Proces je jednoduchý, nasneží nejaká vrstva snehu a nastane krátky odmäk, ktorý roztopí vrchnú vrstvu a tá sa následne ochladí a na to nasneží ďalšia vrstva čerstvého snehu s tým, že tento proces sa môže zopárkrát zopakovať. Potom celý systém čaká na spúšťač, ktorý spustí lavínu. A takúto lavínu pripravuje miestna vetva globálneho zákulisia (GP). Na to, aby som to vysvetlil musím trocha odbočiť.

Špeciálny prokurátor Lipšic

Kedykoľvek sa udeje nejaká veľká špinavosť na Slovensku alebo v okolitých krajinách, tak z toho trčia uši tohoto agenta anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne. Lenže, ako Harabin na to poukázal v tomto videu, Lipšic je nezákonne zvolený (nie je bezúhonný, lebo je právoplatne odsúdený aj keď je v podmienke) s tým, že podľa všetkého podvodom a nezákonne, t.j. patrí za mreže.

Podotýkam, močiaru vadí Matelkovo vyčíňanie, lebo síce pripravuje pôdu na majdan, ale vykrádanie štátu a dobývanie renty robí problematickým t.j. chcú tu majdan a chaos, po ktorom sa Európa ponorí do chaosu, ale taký chaos, ktorý dokážu riadiť a hoci by sa Lipšic hodil na čistky a na odstránenie Matelka (hovorím, že je zapletený do špinavostí), lenže on je natoľko exponovaná osoba, že to vadí aj Via Iuris a ostatným Sorosovým úderkám.

Lavína

To je odpoveď na otázku: „Čo sa stane, ak Lipšica prijmú do tohto úradu a začne s čistkami a pustí sa do Matelka?“ A bude to lavína, ktorá zmetie všetky klany (a vlastne aj štátnosť), ktoré odmietli poslúchať GP, lebo si myslia, že ich pánko je neporaziteľný. Lenže ich pánko tým nie je, skôr naopak, lebo Američanom dochádza, že im vládne oligarchia a to sa málokomu páči. A vzhľadom na to, čo v poslednej dobe robí močiar a jeho bábky ako Biden, Pelosi a McConnell (republikán, ktorý zradil Trumpa), je len otázkou času, kedy urobí s nimi to, čo urobila armáda s vládou Mjanmaru t.j. zatvorí ich za zradu a iné nezákonné konanie (majú toho dosť na rováši).

Háčik

Háčik, či skôr kotva, je v tom, že tá lavína s najväčšou pravdepodobnosťou zmätie aj poslušné klany bez toho, aby zmietla aj našu štátnosť, lebo „človek mieni a pán Boh mení“.

Čo teraz?

Moje bojové pole momentálne sú dva blogy a moderácia fóra (+nejaké príspevky a maily tu i tam) t.j. ukazujem prstom na veci, ale svoje veci si musíte riešiť vy sami (vy žijete svoj život a nie ja váš – viem, šokujúce), a preto odporúčam samovzdelávanie a zisťovanie si vecí. Čo sa týka svedkov Matelkovych t.j. tých, ktorých nepresvedčí žiadny vecný argument, buď neriešte (mrhanie energie a vytvára to len podklad pre hádky), alebo im klaďte otázky, ktoré ich nútia myslieť t.j. použiť protodialektiku. 

S pozdravom
Oracle 911

Zdroj: oracle911blog.wordpress.com



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie