Matovič! Chcel si bojovať proti korupcii a teraz máš takú pod zadkom a to s liekmi, ktoré rozhodujú už o životoch ľudí!

12.01.2021 Zdroj: malinova.blog.pravda.sk Výber z blogov

Na Slovensku ľudí nezaujíma liečba koronavírusu, len politický boj opozície proti vláde. Pritom by tej vláde mohli vyčítať, že miesto záujmu o liečenie koronavírusu sa zaujíma len o očkovanie a testovanie.

Aj keď budete testovať všetkých a každý deň, aj tak budú obete, ktoré je nutné liečiť a nie ich doraziť drahým remdesivirom za 2000 eur a len preto, že na tomto obchode a s jeho nakúpením niekto zhora podniká. Liečba môže byť lacná a lacnejšia než dovoz drahých liekov. Liečia tak už nielen v Afrike, ale už aj v Európe. Liečia tak vo Francúzsku, Bulharsku a Polsku. V akom rozsahu, to neviem, ale o to by sa mali zaujímať naši lekári a odborníci. O tom by nás mali informovať, čo je v tomto nové a viesť k tomu diskusie odborníkov, ktoré by si ľudia tiež mohli vypočuť a nielen o drahých liekoch a len očkovaní. Ako nám pomôže len očkovanie, keď všade ide pomaly a medzitým zomierajú ľudia, lebo vy ste skostnatení a neviete rýchlo reagovať na nové informácie v liečbe v okolitých krajinách?

Nemáte pracovníkov k ventilátorom, nemáte morfium, ale lacné lieky sa dajú zháňať tiež! A už keď niekto zomiera, prečo mu nepomôžete lacnými? Na zomierajúcich už taký pokus neurobíte, len s vakcínami? Nie je to lepšie, ako poslať ich dusiacich sa domov bez pomoci? Však im zadovážte aspoň tie lacné lieky ako poskytuje India a už aj Francúzsko a Poľsko.

Majú rovnaké práva dostať aspoň takú pomoc ako obyvatelia Afriky, kde sa distribuujú mnoho rokov pre stotisíce ľudí.

Naši ľudia by si to aj zaplatili, ale nikto im ich nedovezie! Nikto im ich nedovolí! Prečo si majú ľudia zháňať lacné lieky zo zahraničia sami? Už na jar som čítala, ako sa tieto lacné lieky predávali po internete a Francúzi ich chodili nakupovať do Ruska, lebo tam boli povolené a voľne dostupné. A už nimi vo Francúzsku aj liečia. Dokonca podávajú žaloby na liečbu drahým remdesivirom, ktorý nepomohol ich blízkym a zomreli. U nás sa teda nikto takých žalôb nebojí, lebo Slováci sú sprostí a nezaujímajú sa o lacnú liečbu?

Hanebné je, že lekári teraz mlčia, lebo zas nie všetci sú v plnej línii, že na to nemajú čas, ale mnohí z nich sú aj doma a už sa o to mohli zaujímať, keď to stíhali aj lekári v Amerike a vo Francúzsku a už aj v Poľsku. Napokon si budú liečiť len svoje rodiny tí, ktorých ste len umlčali, že lepší je drahý remdesivir, lebo veríme ako teľce len obchodom zhora?

Matovič! Chcel si bojovať proti korupcii a teraz máš takú pod zadkom a to s liekmi, ktoré rozhodujú už o životoch ľudí!

Prečo sa to inde dá a u nás nie? Lebo si netušil, koľkých obchodníkov máš okolo seba a to ešte so životmi ľudí? Myslíš, že Pellegrini tušil a už to vedel? A prečo teda nevieš ty a slepo tým svojim naokolo dôveruješ?

Vieš čo povedia? Že si bol na vine ty, lebo mal si sa zaujímať a politicky za to zodpovedáš ty, akých ľudí tam máš. 

Ja chápem, že nemáš čas, že jeden človek nemôže toľko stíhať, aby teraz zistil, koľkých predajných má okolo seba. Ale čas nemajú hlavne tie obete, ktorým oni nezabezpečili lacné lieky, hoci mohli!

A že to nemali overené?

A čo majú overené s vakcínami?

Celkom nič a je to rovnaké! A pritom tie vakcíny nič nezaručujú, že sa nákaza nebude opakovať znova a znova a obchod s vakcínami bude kvitnúť!

Ak človek nemá zaručené, že sa môžu podať žaloby na vakcíny, tak nikomu nebude vadiť, že sa nedajú podať na toľkokrát vyskúšané a používané lacné lieky, ktoré si dnes dávkujú len lekári a odvážni lekári aj v Európe svojim pacientom! To sú tí hrdinovia, čo zachraňujú ľudí! A napriek bojom so svojimi kolegami a politikmi ako tajtrlíkmi.

Zdroj: malinova.blog.pravda.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie