Matelkova vláda a genocída na občanoch SR a ďalšia samovražda v prípade Lučanského

16.02.2021 Zdroj: gabo126 Výber z blogov

Tak sa nám to krásne rozbehlo. Počet obetí po každom testovaní prudko stúpol. Náhoda? Liečiť táto vláda alternatívne nechce, radšej bude špárať v nose, ako pokúšať sa zachrániť pacientov, hoci aj liekmi proti parazitom. Je jasné, že tie lieky ako ivermektín by boli účinné aj proti tejto parazitujúcej vláde, ktorá sa vytešuje z diktátorských praktík, ktoré už presahujú ktorúkoľvek vládu po nežnej revolúcii.

Duch svätý vstúpil do tejto diktátorskej vlády. Len či to bol duch svätý v tej šope, kde výskali v stodole dievčatá aj s osvieteným sektárom Krajčím. Som veriaci, ale čo je veľa, to je veľa aj na mňa. Odvolá experta špičkového ústavu hneď po relácii, kde zverejní účinky ivermektínu. Krajčí nejako stráca pacientov z nemocníc a chaos pri štatistikách nemá obdobu. Prakticky na Slovensku už ani nemáme chorých. Je ich nejakých 12.000 čo je zúfalo málo na pandémiu ak si ešte odmyslíme, že ich je 3500 v nemocniciach, tak aká pandémia?

Učitelia sa stali pokusnými králikmi na použitie ďalšej vakcíny, o ktorej pochybuje množstvo štátov. No nakúpil ich 3,5 milióna, tak ich potrebujeme použiť! Už sa začína pochybovať o tom, či je potrebné očkovať ľudí, ktorí prekonali coronu. Ak ju prekonali, tak načo očkovať? Práve títo ľudia sú určitým štítom pri šírení vírusu. No stále sme trestaní. Len špárať a špárať v nose! Ani jeden štát takýto teror nepácha na svojich občanoch ako Matelkova vláda. V Poľsku sa situácia zlepšuje, v Rakúsku sa zlepšuje, vlastne na celom svete klesajú krivky, len u nás stúpa! Vraj minulý rok stúpla úmrtnosť hlavne decembri o cca 5000 ľudí! Matelko si môže gratulovať. Behom decembra sa mu podarilo zniesť zo sveta neposkytnutím zdravotnej starostlivosti minimálne 2700 ľudí. Prečo? Pretože dovtedy bolo na coronu či s coronou obetí cca 2300. Teda do konca decembra! „Gratulujem“ k zníženiu počtu dôchodcov a pacientov, ktorí potrebovali drahšiu zdravotnú starostlivosť. Ušetril a vrecko si nabalil nezmyselnými nákupmi antigénových testov.

Tam, kde bola vyskúšaná úspešne alternatívna liečba, sa dosadí hutník. Vraj manažér a vraj lekár nemôže riadiť kliniku. Sranda, že Krajčí ako sektár ducha osvieteného môže riadiť celé ministerstvo bez akýchkoľvek skúseností!
Toto je čistý Bananistan aj preto podpíšem referendum. Nie aby som volil kohokoľvek zo súčasných parlamentných strán, ale aby sme sa zbavili sektárskej vlády!

Zdroj: gabo126



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie