Matovič – excelentný podvodník, ktorý dosiahol mieru korupcie vyššiu ako – „lebo Fico“

31.01.2021 Zdroj: gabo126 Výber z blogov

Matovič bez Fica by nebol nikto. Práve Fico vychoval toto diktátorské monštrum. V predchádzajúcich blogoch som písal, nech si tie tyčinky strčí do …. Ja som si nemyslel, že to zoberie vážne! Ako náhle Matelkovi spomenú testovanie, tak mu oči zažiaria ako zajacovi pri orgazme a s prihlúplym úsmevom ide dávať rozkazy, pri ktorých by aj Hitler ticho závidel. Nuž, patologicko-notoricky klamár, schizofrenický diktátor je ten Plg. Matelko.
Krajčí od Matelka vôbec neuteká ďaleko, už len mu sviečku strčiť do ruky, alebo žeby špáratko do nosa? Heger sa rozhodol robiť naprieky Šulinovi. Šulino chce zlepšovať podnikateľské prostredie a Heger ho zhoršuje, také duo – A je to. Amaterizmus ako vyšitý! 

Z pohľadu korupcie sme na tom horšie, ako za Fica. To čo sa podarilo Matelkovi, je niečo neuveriteľné! Dokonca to povedala TIS-ka. Už ani jeho kamoš nedostane maličký grantík. No Budaj sa postavil diktátorovi na zadné, alebo už chystá niečo väčšie? Je to len také pípnutie oproti antigénovým testom. Matelko povýšil spojenie „naši ľudia“ a priviedol ho k dokonalosti jemu vlastnej. 

No a teraz k tým jeho rektálnym testom či trestom. Ono, možno niektoré ministerstvá by skákali od radosti a chodili by aj tri krát do dňa. Možno aj celá vláda by rada šla príkladom, len neviem, či by Matelkova dcéra išla dobrovoľníčit aj k týmto výterom a trošku by si zarobila a urobila by ockovi PR. Proste, Matelko to dal na Cesnačkovú. A nielen to, on svoje decká stále trepe do tej politiky. Škoda, že tie jeho tri baby nestratili od tej izby, kde ho zamkli kľúč a nezobrali mu mobil, či PC a mali mu aj net zrušiť!

Čo je však najhoršie, je absolútna strata dôvery a akej takej úcty voči vláde a hlavne premiérovi. Proste sa mu podarilo so svojim psychedelickým vládnutím diktátora absolútne dehonestovať tento post. Veľmi pochybuje, že bude niekedy „next time“ ostane mu len ten jeho „last time.“

Čo sľúbil, to aj odvolal, Matelko sa stal otrokom testovania. Jemu už z toho hrablo. Obce a mestá už začínajú rektať či reptať. Podvody pri testovaní sú priam ukážkové. Nejako sa stratilo z prehľadu, koľko bolo výsostne antigénových pozitívnych testov bez PCR testov, ktoré boli s veľkou pravdepodobnosťou zahrnuté do tohto testovania. PCR testovanie je skôr na základe dohľadania a kontaktu ľudí s nakazenými a preto majú aj vyššiu pozitivitu. Tie zarátané čísla veľmi skreslili celkové percento. Prostredníctvom PCR testov bolo v dané dni zistených cca 17.000 infikovaných a celé testovanie predstavovalo sumu cca 36.500, teda ak by skutočne celá suma antigénových a PCR testov bola tých 36.500, tak antigénové testy predstavujú iba 19.500 pozitívnych! No a tu je pes zakopaný! Ak by to bolo len na antigénových, tak by to bol ešte väčší prepadák, ako je teraz! Proste, tie jeho testy nefungujú. Ono, aj tak už pomaly je na Slovensku infikovaných cca 10%, z toho prekonalo Covid minimálne 9%, rátam aj s čiernymi dušami, ktorých je pravdepodobne viac. Poniektorí možno mali chrípku a možno Covid. Zaočkovaných máme asi dve percentá. U tých je to otázne, ako zaberie vakcína. 

Vysvetlite mi ešte jeden fakt. Infektológovia, či čo ja viem akí experti stále tvrdia, že bezpríznakoví nemajú žiadne obranné látky. No ak sú bezpríznakoví, snáď majú až príliš dobrú imunitu voči Covidu. Prečo sa radšej nerobia u uzdravených testy na protilátky, aby sme si nemuseli špárať v nose a možno aj ri.i? Tí tzv. experti im totiž žiadne testy na protilátky a imunitu vôbec nerobili, tak ako vedia, že nemajú v sebe nič, čo zabránilo Covidu, aby sa rozvinul do choroby. Čudné, veľmi čudné!
Niežeby ich skúmali, ale ich deptajú! 

No a ešte k tomu prenasledovaniu Matelka. Slabo ho sledovali a môžu sa hanbiť za takú nemožnú sledovačku! Tak som uvažoval, či by som Matelkovi podal niekedy ruku, ak by sme sa stretli. No asi nikdy, diktátorovi a tyranovi by som ruku nepodal. Ani keby sa topil??? Dlho by som uvažoval.

Zdroj: gabo126



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie