Covidový teror v Austrálii: Strieľanie, bitie a zastrašovanie ľudí na dennom poriadku. Sanitárny fašizmus, overené gestapácké metódy sa rozšíria do celého sveta. Čaká nás vskutku báječná totalita.

10.10.2021 Zdroj: protiproud.cz / infovojna.sk Zahraničie

Redakcia Protiproud.cz informuje o neľudských metódach covidovej mafie v Austrálii, o ktorých by sme ešte pred pár mesiacmi neverili, že je taký strašný teror na Západe vôbec možný. O tom, čo sa dnes deje v Austrálii, sa nesnívalo ani tým najpokročilejším autorom dystopií. Polícia žiada vládu, aby zakázala prelety lietadiel nad Melbourne a zamedzila tak pohľadu svedkov z vtáčej perspektívy na davy protestujúcich v čase, keď tam oficiálne žiadne nie sú.

Ľudia sú na chodníkoch strieľaní, bití do bezvedomia, zatýkaní, polícia chodí po domoch tých, ktorí sú "podozriví z predlžovania" covid režimu šírením nákazy, a hrozí im väzením, ak sa nenechajú očkovať. Austrália sa stala testovacím polygónom pre sociálne technológie sanitárneho fašizmu v celej ich kráse. Technológie, ktoré globalisti, ak nebudú zastaveni, zavedú po celom svete.

Kým inde len začínajú zavádzať karantény a QR kódy a v USA sa nemôžu dohodnúť na povinnom očkovaní vo všetkých štátoch a na finančnej podpore pre zamestnávateľov, ktorí odmietajú platiť 700 000 dolárov ročne za očkovanie zamestnancov, vo vzdialenej britskej kolónii v Austrálii sa už testujú "sociálne technológie budúcnosti ".

A táto budúcnosť, ktorá sa v USA, Rusku, Európe a zvyšku sveta zatiaľ len testuje, je veľmi temná a chmurná - nekonečné karantény, nekonečná izolácie, nekonečné očkovanie GMO svinstvom, ktorému hovoria vakcína, a v dôsledku toho krízy duševného zdravia tých, kto prijali pravidlá "hry", a teror rozpútania proti tým, ktorí sa týmto pravidlám vzpierajú. Represie protestujúcich navyše stále viac pripomínajú brutalitu okupačných vojsk. A čím sú tvrdšie, tým menej má vedenie krajiny jasno v tom, čo s týmito "ľuďmi" robiť.

Pravda musí byť umlčaná

V súvislosti s protestmi a stretmi v Melbourne, ktoré trvajú už štrnásť dní, požiadala austrálska polícia vládu, aby nad miestami masových protestov vyhlásila bezletové zóny. Dôvod je šokujúci: ako povedal v interview pre Fox News politický riaditeľ Inštitútu pre verejné záležitosti v Melbourne Gideon Rosner, polícia v štáte Victorie požiadala Federálny letecký úrad o vyhlásení bezletovej zóny nad Melbourne, aby zabránila komerčným médiám natáčať protesty, a ukázať tak, ako sú rozsiahle.

"Faktom je, že koronavírus úplne zmenil vzťah medzi vládou a občanmi v tejto krajine. V Austrálii sme svedkami novej radikálnej éry. Polícia v mojom domovskom štáte Victoria požiadala Federálny letecký úrad o vyhlásení bezletovej zóny nad Melbourne, aby komerčné médiá nemohla natáčať protesty, pretože ak ľudia uvidia, ako sú veľké, pripojí sa k nim. Pre vládu je to mimoriadny krok. Polícia tak uvaľuje na verejné médiá cenzúru. A v zásade to bolo prijaté, "uviedol austrálsky úradník.

Takže štátny zamestnanec oznámi médiám, že na nich uvalili cenzúru, aby neodhalila pravdu o rozsahu protestov, a žiada ich, aby nelietali nad Melbourne a nezasahovali do represií jeho svojho druhu zamestnávateľov, tj. Daňových poplatníkov. Pritom tam silové zložky bezuzdne vyčíňajú v štýle nemeckého gestapa z 30. rokov minulého storočia.

Naštvaní stavební robotníci

Pripomeňme, že po piatich karanténách a totálnom očkovaní (zatiaľ čo v celej Austrálii je úroveň očkovanie 60%, štáty Nový Wales a Victorie, kde sa nachádza Melbourne, plánujú do začiatku novembra dosiahnuť 80%) štátne orgány oznámili, že koronavírus tu už bude navždy, a rozhodli sa zaviesť šiesty Lockdown. Pritom požadovali, aby sa pracujúci a stavební robotníci nechali zaočkovať a nejakú dobu sedeli doma bez výplaty.

Podľa správ na miestnych sociálnych sieťach navyše všetko začalo maličkosťami - miestnym stavebným robotníkom, či už očkovaným, alebo nie, bolo zakázané používať kuchynky, a dokonca ohrievať jedlo. Prečo? Pretože úradníci musia predsa niečo robiť. A staviteľov je v Austrálii veľa - asi 20%. A keď sa po zákaze používania kuchyniek vydali jesť na ulici s požiadavkou na ich otvorenie, vláda uzavrela celá staveniska. Ľudia reagovali najprv rozbitím odborov stavebných robotníkov, ktorých predstavitelia sa pred vládou položili, a potom vyšli do ulíc s otázkou na vládu: Kto bude živiť naše rodiny, keď značná časť z nás zomrie následkom "očkovanie"?

Vďaka Twitteru nebolo informácií o obetiach očkovaní práve málo a zrejme sa medzi ich známymi našlo dosť ľudí, ktorí sa 19. septembra išli v počte 20 tisíc ľudí na to isté opýtať vedenia štátu, keď ich médiá tvrdohlavo až do posledného policajného priznania počítala "iba stovky" .

Vládna despocia

Odvtedy uplynuli dva týždne a k stavebným robotníkom sa pridali lekári, učitelia a ďalší občania. Tým skôr, že v máji rovnaká vláda donútila ľudí, aby sa zišli na zhromaždení BLM, a potom všetkých nazvala "fašistami", "ultraradikálmi" a tak ďalej. Vedenie štátu sa od samého začiatku namiesto vyjednávania uchýlilo k teroru v uliciach a teraz aj k teroru v domácnostiach. Napríklad minister pre služby zákazníkom Nového Južného Walesu Victor Dominello pohrozil, že bude zatýkať ľudí, ktorí sa budú pohybovať po uliciach bez digitálneho pasu.

"Ak sa ľudia chcú správať zle, a ak budú pristihnutí, ako som povedal, môžu byť uväznení," vyhlásil Dominello. V súlade s tým budú zatknutí aj ľudia, ktorí sa pokúsia niekam vstúpiť bez toho, aby sa niečím preukázali. "Pán Dominello zopakoval, že tí, ktorí sa pri vstupe do obchodov, reštaurácií a ďalších zariadení odmietnu preukázať očkovacím preukazom, budú nahlásení polícii," uvádza sa v správe news.com.au.

Infowars píše o tom, že Austrálčania, ktorých polícia jednoducho podozrieva, že by sa mohli chystať zúčastniť protestu proti covidovej tyranii, sú zastrašovaní domovými prehliadkami. Miestne bezpečnostné zložky začali väzniť vodcov protestov. A aby "umravnili" tých nejtvrdohlavejších, povolali armádne a súkromné ​​vojenské jednotky.

Sanitárny fašizmus

Nech sa však funkcionári nadúvajú akokoľvek, tvrdohlavosť staviteľov a príliš aktívna podpora zo strany bežných ľudí ich desí, a nie málo. Aby upokojili verejnosť, sľúbili v októbri "rozvoľnenie" a od novembra otvorenie hraníc. Pre vyšetrovanie z korupcie odstúpil jeden z hlavných očkovacích propagátorov, premiér Južného Walesu. Médiá pritom informujú, že protesty slabnú (aj keď nie je jasné, prečo sa vládnuci papaláši boja lietadiel, ktorá prelietavajú nad Melbourne, z ktorých by mohli byť vyfotografované davy protestujúcich).

Tým skôr, že sa k žiadosti o ukončenie karantén a zrušenie obmedzení pre stavebných robotníkov a ostatných pracovníkov pripojili aj zástupcovia veľkých i malých podnikov. Napísali vláde list, v ktorom ju obviňujú z politizácie sanitárneho procesu. Spoločnosti, ktoré list podpísali, "... zamestnávajú takmer milión Austrálčanov" a varovali, že blokády majú "dlhodobý" vplyv na ekonomiku. Signatári tvrdia, že Austrália sa dopúšťa "veľkých chýb" tak závažnými (a nekonečne dlhými) blokádami a že austrálska vláda stavia represívne politiku nad blaho austrálskeho ľudu pred federálnymi voľbami, ktoré sa majú konať na konci mája - kedy vyprší funkčné obdobie súčasného Senátu.

Vzhľadom k tomu, že USA a slávny nepriateľ ľudstva Klaus Schwab sú ďaleko a koloniální páni sú nespokojní, potrebuje miestna covidová mafia nejakí čas na to, aby "zmenila myslenie" veľkých podnikov a malé podniky zastrašila.

Čiže po veľmi krátkej dobe sa vráti k sociálnemu experimentu zavádzania sanitárneho fašizmu a jej skúsenosti sa rozšíria do ďalších krajín sveta. Napríklad v USA už sa začalo hovoriť o koncentračných táboroch "pre podozrivé neočkovanej osoby" a o pokutách pre zamestnávateľov za odmietnutie očkovania zamestnancov.

Dúfajme však, že je tvrdohlavosť austrálskych staviteľov a mestských obyvateľov aspoň vystraší. Avšak teror, či už zo strany silových zložiek, alebo "liberálnych svetlonošov", vždy vyvolá nepredvídateľnú odozvu.

Občianska vojna už nie je len niečo teoretické.

Zdroj: protiproud.cz / infovojna.sk



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie