Francúzsky prezident Macron zmenil francúzsku vlajku, a to potichu a bez verejnosti. V histórii nikdy nebol urobený takýto krok.

16.11.2021 Zdroj: Petr Cvalín Zahraničie

Je prekvapujúce, že si túto zmenu niektoré médiá všimli až po takej dlhej dobe. Všetko má svoj význam. Nič nie je dielom náhody. V histórii nikdy nebol urobený takýto krok, ktorý urobil Macron. A to potichu a bez verejnosti zmeniť vlajku.

Kombinácia farieb červená, biela a modrá patrí k Atlantickému krídlu Globálnej elity. Vlajka Českej republiky má dokonca vyššie postavenie ako vlajka Ruska. Aj z tohto dôvodu má SR úplne iné postavenie v samom srdci Európy, než iné štáty.

V minulosti, keď bolo Francúzsko centrom koncentrácie riadenia, tak malo modrú, ale aj bielu vlajku. Všetko bolo doplnené v podobe ľalií. A to po roku 1815, kedy bol porazený Napoleon, ktorý patril k štátnej elite a bojoval proti Atlantickému krídlu Globálnej elity.

To je ten dôvod, prečo štátna elita vzhliada k Napoleonovi av poslednej dobe sa jej pozornosť presunula ku generálovi Charlesovi Gudinovi.

Naštudujte si Veľkú francúzsku buržoáznu revolúciu a konflikt medzi girondistami a jakobínmi. To všetko sa vzťahuje na zmenu vlajky, za ktorou stojí Macron.

Francúzsko malo po revolúcii prestať byť centrom koncentrácie riadenia. A to ohľadom úrovne globálneho významu. A doteraz uplatňuje svoju politiku výlučne v rámci politiky Globálneho prediktora.

Prezidentom Francúzska mal byť Fillon. Nakoniec bol zvolený Macron, ktorý pracuje tak, ako pracovať má.

To, že Macron zmenil vlajku je odkazom: Francúzsko je pod priamym Atlantickým krídlom Globálnej elity. Nikto nezabráni vzniku kalifátu vo Francúzsku. Začína začiatok konca Francúzska. Akákoľvek ďalšia vzbura generálov, vedená z Ruska, bude potlačená. Kapitulácia Francúzska v Afrike a odovzdanie moci Vagnerovej armáde. V rámci prestavby sveta Francúzsko vie, aké má úlohy.

Hlavne je to odkaz pre štátnu elitu, že riadiace procesy sú výlučne v našich rukách.

Ukrajinu čaká krutá zima. Rusko ukázalo, že vie zostreliť americké satelity. A Biden povedal čínskemu prezidentovi, že USA a Čína nesmú ísť do otvoreného stretu.

Čaká nás dlhá cesta, ale na konci tejto cesty nás globalistov čaká víťazstvo.



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie