Futbalista francúzskej Ligue 1 Martin Terrier musel v utorok večer opustiť ihrisko už po 30 minútach pre problémy s dýchaním. Tretí profesionálny hráč v priebehu jedného týždňa.

15.12.2021 Zdroj: newswars.com Zahraničie

Francúzsky profesionálny futbalový hráč Martin Terrier musel v utorok večer opustiť ihrisko už po 30 minútach a stal sa tak tretím v priebehu jedného týždňa, ktorý zažil silné bolesti na hrudníku a dýchavičnosť.

Martin Terrier z klubu Ligue 1 Rennes bol videný, ako sa drží za hruď a nemôže pokračovať v hre už po pol hodine zápasu proti Nice, čo vyvolalo ďalšie pozodrenia, že záplava hráčov trpiacich takýmito záchvatmi môže súvisieť s tým, že sa dali zaočkovať vakcínami proti COVID-19.

Ešte pred týždňom strelil Terrier tri góly v jednom zápase a vyzeral nezastaviteľne.

Počas víkendu musel hráč Manchestru United Victor Lindelof opustiť ihrisko s dýchacími ťažkosťami:

Navyše, stredopoliar Neapola Piotr Zielinski (27) mal problémy s dýchaním počas zápasu v Taliansku:

Ako sme si všimli minulý týždeň, médiá reagovali na nedávnu vlnu veľkých futbalových hráčov, ktorí náhle skolabovali so srdcovými problémami uprostred zápasov, a dospeli k záveru, že ide len o „náhodu“.

Počas teraz už virálneho podcastu s Joeom Roganom Dr. Peter McCullough varoval, že kolaps futbalistov môže súvisieť s myokarditídou vyvolanou očkovaním:

McCullough varoval, že myokarditída sa stala najmenej o 50 % častejšou, než predpovedali „experti na verejné zdravie“ v USA. Kardiológ dodal, že deti vo veku 12 až 17 rokov majú väčšiu pravdepodobnosť, že budú hospitalizované s myokarditídou po podaní vakcíny, než že sa nakazia samotným vírusom.

Zdroj: newswars.com



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie