Dvaja prezidenti v USA?

25.01.2021 Zdroj: oracle911blog.wordpress.com Výber z blogov

Na úvod musím povedať, že kvôli časovému posunu to, čo napíšem v čase uverejnenia, už nemusí platiť. Druhá vec je, že anglo-americký močiar s centrálou v Londýne má ako užitočný idiot (alebo ideálny materiál na užitočného) príliš jasno v odpovedi na jednu zásadnú otázku, ktorá ich určite privedie k strategickej prehre:

Vyhrali sme, a teraz čo?

Mám na mysli to, čo začali robiť – pár vecí námatkovo:

Skrátka – robia to, čo robili svojho času nacisti – očierňujú svojich oponentov z toho, čo robia sami a využívajú to na to, aby upevnili svoju moc resp. zvrátili zmeny.

Prečo je to hlúposť?

Pretože je to prudký riadiaci manéver, ktorý urýchli rozpad už tak otlčeného riadiaceho systému t.j. nechápu riadenie resp. chápu primitívne (napr. Antifa nielen zaútočila na sídlo demokratov, ale vyšlo najavo aj to, že stránka Antifa sa presmeruje na oficiálne stránky Bieleho domu (článok tu).To je prvá vec.

Druhá vec je, že Trump im nastražil pascu. Začneme tam, že doterajšia riaditeľka CIA z ničoho nič odstúpila (odkaz), Trump povolil lobing bývalých verejných činiteľov (odkaz tu) a nechal prebiehať druhý impeachement (obžalovanie) . Ten, kto má čo len trocha rozumu je proti tomu, lebo vie, že sa to obráti proti nim (odkaz tu). Keď k tomu pridáme možnosť, že vláda USA od 1871 bola korporácia a Trump to v podstate redukoval na územie Washington DC (článok o tom tutu a tu), a tiež totálnu skorumpovanosť Bidena, tak je jasné, že Trump nielen vytvoril predpoklady na dokonalú búrku, ale aj na to, aby USA boli prestavané na základe ideí 1776, t.j. na základe ideí pilgrimov a pionierov. Dodávam, že keby Trump nepostavil túto pascu, tak by občianska vojna v USA by prešla do horúcej fázy.

A čo ďalej?

Poskokovia močiara ako Ursula v Bruseli alebo Zuzka zo smetiska (naša p-rezidentka), či Zelenskyj spolu s Macronom vyjadrili nehynúcu podporu a vernosť Bidenovi a jeho administratíve. Háčik je v tom, že ako budú vychádzať ďalšie pre močiar nepríjemné informácie, tak ich verejné vyhlásenie sa stane stigmou, ktorá pomôže nielen k ich informačnej likvidácií, ale aj tých štruktúr, ktoré ich dostali do vedúcich pozícií. Skrátka, tí chytrejší už prevliekli kabáty a zvyšok bude „zomletý“ životnými okolnosťami.

S pozdravom
Oracle 911

Zdroj: oracle911blog.wordpress.com



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie