Bretton Woods 1944 - začiatok konca

14.02.2021 Zdroj: nadhlad.com Výber z blogov

Konferencia v Bretton Woods bolo stretnutie 730 delegátov zo 44 krajín, v New Hampshir, USA. Stalo sa tak v júli 1944.

Brettonwoodska konferencia v roku 1944 zaviedla menový systém, lebo anglosionistickí plutokrati pomocou kobercového bombardovania a vyvraždenia desiatok milionov ľudí dosiahli reálnu svetovládu. Armádnu aj finančnú. Následná narýchlo zlepená hra s komunistami na dobrého a zlého policajta to nedokázala zakryť.

Ak bolo potreba, ľahko svoju svetovládu zreformovali. Nepotrebovali a nepotrebujú na to žiadne vírusy, ani iné dramatické blbosti. Práve preto oni vládnu, lebo na rozdiel od pochabých, ktorí im slúžili v dvoch svetových vojnách ako armádny dobytok, tieto zvery dokážu rozlíšiť vo veciach moci to dôležité od klamstva.

To je to, čo bežní ľudia nevedia a čo ich treba naučiť.

Ale aj keď masa ľudstva sa nedokáže brániť persuázii, chaldejským anglosionistom tiež chýba rozum a ten svet, čo ukradli, sa im vykĺzava z paprčí. Nedokážu ho riadiť, nedokážu ho zveľaďovať, dusia a zabíjajú ho. A bijú sa aj medzi sebou. Je to spodina. Je to tragédia.

Ale pointa je, že začiatok konca sveta nastal v roku 1944. To, čo sa deje teraz, to nie je výsledok činov nejakých súčasných mocných, ale je to celá nahromadená karma obdobia od 1944. Plus tá krvavá predtým. Je to teda oveľa horšie, ako predpokladáte. Toto celé bude treba zvrátiť, aby sa to zas pohlo dobrým smerom. Našťastie sa aj to ozdravné deje bez toho, aby to ľudstvo muselo pochopiť.

Zdroj: nadhlad.com



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie