Český Slavík 2021: Karel Janeček šokoval v živom prenose. Nemohol byť zastavený!

20.11.2021 Autor: Redakcia Zahraničie

Silný prejav miliardára Karla Janečka v priamom prenose na TV Nova šokoval! Karel Janeček, ktorý vzkriesil anketu Český slavík, sa v závere včerajšieho piatkového večera, kedy program vysielala TV Nova naživo, poriadne rozbehol. Vo vysielaní bol po celý večer prezentovaný ako spoločenský reformátor. V priebehu večera sám ukázal, ako by chcel českú spoločnosť premeniť. Volal po zjednotení Čechov, Moravanov a Slezanov. A dôrazne varoval pred tým, že by ľudia nechali proti čovidu očkovať svoje deti.

Zatiaľ čo Karel Janeček, ktorý mimochodom celý čas sedel v publiku bez respirátora, prednášal svoju reč, publikum mu tielskalo s nasadenými náhubkami na papuliach. Ako otroci sa podriadili tomuto systému aj také hviezdy ako Lucie Bíla, ktorá mu mimochodom k prejavu tiež tlieskala. Aké pokrytecké od nej.

Tu je jeho prejav:

„Dámy a páni, bohužiaľ, dnešná doba nie je o zjednotení, nie je jednotná. Sme rozdelení. Je to obrovský problém. Nesmieme sa nechať ďalej rozdeľovať. Skúsme nepodliehať strachu, skúsme byť odvážni. Áno, sme tu dočasne; áno, môžeme umrieť. Ale nesmieme sa báť. Ak sa budeme báť, naše životy budú horšie, naše životy budú zlé.“

„Urobme všetko pre to, aby sa naše deti mohli smiať, aby sme boli zjednotení. Nesmieme už nikdy urobiť to, že im zatvoríme školy, že im uprieme právo na vzdelanie. Nesmieme ničiť ich sociálne väzby. A prosím, nepodliehajme manipuláciám a hrozným nátlakom. Nesmieme podľahnúť tomu hroznému tlaku na očkovanie našich detí proti chorobe, ktorá ich nijako neohrozuje. Nesmieme kvôli našim strachom pripustiť to, aby sme hazardovali s imunitou našich detí, aby sme hazardovali s ich zdravím. Budúcnosť našich detí musí byť našou absolútnou, a tou najväčšou prioritou.“

Karel Janeček sa stále znova a znova vracia k myšlienke premeny českého volebného systému. Opakovane sa snaží prezentovať model, v ktorom môže každý volič rozdať viac hlasov. Teraz sa tento svoj model pokúsil predviesť v ankete Český slavík.

Navyše dal najavo, že nechce skončiť zďaleka len pri vzkriesení slávnej hudobnej ankety. Využil na to okrem iného aj minútový reklamný spot, v ktorom si vypožičal slávnu reklamu spoločnosti Apple, ktorá vychádza z románu Georgea Orwella 1984. Janeček sám seba v reklame prezentoval ako veľkého bojovníka odetého v českých národných farbách, ktorý sa nad Českom vznáša na padáku. Po pristátí sa rozbehne s obrovským kladivom a šikom policajtov, ktorí ho prenasledujú, proti systému, ktorý chce rozbiť.

Nakoniec Janeček zaželal všetkým, aby našli harmóniu vo svojich životoch, v celej spoločnosti av celom svete.



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie