Bromance – návrat Sparty?

07.01.2021 Zdroj: oracle911blog.wordpress.com Výber z blogov

Priznajme si – feminizmus urobil zo žien na Západe (hlavne v severnej Amerike) chladné, všetkého schopné sebecké harpie, ktoré majú hrozný postoj a extrémne nafúknuté egá, zneužijú každý prejav slabosti (najmä keď sa muž s nimi podelí o svoje pocity a problémy), a ktoré nechcú niesť následky za svoje činy. Jediná ich prednosť je dobrá figúra, vagína a možno krásna tvárička – t.j. presne typ, aký nám dávajú za vzor, a ktorý má tak rád Kollár (s tým, že vagína nie je nutnosť). Dodávam, že česť výnimkám na Západe a dodávam aj to, že feminizmus v súčasnej forme je odpoveďou rôznych elít na oprávnenú požiadavku žien na spravodlivé zaobchádzanie.

Čo je to bromance?

Na Západe, obzvlášť v USA, heterosexuálni muži začínajú žiť spolu v podobných vzťahoch ako manželstvá až na sex, mazlenie a spanie v posteli, lebo tú nehu, emocionálnu a inú podporu, ktorú mali v predchádzajúcich stáročiach, nedostávajú od svojich partneriek, ktoré sa často správajú ako muži (alebo horšie), no požadujú, aby sa k nim správali rytiersky (skratka poskytujú len sex a ide im zväčša zdroje a myslia si, že to stačí). Dokonca to zašlo tak ďaleko, že muži sa prestávajú správať rytiersky a odchádzajú z rande, ak sa žena začne prejavovať ako harpia. Totiž ak sa takto správa na rande, tak v partnerskom zväzku sa bude správať oveľa horšie. Preto mnohí muži (a číslo stále rastie) si jednoducho povedali, že ak ženy neurobia so sebou v poriadok, tak jednoducho s nimi nechcú mať nič spoločné. Ženy preto začali panikáriť lebo zisťujú, že muži sú v pohode aj sami či s priateľmi, a zisťujú, že muži to nemali tak ľahké, ako sa na prvý pohľad zdalo (a niektoré ženy sa začali ozývať napr. tu, tu a tu). A teraz vôbec nerozprávam do vetra – niektoré ženy sa dokážu správať naozaj bezočivo a chladno, ako táto v tomto príbehu (s komentárom a tu je pokračovanie), keď z ničoho nič zistí, že muž ju podvádza, nechá ju samotnú s troma deťmi (dostala ešte aj „vyhadzov“), a prosí o pomoc toho partnera, ktorého podviedla pred 15 rokmi na vysokej škole (jej manžel bol ten „típek“, s ktorým toho chudáka na vysokej podviedla – karma).

Prečo hovorím o návrate Sparty?

Dodávam, že je to čiastočný návrat niektorých vzorcov správania, lebo sparťanskí muži mali úzky, dokonca milenecký vzťah medzi sebou, a ženy brali ako prostriedok na reprodukciu rodu, resp. sexuálny objekt. Bromance je podobný vzťah medzi mužmi (až na spanie v jednej posteli, mazlenie a sex), a mladšie ženy začínajú byť na takéto vzťahy žiarlivé. Preto hovorím, že o pár desaťročí klasické manželstvo na Západe môže skončiť – deti vychová de facto spoločnosť po tom, čo žena sa rozhodne mať dieťa/deti (čo je sen elít – alebo nie – len Boh vie, čo sa z toho ešte môže vyvrbiť).

K diskusií pod článkom:

Zdroj: oracle911blog.wordpress.com



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie