Juraja Štubniak pravdepodobne začal opäť chlastať keď si do svojej relácie pozval najväčšieho vyštudovaného odborníka z oboru medicíny

27.04.2021 Zdroj: www.infovojna.sk Výber z blogov

Juraja Štubniak si do svojej relácie s témou "Nie je vitamín ako vitamín", ktorú prevádzkuje na Infovojne pozval najväčšieho vyštudovaného odborníka z oboru medicíny Michala Šebeňu, ktorý pravdepodobne všetko o vitamínoch, vírusoch, imunite a ľudskom metabolizme študoval na fylozofickej fakulte v Trnave. Tento pseudoodborník dostatočne zmiatol poslucháčov tejto relácie. Už tak zmätený občan z celej tejto korona histérie, vakcinácie, ivermektinu sa prostredníctvom užitočného idiota Juraja Štubniaka, ktorý sa pravdepodobne nudí a hľadá si uplatnenie ako moderátor, dozvedá, že dostupné vitamíny ako napr. vitamín C a vitamín D na trhu sú neúčinné a jediné pravé a účinné vitamíny sú len tie prírodné.

Ďalší pseudoodborník s kontroverznými názormi ako Dr. Bukovský pravdepodobne splnil svoju úlohu. Otázka znie: Cui bono? Zaujímalo by ma, čo by mu na to povedal doktorko Bukovský, Peter Tuharský alebo napr. MUDr. Jana Kelová. Pán advokát zo Súdnej siene, ktorý slúžil TV HNOJ, kým ho ešte platila, obrátil kabát a začal účinkovať v alternatíve. Pokiaľ sa jedná o odborné relácie ako tá posledná, mal by pán advokát pozvať do relácie aj protistranu aby bola vyvážená a nie tendenčná zo strany hosťa.  

I keď Štubniakove relácie zásadne nepočúvam, tak na túto reláciu som bol upozornený poslucháčom relácie Dopoludnie na Infovojne s Adrianom a dokopal som sa tie Šebeňove sračky počúvať. Celú reláciu si môžete na vlastné riziko vypočuť pod týmto textom. 

Zdroj: www.infovojna.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie