Krátkeho správy: Vakcína "Sputnik V" povolená v 26 krajinách, hrôzne programy Bidena a Harrisovej, FBI potvdzuje – útok 6. januára bol plánovaný

16.02.2021 Zdroj: Ján Krátky Výber z blogov

Vakcína Sputnik V povolená v 26 krajinách!

Ruská vakcína Sputnik V povolená v 26 krajinách, tvrdí RDIF. Ruská vakcína proti koronavírusom Sputnik V bola povolená v Čiernej Hore a na ostrove Svätý Vincent a Grenadíny, čím sa celkový počet krajín, v ktorých je povolená, zvýšil na počet 26, uviedol v piatok Ruský fond priamych investícií (RDIF).

RDIF oznamuje schválenie vakcíny Sputnik V v Čiernej Hore a na Svätom Vincente a Grenadínoch. Sputnik V už celkovo povolilo 26 krajín, uviedla RDIF. To znamená, že je ‚jednou z troch najlepších svetových vakcín proti koronavírusom z hľadiska počtu schválení vydaných vládnymi regulačnými orgánmi’!

Je takto prvou vakcínou na svete proti COVID-19, vyvinutá Výskumným ústavom pre epidemiológiu a mikrobiológiu spoločnosti Gamaleya 11. augusta minulého roku. Užíva dva rôzne vektory pre očkovaciu kúru, čím poskytuje imunitu s dlhším trvaním ako vakcíny, ktoré používajú rovnaký mechanizmus podávania pre obidve dávky.

Hrôzne programy Bidena a Harrisovej!

Pokiaľ teda Trump v nasledujúcich dňoch či týždňoch nepodnikne rozhodné kroky na odhalenie kriminálnej korupcie demokratov a zvrátenie ukradnutých volieb 2020, bude Amerika čeliť zámerne deštruktívnejšej administratíve vo svojej histórii! A republika neprežije! S Bidenom a Harrisovou na čele sa predpovedá, že Spojené štáty americké, do roku 2023 nebude možné rozpoznať! A to presne chce ČKS. A Joe Biden ako nový prezident USA s K Harrisovou ako VP sú tí, čo to zvládnu! Do roku 2025 Spojené štáty americké bude existovať ako zlyhaný štát a fiat dolár sa zrúti, čo povedie k rozšírenej chudobe, sociálnemu chaosu, chorobám a masovej smrti podľa románu Orwella – rok 1984! Podľa toho sa pripravte!

FBI potvdzuje – útok 6. jan bol plánovaný

Stále sa objavujú dôkazy o tom, že útok na Kapitol zo 6. januára 2021 vôbec nebol len spontánnou ‚vzburou‘, ale bol starostlivo naplánovaný, vrátane zapojenia stúpencov FBI začlenených do extrémistických skupín! Podľa spravodajstva Washington Post z 9. februára Caldwellov právny zástupca Thomas Plofchan 8. februára uviedol, že Caldwell, bol už 19 rokov spravodajským dôstojníkom v rezerve námorníctva a pracoval pre FBI. 

19. januára 2021 bol Caldwell zatknutý a obžalovaný spolu s dvoma ďalšími členmi Oath Keepers, Jessicou Marie Watkinsovou a Donovanom Rayom Crowlom, obvinení spolu zo sprisahania a zničenia vládneho majetku! Podľa čestných vyhlásení FBI sa aj títo traja sprisahali, aby násilne zaútočili na americký Kapitol, Podľa Facebooku sa chválili, že zaútočili na Kapitol: ‚je nás asi 30 až 40. Držíme sa spolu a držíme sa plánu’!

Už viac ako pol tucta podozrivých je teraz obvinených zo sprisahania s cieľom spáchať násilie pre činy pred nepokojmi zo 6. januára 2021. A v dokumentoch Súdneho dvora sa uvádzajú včasné kroky, ktoré sa datujú od novembra!

Zdroj: Ján Krátky



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie